BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Hvala vam momci.
Suza je potekla.
Suza je potekla.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ne mogu ništa puno pisati. Pod dojmovima sam još uvijek. Zenica ključa. Pobijedili smo ih baš ono "grčki". 

Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
- fudbalerXL
- Kontakt:
Ništa snimio je video i rekao malom da puno misli da njega. I poslao mu 2 dresa, jedan sa utakmice !!STEVIE je napisao/la:sta je uradio?fudbalerXL je napisao/la:BRAVO IBRAHIMOVIĆU !!!!
Ako ništa bar ovako da se obratiš Hajrudinu.
Mada bi trebao da ga posjeti e sad .. Znam u njegovoj knjizi je napisaa da ne moze gledat bolesnu djecu. Kad je njegov sin imao operaciju je pobjegao iz bolnice !!
A fudbalki mislim da NIKAD neču moč prebolit što nije zaigrao za nas. Nadam se da je bar danas slavio sa starim i navijao !!
Zadnja izmjena: fudbalerXL, dana/u 15 okt 2013, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
- maxuz baxuz
- Kontakt:
viKK je napisao/la:ozbiljno , jel itko vidio izeta u onom slavlju ? šta je uopšte nosio , koliko se sjećam nije imao onog crvenog markera na sebi kao recimo stevanović i pandža ..

Kako misliš?Cautinho je napisao/la:Grci popusise pare.
Da,covjeku koji zaradjuje hiljade eura po minuti je problem doletjeti u Bosnu iz Francuske.fudbalerXL je napisao/la:Ništa snimio je video i rekao malom da puno misli da njega. I poslao mu 2 dresa, jedan sa utakmice !!STEVIE je napisao/la:sta je uradio?fudbalerXL je napisao/la:BRAVO IBRAHIMOVIĆU !!!!
Ako ništa bar ovako da se obratiš Hajrudinu.
Mada bi trebao da ga posjeti e sad .. Znam u njegovoj knjizi je napisaa da ne moze gledat bolesnu djecu. Kad je njegov sin imao operaciju je pobjegao iz bolnice !!
Tok je to uradio mogao je doci.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
koji vam je q sad sa izetom. Mi smo u Brazilu ljudi!!!! Mire motm!
- fudbalerXL
- Kontakt:
Ko je popušio ljudi. DOGOVOR je bio da če Litvanija dobit lovu u slučaju da Grčka prodže. A ne unaprijed. logično !!Arbeloa17 je napisao/la:Kako misliš?Cautinho je napisao/la:Grci popusise pare.
A popušili su jedino kakav čir na želucu, hehe
[youtube][/youtube]
Celebrate the day

Celebrate the day

IZBACIVANJE SAFETA I KRIMINALACA U SAVEZU...ZA BOLJE SUTRA!!!
[youtube][/youtube]
Ja jos ne mogu da vjerujem u ovo, djeluje tako nestvarno.. i kako mi je samo drago sto smo litvance dobili na "grcki" rezultat 1:0 

- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Ah,ok onda.fudbalerXL je napisao/la:Ko je popušio ljudi. DOGOVOR je bio da če Litvanija dobit lovu u slučaju da Grčka prodže. A ne unaprijed. logično !!Arbeloa17 je napisao/la:Kako misliš?Cautinho je napisao/la:Grci popusise pare.
A popušili su jedino kakav čir na želucu, hehe
Ja sam razumio drukcije.
Moj bed,sorry.
Keep walking.
ne vidim razlog za ljutnjom ? lijepo je od njega što je i ovo uradio - ako je istina . znaš koliko samo bolesne djece hoće od bogzna koliko fudbalera da ih posjete ? a postoje i profesionalni razlozi zašto on ne može tek tako ići .. kao prvo , PSG neće njega tek tako puštati da ide bolesnoj djeci dok sezona traje , a druga stvar je što se onda stvara cijeli lanac , "zašto si došao njemu , a ne njemu .. ?" i slično . a neke gluposti o patriotizmu ni ne čitam , jer to što je mali iz bosne vjerovatno ne igra nikakvu ulogu jer bosna ne igra nikakvu ulogu u zlatanovom životu . ako išta ga treba potaknuti - onda je sama priča hajrudina .Otelo je napisao/la:Da,covjeku koji zaradjuje hiljade eura po minuti je problem doletjeti u Bosnu iz Francuske.fudbalerXL je napisao/la:Ništa snimio je video i rekao malom da puno misli da njega. I poslao mu 2 dresa, jedan sa utakmice !!STEVIE je napisao/la:
sta je uradio?
Tok je to uradio mogao je doci.
- Principatus
- Kontakt:
Veeeeeeeeeeeeeddddddatoooorrrrr!!!

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
@VikkNema ljutnje,nego je sve samo cisto medijsko napuhivanje i nista drugo.
PSG-u ni najmanji problem njega nije pustiti na 9-10h.
Al nit je vrijeme nit mjesto.
PSG-u ni najmanji problem njega nije pustiti na 9-10h.
Al nit je vrijeme nit mjesto.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- legenda reala
- Kontakt:
Hajmo Sarajlije svi ispred BBI-a dočekajte Zmajeve
ako vas se ne može skupiti bar sto hiljada jbte se 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
hebo vas zlatan !
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- Ponos Torina
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
NAJACI SU

NAJACI SU

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ama koga briga za Ibrahimovića, ljudi?! Naši Zmajevi su pokazali da su pravi igrači i ljudi. Prvo na terenu u Kaunasu, a drugo kada su dječaka ugostili na treningu.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Dobro bi bilo da ubuduce, ako Avdija slucajno zaigra, da BHT uradi nekakvu cenzuru njegovog lika ako je moguce.
Morao sam glavu okrecati kad ga vidim na ekranu
kao zasticeni svjedok na sudjenju bi bilo sasvim ok.
Morao sam glavu okrecati kad ga vidim na ekranu

kao zasticeni svjedok na sudjenju bi bilo sasvim ok.
Zadnja izmjena: bvb, dana/u 15 okt 2013, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.