JTS je napisao/la:
rekao je da je samo evropa rješenje za Mirzu, drugim rječima, Mirza ne može igrati u NBA .. i kao što si i sam rekao, udario je na Mirzu, ovo je za mene pljuvanje, možda i trolla .. čuj SAMO je evropa rješenje za Mirzu, a čovjek imao ponude drugih NBA klubova

čovjek ako zatraži trade u drugi klub, imat' će sigurnih 20 minuta ..
Pa pazi jednu stvar. Meni je na prvom mjestu Željezničar, na drugom repke svih selekcija, ostalo su prazna mjesta. Stoga, uvijek će mi biti draže da Mirza igra 30+ minuta u super jakom europskom klubu, nego da igra garbage time u NBA-u i to u prosječnom klubu.
Ako se njemu je.be što, u najboljim godinama, sjedi na klupi, onda se i meni je.be (a ne je.be, što je najtužnije, nažalost). Tjera vodu na svoj mlin sa frazama želim se dokazati u NBA, nikakav povratak u europu ne dolazi u obzir itd. I mnogo veći su se vraćali od njega, zato ne vidim da je blam ako se vrati u europu.
Ne vjerujem da postoji klub u NBA trenutno, koji Mirzi može sigurno dati 20 minuta.
Ponude je imao drugih klubova, ali kad je tek odlazio iz europe. Nadam se da još uvijek ima neki klub u NBA-u koji bi ga volio vidjeti u svojim redovima.
Ponavljam ti, meni je bitna repka i kako on igra u reprezentaciji, i nije mi nimalo drago kad vidim da ili nije igrao, ili je to bilo u debelom blowoutu. Drag mi je igrač, bio bih presretan da zabije 15+ u NBA, al' ako ne želi sebi najbolje, onda nešto nije uredu.