bavarian_bk je napisao/la:Ko ubaci onu loptu nakon ofanzivnog skoka , kad je Johnson sutao za 3? Mirza ili Blatche?
Mirza

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
bavarian_bk je napisao/la:Ko ubaci onu loptu nakon ofanzivnog skoka , kad je Johnson sutao za 3? Mirza ili Blatche?
Mirza, trenutno 12 poena 3 skoka i 2 asistencijebavarian_bk je napisao/la:Ko ubaci onu loptu nakon ofanzivnog skoka , kad je Johnson sutao za 3? Mirza ili Blatche?
blatche, mirza za sada je na 12 poena i provedenih na parketu 11 minutabavarian_bk je napisao/la:Ko ubaci onu loptu nakon ofanzivnog skoka , kad je Johnson sutao za 3? Mirza ili Blatche?
kakve veze ima trade u pm???sejo12 je napisao/la:Samo je smijesno i zalosno sutra ce ga opet svi dizati u nebo a sljedecu tekmu koju podbaci odma trade odma ovo ono... jadan smo mi narod![]()
i PS jel kome zastekao firstrow?
ne znam na koju situaciju mislis ali Blatche ima samo jedan poen pa onda je to vjerovatno Mirza ubaciobavarian_bk je napisao/la:Ko ubaci onu loptu nakon ofanzivnog skoka , kad je Johnson sutao za 3? Mirza ili Blatche?
pa ima covjece prelistaj forum dvije stranice o tome da treba traziti trade da nema sta traziti u netsimaMT3 je napisao/la:kakve veze ima trade u pm???sejo12 je napisao/la:Samo je smijesno i zalosno sutra ce ga opet svi dizati u nebo a sljedecu tekmu koju podbaci odma trade odma ovo ono... jadan smo mi narod![]()
i PS jel kome zastekao firstrow?
ne igra ........ RAZVALJUJEBosnaSTL je napisao/la:Jel igra Mirza?
nek malo odmori 12 min je igrao odlicno za sada.bavarian_bk je napisao/la:**** ga evo Chris Johnson umjesto njega ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.