Hvala ti, 10 nas ima ovde! HVALA!Kevin je napisao/la:http://bstream4.net" onclick="window.open(this.href);return false;ulaznica je napisao/la:Ima li neko link?
http://bstream4.net/index4.html" onclick="window.open(this.href);return false;
BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Haj Bgt.Covjek je milion puta rijesio utakmicu u nasu korist.Vise vjerujem da ce on uvalit gol nego recimo Pjanic.Kevin je napisao/la:za sta ce ti misimovic?darker10 je napisao/la:Za sta ce ti Bgt. brzi igraci,ljudi se povukli na 30m i ne micu odatle.Kevin je napisao/la:nemoze misimovic meda..**** ti kinesku ligu..čim se on nije u europi tu negdje nametnuo nema od toga nista..em izgleda totalno nespreman, u ovakvoj utakmici trebaju brzi igrači
treba netko brzi koji moze probiti, napraviti neki visak na 20tak m i sutat..= Hajrovic
ovakav Misimovic je igrac manje, sporo lopta ide
- Goalgetter
- Kontakt:
Umirem od nervoze.......... I opet imam los predosjecaj, molim vas ljiljani, zabijte gol
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
sad ćemo mi u baraž , pa ćemo tamo otresti Portugal u dva navrata !
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
- Ponos Torina
- Kontakt:
Smiriti igru i prestati sa glupim preskakanjem igre i bespotrebnim centarsutevima,razvuci igru i ostaviti prostora na sredini za kakav sut...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ma uce jedna Allahu pomozi nek nam je sa hajrom drugo poluvrijeme.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ja ne znam kako cu podnijeti dvije utakmnice baraza.Ubit cu se.
Egipat u rukometu,Litvanci u kosarci,Litvanci u nogometu pa ima da zapocnem rat sa narednom drzavom koja nas sjebe.
Egipat u rukometu,Litvanci u kosarci,Litvanci u nogometu pa ima da zapocnem rat sa narednom drzavom koja nas sjebe.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
svatko ima svoje misljenje...darker10 je napisao/la:
Haj Bgt.Covjek je milion puta rijesio utakmicu u nasu korist.Vise vjerujem da ce on uvalit gol nego recimo Pjanic.
slijedi 45 minuta povijesti....
do pada do 60 minute!

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
Pa **** majku usta sta vadi,**** mu sve sto ima
*ebemti sve
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Hebem ti golmana, svaki odjednom postane Buffon bas protiv nas...
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
opet Vedo kao krilo igra 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Sta radi ovaj Arlauskis, vadi 4. Ni'e normalan. 
Boze pomozi.

Boze pomozi.

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
-
- Kontakt:
Mujdza je pola ekipe
I atmosfera ko u pozoristu, ovi nasi se usutili umjesto da daju igracima malo vjetra u ledja.
ps. ala vrijeme leti
ps. ala vrijeme leti

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
bacelonafan je napisao/la:Mujdza je pola ekipe

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
-
- Kontakt:
to je folklor kakvi crni navijaci,nabiju one kape kao na varos da su krenulipropuh je napisao/la:I atmosfera ko u pozoristu, ovi nasi se usutili umjesto da daju igracima malo vjetra u ledja.
ps. ala vrijeme leti
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Aaaaaaaaaaaaa Medunjuan 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
-
- Kontakt:
Joj ovog Vede ovo je jedna klocina
Vadi Misketa i Vršajevića, može i Salihovića 

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.