Covije ima stvarno psihickih roblema... sta ces, tako ti je kad ti je safet tata a nece da te prizna

Evo daj i meni 7 dana nemoj nam Head-a skroz PLZHead je napisao/la:popusi nam svima qurac.Tuti je napisao/la:Posle Litvanije ce tek biti svima jasno da je lik Safet Susic nogometni trupac.
Edit: Prvo stavih sedmicu, al' vidjeh da sam pogriješio. Javit ćeš nam se sa drugog accounta.
On je ovaj Tuti, a ima jos par acc. Jadan on kad ocekuje i raduje se kiksu nasih.Saurman je napisao/la:@Gringo bar na ovaj veliki praznik a i meč odluke za našu zemlju prestani biti crna ovca.
Daj ba Elegant ne sery bezzeElegant je napisao/la:On je ovaj Tuti, a ima jos par acc. Jadan on kad ocekuje i raduje se kiksu nasih.Saurman je napisao/la:@Gringo bar na ovaj veliki praznik a i meč odluke za našu zemlju prestani biti crna ovca.
ni meni , vjeruj mi . da smo barem napravili jednu ofanzivnu izmjenu nakon gola , pa onda bismo barem mogli nešto napraviti kada se lopta izbaci na litvansku polovicu . ovako je sve to bilo sa pola snage , samo trošenje vremena , a sa svježim igračima smo mogli dokrajčiti litvaniju .vrebac86 je napisao/la:Nije mi samo bilo jasno sto ne napravi izmijene na vecerasnjoj tekmi![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.