Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

JTS
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la JTS » 14 okt 2013, 20:22

koliko je igrao prošli put, na poluvremenu sam otišao u krpe :D je l' ušao sredinom 3/4 ??? :D
ArthurBishop je napisao/la: Haj da je trolo, da je udario na svemogućeg Mirzu, da je pljuvao po njemu, pa i nekako.. Rekao je rečenicu koja je apsolutno na mjestu.
rekao je da je samo evropa rješenje za Mirzu, drugim rječima, Mirza ne može igrati u NBA .. i kao što si i sam rekao, udario je na Mirzu, ovo je za mene pljuvanje, možda i trolla .. čuj SAMO je evropa rješenje za Mirzu, a čovjek imao ponude drugih NBA klubova :lol: čovjek ako zatraži trade u drugi klub, imat' će sigurnih 20 minuta ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

MT3
Kontakt:

Post Postao/la MT3 » 14 okt 2013, 23:16

Hoce li neko gledati utakmicu??@CashMan, i ostali ce vjerovatno spavati tako da mozemo i neku lijepu rijec uputiti Kiddu 8-)
slika
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 14 okt 2013, 23:20

Nocas nazalost ne gledam, valja ustati u 5 :roll:

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 14 okt 2013, 23:25

Ja ako zaspem prespava i Bajram i sve , zato nocas cekam Mirzu i uz njega brze docekati jutro :D

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 14 okt 2013, 23:32

nerkolfc je napisao/la:Ja ako zaspem prespava i Bajram i sve , zato nocas cekam Mirzu i uz njega brze docekati jutro :D
pridruzujem ti se :mrgreen:

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 14 okt 2013, 23:33

ima prenos s komentatorom sve normala :)
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

MT3
Kontakt:

Post Postao/la MT3 » 14 okt 2013, 23:36

Ima li ko kakvih kolaca? :lol: :lol:

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 14 okt 2013, 23:37

MT3 je napisao/la:Ima li ko kakvih kolaca? :lol: :lol:
Baklava brate :mrgreen:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 14 okt 2013, 23:38

JTS je napisao/la:koliko je igrao prošli put, na poluvremenu sam otišao u krpe :D je l' ušao sredinom 3/4 ??? :D
ArthurBishop je napisao/la: Haj da je trolo, da je udario na svemogućeg Mirzu, da je pljuvao po njemu, pa i nekako.. Rekao je rečenicu koja je apsolutno na mjestu.
rekao je da je samo evropa rješenje za Mirzu, drugim rječima, Mirza ne može igrati u NBA .. i kao što si i sam rekao, udario je na Mirzu, ovo je za mene pljuvanje, možda i trolla .. čuj SAMO je evropa rješenje za Mirzu, a čovjek imao ponude drugih NBA klubova :lol: čovjek ako zatraži trade u drugi klub, imat' će sigurnih 20 minuta ..
ma pusti ih druze, nedokazni ljudi
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

MT3
Kontakt:

Post Postao/la MT3 » 14 okt 2013, 23:44

xinxee je napisao/la:
MT3 je napisao/la:Ima li ko kakvih kolaca? :lol: :lol:
Baklava brate :mrgreen:
odlicno ukradi koju kad krene utakmica :D

robery20
Kontakt:

Post Postao/la robery20 » 14 okt 2013, 23:44

xinxee je napisao/la:
nerkolfc je napisao/la:Ja ako zaspem prespava i Bajram i sve , zato nocas cekam Mirzu i uz njega brze docekati jutro :D
pridruzujem ti se :mrgreen:
I JA :D

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 14 okt 2013, 23:48

konačno povratak iz banovića :x

a ja ako budem gledao, mene će na sabahu vintat iz jednog safa u drugi, tako da ništa, valja u pola 6 ustat :D
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 14 okt 2013, 23:56

Ove sezone je Mirza u jos tezoj situaciji. U regularnom dijelu sezone KG ce sigurno igrati 30 min, Evans nekih 15min i onda tu jos imas Kirilenka koji je provjeren NBA igrac i Kidd ce mu vise vjerovati nego Mirzi. Mirza ce biti 12. igrac ili ga nece biti ni na klupi vecim dijelom sezone. Brooklyn jednostavno ima jedan od najjacih rostera ove sezone. Mirzu bih volio vidjeti u nekoj slabijoj ekipi tipa Charlote, garantujem da bi tu igrao na nivou na kojem je igrao u repki i onda bi ga svi zeljeli vidjeti u svom timu.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 15 okt 2013, 00:08

asunsao je napisao/la:Ove sezone je Mirza u jos tezoj situaciji. U regularnom dijelu sezone KG ce sigurno igrati 30 min, Evans nekih 15min i onda tu jos imas Kirilenka koji je provjeren NBA igrac i Kidd ce mu vise vjerovati nego Mirzi. Mirza ce biti 12. igrac ili ga nece biti ni na klupi vecim dijelom sezone. Brooklyn jednostavno ima jedan od najjacih rostera ove sezone. Mirzu bih volio vidjeti u nekoj slabijoj ekipi tipa Charlote, garantujem da bi tu igrao na nivou na kojem je igrao u repki i onda bi ga svi zeljeli vidjeti u svom timu.
Slazem se s tobom,bolje mu je igrat ikako neg nikako..al vidjet cemo..ovo je njegov izbor,ako ima osjecaj da ce uspjet nek proba,nista nije izgubljeno a i Jason Kid nije svako,mislim da ce imat razumjevanja i pruziti barem jednu sansu,a onda sta bude..a bit ce nesto aBd

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 15 okt 2013, 00:14

Nista gledamo veceras MT3-a nema spavanja,pa Bajram, pa onda Litvanija - BIH
- valja dvije noci bez sna izdrzat :D :D

ArthurBishop
Kontakt:

Post Postao/la ArthurBishop » 15 okt 2013, 00:23

JTS je napisao/la:
Pa pazi jednu stvar. Meni je na prvom mjestu Željezničar, na drugom repke svih selekcija, ostalo su prazna mjesta. Stoga, uvijek će mi biti draže da Mirza igra 30+ minuta u super jakom europskom klubu, nego da igra garbage time u NBA-u i to u prosječnom klubu.
Ako se njemu je.be što, u najboljim godinama, sjedi na klupi, onda se i meni je.be (a ne je.be, što je najtužnije, nažalost). Tjera vodu na svoj mlin sa frazama želim se dokazati u NBA, nikakav povratak u europu ne dolazi u obzir itd. I mnogo veći su se vraćali od njega, zato ne vidim da je blam ako se vrati u europu.
Ne vjerujem da postoji klub u NBA trenutno, koji Mirzi može sigurno dati 20 minuta.
Ponude je imao drugih klubova, ali kad je tek odlazio iz europe. Nadam se da još uvijek ima neki klub u NBA-u koji bi ga volio vidjeti u svojim redovima.
Ponavljam ti, meni je bitna repka i kako on igra u reprezentaciji, i nije mi nimalo drago kad vidim da ili nije igrao, ili je to bilo u debelom blowoutu. Drag mi je igrač, bio bih presretan da zabije 15+ u NBA, al' ako ne želi sebi najbolje, onda nešto nije uredu.
Željezničar za život cijeli!

MT3
Kontakt:

Post Postao/la MT3 » 15 okt 2013, 00:34

Edin Avdic koji kosaraku drzi u malom prstu je rekao da Mirza sigurno ima mjesta u NBA i da moze zabijati 10/12 koseva po susretu i jos je dodao da je Mirzu preporucivao Oklahomi ali ga oni nisu htjeli
Zadnja izmjena: MT3, dana/u 15 okt 2013, 00:39, ukupno mijenjano 1 put.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 okt 2013, 00:38

u NBA vjerovatno da, u ovim Brkulin Netsima tesko...ko sto rekoh, da odigra sezonu karijere nece dobit preko 20 minuta po susretu, posebno u bitnim mecevima...KG je KG i to je samo dovoljno, jos plus Evans, Kirilenko...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 15 okt 2013, 00:39

Mogao bi se ti Redžinalde povrijedit veceras,ne bi ti nista falilo..Donosit ce ti Mirza svaki dan da jedes,zena skuha on donese : graha,sarme,lonca bit ces gospodin

http://www.m.ondo.rs/a624056/Sport/Kosa ... vljen.html" onclick="window.open(this.href);return false;

hahahahah joj ja naslova kraljevskog

izbrisi tacku poslije m

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 15 okt 2013, 00:45

kulena je napisao/la:Fasovao sam ban zbog psovanja Kidda, Brooklyna i familije.:) I'm back , pod drugim nickom. :lol:
Neću više, boga mi. :lol: :lol: :lol:
Naravno da nećeš :mrgreen:
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.