Jes neki Bošnjo iz Njemačke uz nasGoalgetter je napisao/la:
BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
I ja se toga najvise bojim.Weiss je izgledao kao wc igrac pored Vrsajevica.Virtu4l je napisao/la:Pisao sam par puta o tome. Tamo im je najbolji igrač, brz kao munja, a zna lopte.knabs je napisao/la:Koliko od vas misli da ce oni kontre bacati na ljevu stranu tako je na vrsajevicevu stranu? Bojim se da su gledali nasu tekmu protiv slovacke
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bukvalno sekunde odbrojavam.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pored Vrsajevica i tegla krastavaca izgleda kao Ronaldo.darker10 je napisao/la:I ja se toga najvise bojim.Weiss je izgledao kao wc igrac pored Vrsajevica.Virtu4l je napisao/la:Pisao sam par puta o tome. Tamo im je najbolji igrač, brz kao munja, a zna lopte.knabs je napisao/la:Koliko od vas misli da ce oni kontre bacati na ljevu stranu tako je na vrsajevicevu stranu? Bojim se da su gledali nasu tekmu protiv slovacke
- Cautinho
- Kontakt:
5 sati i nesto sitno.
Kakvo je stanje na faceu,kad pocinje program pred utakmicu,sta je trenutno?
Kakvo je stanje na faceu,kad pocinje program pred utakmicu,sta je trenutno?
Keep walking.
Inače previše prostora ostavljamo po toj desnoj strani, tako da, igrač koji imalo zna lopte, može probleme napraviti boljem igraču od Avde.
P.S. Osjećam podcijenjivanje Weissa od strane forumaša. Pa, oni koji prate, a prati većina LP, vidjela je šta je uradio po desnoj strani Olympiakosa recimo protiv PSG - a kada je uvalio gol, takvoj obrani, a ne našoj koja nije bila u punom sastavu.
P.S. Osjećam podcijenjivanje Weissa od strane forumaša. Pa, oni koji prate, a prati većina LP, vidjela je šta je uradio po desnoj strani Olympiakosa recimo protiv PSG - a kada je uvalio gol, takvoj obrani, a ne našoj koja nije bila u punom sastavu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
darker10 je napisao/la:I ja se toga najvise bojim.Weiss je izgledao kao wc igrac pored Vrsajevica.Virtu4l je napisao/la:Pisao sam par puta o tome. Tamo im je najbolji igrač, brz kao munja, a zna lopte.knabs je napisao/la:Koliko od vas misli da ce oni kontre bacati na ljevu stranu tako je na vrsajevicevu stranu? Bojim se da su gledali nasu tekmu protiv slovacke
Nista, moramo se nadati da ce im Safet spremiti zamku, mamiti ih na ljevo stime da otvori prostor za napad kao sto je protiv Lichtensteina prvi gol pao. Samo sto nebi valjalo da se desi da jedan od tih zeleni se nadje sam pred Begovicem. Uglavnom bice tu teorija igara upotrebljena od vrhunskih trenera
1-4 
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
jos maaaaaaaaaaaalo 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Cuj grci daju premije
yebem im familiju gatarsku. Jest da bi nas taj rezultat kostao mnogo mozdanih celija ali molim te boze da zavrsimo s njihovim rezultatom 0:1 Molim te boze da im stavimo qrac usta na njihov nacin zadnje kolo. Jojjjjj nisam dobar nikako steze me u prsima
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Imal' ko izvor za te premije. Samo cujem po mahalskoj prici.
Ev' me na poslu, ali nema sanse da ce se ista uraditi danas.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Pise ti na ss.baAzRimiRzA je napisao/la:Imal' ko izvor za te premije. Samo cujem po mahalskoj prici.
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
http://www.****/sport/fudbal/grci-ob ... ura-za-bod" onclick="window.open(this.href);return false;AzRimiRzA je napisao/la:Imal' ko izvor za te premije. Samo cujem po mahalskoj prici.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Pu, sad ih jos vise mrzim. Kako pogan narod u pm.
- Goalgetter
- Kontakt:
Sta je tu cudno? Pa da smo mi u situaciji Grcke, da nam treba kiks protivnika, i ja bi im vala ponudio pola premije od SP, ako pobjede.
kome će oni dat premije, nemaju za germeNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Cuj grci daju premije![]()
yebem im familiju gatarsku. Jest da bi nas taj rezultat kostao mnogo mozdanih celija ali molim te boze da zavrsimo s njihovim rezultatom 0:1 Molim te boze da im stavimo qrac usta na njihov nacin zadnje kolo. Jojjjjj nisam dobar nikako steze me u prsima
Skupljali sergiju jutrosvm22 je napisao/la:kome će oni dat premije, nemaju za germeNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Cuj grci daju premije![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
BajramlukOtelo je napisao/la:Skupljali sergiju jutrosvm22 je napisao/la:kome će oni dat premije, nemaju za germeNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Cuj grci daju premije![]()
![]()
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Kurban se opremio stomak pun vec sam u transu. Dajte jos slika iz kaunasa 
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ne znam kad sam bio mirniji pred neku utakmicu kao danas. Imamo klasne igrace koji ce znati ovo odraditi kako treba, bolji smo na svakoj poziciji, igraci ce dati 100% od sebe ako bude potrebno. U Latviji nam prvo poluvrijeme lopta nije htjela u gol, ali na kraju je usla. Jedino da nam se ponove dva takva poluvremena ali mislim da bi i tada nasli nacin da je nekako uguramo pa makar u 90+ minuti 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.