FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Svim Fukarama,navijačima,simpatizerima i onima koji vole Slobodu BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!
Pobjeda je bolja od orgazma!
Gorki je napisao/la:Svim Fukarama,navijačima,simpatizerima i onima koji vole Slobodu BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!
Claus je napisao/la:Gorki je napisao/la:Svim Fukarama,navijačima,simpatizerima i onima koji vole Slobodu BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!

tuzlanska Sloboda
Svim Fukarama,navijačima,simpatizerima i onima koji vole Slobodu BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!
Pa vi opet reci te Smajl nezna, sigurno je on podijelio koji savjet Papetu, to se vidi po bezidejnosti u prvom poluvremenu i hladnokrvnosti Papeta. Veliki mudrac i genije Smajl Karic, samo mogu reci bit ce Pape novi Smajl KaricJTS je napisao/la:Smajil Karić prognozira rezultat iz Litve:
k'o da je on trener, onako gol iz prekida za 0-1, taktičkiSmajil Karić: "Samo pobjeda dolazi u obzir! Moja prognoza je 0:1. Sasvim dovoljno za Mundijal u Brazilu!".

TRUST je napisao/la:Pa vi opet reci te Smajl nezna, sigurno je on podijelio koji savjet Papetu, to se vidi po bezidejnosti u prvom poluvremenu i hladnokrvnosti Papeta. Veliki mudrac i genije Smajl Karic, samo mogu reci bit ce Pape novi Smajl KaricJTS je napisao/la:Smajil Karić prognozira rezultat iz Litve:
k'o da je on trener, onako gol iz prekida za 0-1, taktičkiSmajil Karić: "Samo pobjeda dolazi u obzir! Moja prognoza je 0:1. Sasvim dovoljno za Mundijal u Brazilu!".![]()

JTS je napisao/la:Smajil Karić prognozira rezultat iz Litve:
k'o da je on trener, onako gol iz prekida za 0-1, taktičkiSmajil Karić: "Samo pobjeda dolazi u obzir! Moja prognoza je 0:1. Sasvim dovoljno za Mundijal u Brazilu!".

nikad više neću 'pljuvati' po Smajilu, pokazao je čovjek da ipak zna .. taktičar vrhunski ziherašTRUST je napisao/la:Pa vi opet reci te Smajl nezna, sigurno je on podijelio koji savjet Papetu, to se vidi po bezidejnosti u prvom poluvremenu i hladnokrvnosti Papeta. Veliki mudrac i genije Smajl Karic, samo mogu reci bit ce Pape novi Smajl KaricJTS je napisao/la:Smajil Karić prognozira rezultat iz Litve:
k'o da je on trener, onako gol iz prekida za 0-1, taktičkiSmajil Karić: "Samo pobjeda dolazi u obzir! Moja prognoza je 0:1. Sasvim dovoljno za Mundijal u Brazilu!".![]()

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Jel ovo Smajil na 0:46 govori Damiru Mehidicu da se probudiNYKnicks Fan je napisao/la:[youtube][/youtube]

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Jel ono gospodin Azmir slavi gol tamo kod ograde gdje igrači slave pogodak?
Pobjeda je bolja od orgazma!
- TzBulevar87
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Tačno sam se i ja uvjerio da ovaj vaš trener veze nema. Kemo je spašavao Jedinstvo i prije Mirze Hamzabegovića je bio najbolji golman kojeg je Jedinstvo imalo otkako je ispalo iz PL.TzBulevar87 je napisao/la:http://fksloboda.ba/vijesti/485-sporazu ... lom-hadiem
Ovaj Karic doveo igrace i sad gotov svake 2-3 sedmice sporazumni raskid ugovora.. 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
zato ste se vi do sad uvijek borili za opstanakJedinstvo37 je napisao/la:Tačno sam se i ja uvjerio da ovaj vaš trener veze nema. Kemo je spašavao Jedinstvo i prije Mirze Hamzabegovića je bio najbolji golman kojeg je Jedinstvo imalo otkako je ispalo iz PL.TzBulevar87 je napisao/la:http://fksloboda.ba/vijesti/485-sporazu ... lom-hadiem

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
najavljivan kao veliko pojacanje, a on k'o da parkinsonovu bolest ima kako mu se ruke tresu:? nije zive lopte uhvatio za ovo dana sto je proveo na Tusnju...moguce da je negdje drugo bio dobar i da ce opet negdje biti dobar, ali na Tusnju se nije snasao, kako god hvala i sretno.
a tacno jbt na Tusnju su ako nista vazda odlicni golmani bili, a od ispadanja u federalnu ligu sve veci cirkus od veceg
a tacno jbt na Tusnju su ako nista vazda odlicni golmani bili, a od ispadanja u federalnu ligu sve veci cirkus od veceg

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Gledam ovaj video sa utakmice pa mogli smo mi ovo dobit 2 3 razlike..a Podgrmec mi ni malo po onom nije uzgledao da nam daje 3 boda...inace zna se kako izgleda kad se daje tips Sloboda Zmaj 5-5 Sloboda-Zeljo 3-5 Leotar-Zeljo Sloboda -Buducnost I td
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
pozdrav raja,konacnoooo da se registrujem..pratim forum vec godinu dana,moro sam se registrovat,uzadnje vrijeme biscani se puno nesto dizu,kako ce se spustiti akb na proljece,cistka je pocela skoro vidim stanu,blizi se njegov povratak,i sigurno dobivamo napadace,dvoicu,jedan nas stari znanac,i jedan novi...iznenadicete se,samo polako 

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.