Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Bajram serif mubarek olsun, daj nam dziza video ko bajramluk 

Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
- inacefindecko
- Kontakt:
svaka mu čast, ovi što govore o raznolikosti, meni je nešto puno draže kad je rokne sa 9 metara i zabije
bar ostane upamćen.. neko da 30 poena, 15 na bacanja, ovo ostalo nešto izmigolji.. on to sa stilom radi
mislim znam ja šta je korisnost u košarci, al neka ga

bar ostane upamćen.. neko da 30 poena, 15 na bacanja, ovo ostalo nešto izmigolji.. on to sa stilom radi

mislim znam ja šta je korisnost u košarci, al neka ga

evo Mirzin snimak od sinoc
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Mirza bajramski sinoc. Nisam gledao utakmicu, ali se vec radujem komentarima koje cu da prelistam.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
jos uvjek sam pod posljedicama protekle noci,ali isplatio se svaki minut koji sam gledao 

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Ne mogu opisat koliko mi je ovaj momciluk uljepsao Bajram, aferim Mirza i hvala ti. 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Ludjacki.
Haj' nek je procepio, da nastavi u istom ritmu.

Haj' nek je procepio, da nastavi u istom ritmu.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sinoc jedan Mirza, danas drugi Mirza a veceras kao slag na tortu ce Zmajevi da pobjede 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- el-fighter
- Kontakt:
Bravo Mirza, sjajno iskoristena prilika. Nezaustavljiv je kada ga krene sut, a vidim da polako popravlja i ostale statisticke parametre. 7 skokova i 5 asistencija je za svaku pohvalu.
Nadam se da danas nastavljamo u istom ritmu. Prvo Mirza Basic, pa onda veceras i Zmajevi.
Nadam se da danas nastavljamo u istom ritmu. Prvo Mirza Basic, pa onda veceras i Zmajevi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
mislim da cu danasnji dan dobro upamtiti, mirza pokazuje sta moze i idemo u brazil, pa kaze pjesma "da mi prodje utorak", nemoj da prolazi, sto duze neka traje, neka nam je svaki dan ovakav utorak
mirza bio u napadu strasan, odbrana prolazna i na tome treba raditi ali u napadu ako je iko dobar na svijetu onda je to on, kratko i jasno
oka fakticki nisam sklopio i ne spava mi se ni najmanje, sada ovjera brazila i idemo u zivot proslaviti kako treba i kako zasluzujemo 

mirza bio u napadu strasan, odbrana prolazna i na tome treba raditi ali u napadu ako je iko dobar na svijetu onda je to on, kratko i jasno

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
a nista trade i ta prica 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
i dalje sam za trade ali u neki drugi nba tim dok bi i dalje izabrao ostanak u netsima prije povratka u europu 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Bajram Serif mubarek Olsun braco, samo da vam se javim onako reda radi, citajuci vase komentare ima covjek osjecaj kao da prati direktno tekmu, hvala vam od srce, samo tako nastavite, jer mi sto ne mozemo ostati toliko budni smo vam veoma zahvalni, jos veceras da uzmemo litvaniju i da ovaj Bajram pamtimo cijeli zivot.

Anfernee "Penny" Hardaway #1
Sad necemo trade
Salim se , idalje ostajem pri tome da bi on u barem 10 ekipa u NBA imao sasvim pristojnu minutazu a evo vidimo da bi imao i slican ucinak... Svejedno pre seasson utakmice su mu poprilicno bitne pogotovo za igraca kao sto je on , ona prosle godine mu je bila jako losa , los sut lose sve. Sada ima 2 jako dobre tekme. Uticat ce to sigurno na rotaciju, nadam se da ce i u ostalim utakmicama pokazat samo jos vise a siguran sam da ce dobit onda nesto vise minuta ako bude ok tokom ove pre sezone. Ali opet ja sam svakako za trade prejaka je ovo ekipa za njega...

Fazon je u tome sto on ne moze igrati s 3. postavkom Netsa,jer za tu postavku asistencija je visa zagonetka...Kad igra s prvom i drugom postavkom njegov kvalitet dolazi do izrazaja,a sa Jonhsonom cini sjajan duo...Jedina crna ovca u svemu tome je Blatche...jes me iznervirao sinoc s svojim "potezima" ako se ikako tako mogu nazvat...Znao sam otkad je Jason Kid preuzeo ekipu da ima u njega povjerenja....igrao je dobro na poziciji 3 ,tako da je stvorio nove kombinacije sto se tice same takticke postavke...Impresioniran sam i na to da se sad i Mirza vise koristi u gradjenju napada....Sve u svemu ,Bosanci i Hercegovci mogu biti prezadovoljni igrom
Samo nemojte kao i svaki put , da poslije prve slabije partije razapinjete kapitena. Treba da se prati sa kim covjek igra u petorci.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
do juce je ekipa isla u banovice zbog toga sto je kidd levat i amater, a evo vidim sad je dobar trener postao preko noci 

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
pa, stvari se vrlo brzo mjenjajuKK_Bosna je napisao/la:do juce je ekipa isla u banovice zbog toga sto je kidd levat i amater, a evo vidim sad je dobar trener postao preko noci

ipak, sačekajmo do nove godine kad ćemo znati sigurno koliko će igrati i da li se računa na njega, da li će tražiti trade, itd .. možemo samo nagađati, a većina nas se slaže da treba tražiti trade i da neće dobiti minutažu kakvu želi
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Tekmu sam prespavao nazalost zbog Bajrama al Mirza uljepso si mi Bajram nenormalno. Jos ako odemo u Brazil najbolji Bajram ikad
Jos kad sam procito da ima i vcrs tekma neznam za sebe ahahh
Mirza brat !

Jos kad sam procito da ima i vcrs tekma neznam za sebe ahahh

Mirza brat !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.