Odavno ovaj kraj nije imao premijerligasa i aBd ce se to promjeniti. Ovaj je kraj to zasluzio i prema navijacima, a i u inat svima koji ne vole Krajinu, i koji zele sve najgore krajisnicima. Dosta se kuburilo u ovoj ligi, i krajnje vrijeme da se to ostvari cak ove sezone, sto je sasvim realno. Dzaba vam taj TK lobi, jedino ce te kupovinom utakmica uspjeti u svojoj namjeri. Poslije odlicne predstave Jedinstva u Gabeli, jos su vise povecane aspiracije kluba ka visem rangu. Dovoljno je pogledati saldo tabele, pobjeda i remija bez poraza te datih, a pogotovo primljenih golova. Buducnost nam dolazi na noge, i tu se opet laganini odvajamo...
Prva liga FBiH 2013./2014.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Prva liga FBiH 2013./2014.
Dobra ova nema sta...
Odavno ovaj kraj nije imao premijerligasa i aBd ce se to promjeniti. Ovaj je kraj to zasluzio i prema navijacima, a i u inat svima koji ne vole Krajinu, i koji zele sve najgore krajisnicima. Dosta se kuburilo u ovoj ligi, i krajnje vrijeme da se to ostvari cak ove sezone, sto je sasvim realno. Dzaba vam taj TK lobi, jedino ce te kupovinom utakmica uspjeti u svojoj namjeri. Poslije odlicne predstave Jedinstva u Gabeli, jos su vise povecane aspiracije kluba ka visem rangu. Dovoljno je pogledati saldo tabele, pobjeda i remija bez poraza te datih, a pogotovo primljenih golova. Buducnost nam dolazi na noge, i tu se opet laganini odvajamo...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
hahahahahahaha da nije smijesno bilo bi zalosno, a ne znam kako se to vi laganini odvajate? Ko vam garantujete da cete pobijediti Buducnost, Barcelona je Barcelona pa kiksa, ko kaze da Sloboda nece pobijediti Rudar ili da Bratstvo nece pobijediti Gosk. I dalje letite visoko Bišćani brzo cete pasti vidjet cete.Mirzoni89 je napisao/la:Dobra ova nema sta...
-
Jedinstvo37
- Kontakt:
Naš bihaćki tj. krajiški mentalitet je takav. Malo nam treba da puknemo skroz, a malo da se dignemo. Još ima da se igra i ako se odvojimo do kraja polusezone na 3-4 boda to isto ne znači da ćemo ući jer cijela 2. polusezona je pred nama i imamo puno teških gostovanja i domaćih utakmica. Uprava Jedinstva i igrači idu iz utakmice u utakmicu, planovi za zimu se polako prave, ali i dalje nema ništa konkretno sve dok ne vidimo stanje na tabeli nakon 1. polusezone.
Trebaju nam 2 pobjede i dignemo se skroz, punimo stadion, dok jedna izgubljena kod kuce, gotovo, odmah price kako nemamo pojma. Takve su price pola Bihaća. Lako se dignemo, i takva je citava bosna, ne samo mi. Ali jbq, takav narod. I neka smo, prvi smo, sta trebam koji k. sjediti i govoriti a jesmo slabi, smotani su, nemaju pojma, najjači smo, idemo u Premier Ligu i to je to. I trebamo biti svi takvi, i vi cete isti biti ako nas predjete na tabeli, željni smo premier lige, zato se i digao citav bihac
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Ja bih iskreno volio da Jedinstvo uđe u Premijer ligu,ne samo što su do sada pokazali najviše,nego Krajišnici su mi kao ljudi dobri i dragi.Imam par prijatelja tamo i stvarno volim taj kraj.Jedinstvo je prije nekoliko godina bilo standardni premijerligaš i vrijeme je da se vrate gdje pripadaju,bar po meni..
Support your local club !
KonjicBOY je napisao/la:Ja bih iskreno volio da Jedinstvo uđe u Premijer ligu,ne samo što su do sada pokazali najviše,nego Krajišnici su mi kao ljudi dobri i dragi.Imam par prijatelja tamo i stvarno volim taj kraj.Jedinstvo je prije nekoliko godina bilo standardni premijerligaš i vrijeme je da se vrate gdje pripadaju,bar po meni..
I ja bi volio janjetinu svaki dan da jedem pa nema
Pobjeda je bolja od orgazma!
- badblueboylivno
- Kontakt:
E moj @KonjicBOY volio bi i ja da Jablanica uđe u PL jer gore ima janjetine pečene koliko hoćeš, u Maksumica, Gojka (Zdrava voda). A dragi su mi ljudi i iz Suskova i Bobanova Naselja pa bi volio i da oni uđu u PL isto.
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
Kakvi komentari . Kao oni bi voljeli janjetine svaki dan
Jos je to i smijesno
De malo ozbiljnosti , kad neko tako napise imam osjecaj kao da Jedinstvo nema ni 1% sanse da uđe u PL . Jedinstvo i Bratstvo , jedna od te dvije ekipe ce vjerovatno u PL . Nadam se ona koja to zasluzi igrama na terenu , a ne nekim drugim stvarima (iako sa ovim ne pokusavam sugerisati da to neko radi ili ce raditi ) . Ima i Sloboda šanse , al' mi njihova ekipa nije djelovala kao neko ko moze u PL kad su gostovali u Bihacu .
A jes' tvoj komentar ozbiljniji. Ti si na osnovu te jedne utakmice zaključio da SLoboda nije neko ko može u PL ? Ne sudi se prijatelju na osnovu jedne utakmice. Šta kad bi mi rekli da na osnovu vaše domaće utakmice protiv Bratstva niste za PL, a mi Bratstvo kući dobili 2 razlike. Zaboravljate ljudi GOŠK koji nije nimalo naivna ekipa.nerkolfc je napisao/la:Kakvi komentari . Kao oni bi voljeli janjetine svaki danJos je to i smijesno
De malo ozbiljnosti , kad neko tako napise imam osjecaj kao da Jedinstvo nema ni 1% sanse da uđe u PL . Jedinstvo i Bratstvo , jedna od te dvije ekipe ce vjerovatno u PL . Nadam se ona koja to zasluzi igrama na terenu , a ne nekim drugim stvarima (iako sa ovim ne pokusavam sugerisati da to neko radi ili ce raditi ) . Ima i Sloboda šanse , al' mi njihova ekipa nije djelovala kao neko ko moze u PL kad su gostovali u Bihacu .
Premala je bodovna razlika izmedju prva cetri tima, pa i peto i sesto mjesto da bi se moglo o necemu govoriti.
Ja prijatelju kazem na osnovu mog nekog zakljucka da ne moze , ja ne ismijavam Slobodu sa svojim komentarom .
Kad neko napise da ce Sloboda mozda u PL il' Bratstvo npr ja necu napisati HAHAHAHAHHAA kakvi oni il' nesto npr kao ovaj s' ovom janjetinom .
3 ekipe u 2 boda razlike , svaka ima sanse al' bar po meni Sloboda ima najmanje i to je samo moje misljenje koje niko ne mora uvaziti .
Kad neko napise da ce Sloboda mozda u PL il' Bratstvo npr ja necu napisati HAHAHAHAHHAA kakvi oni il' nesto npr kao ovaj s' ovom janjetinom .
3 ekipe u 2 boda razlike , svaka ima sanse al' bar po meni Sloboda ima najmanje i to je samo moje misljenje koje niko ne mora uvaziti .
Malo je bezze što ljudi predviđaju na osnovu protivnika u domaćim utakmicama ko prema njima ide u PL. Bezze je jer niko ne prati ligu u kojoj igra njihov tim, nego samo domaće utakmice svog tima (čast izuzecima).
Ali ako ćete tako, ako Sloboda po prikazanom u Bihaću nezadovoljava uslove za PL, po prikazanom je onda i Gradina uz Bratstvo zaslužila epitet favorita sezone.
Ljudi uzmite u obzir da je npr. Radnički prošle sezone pred 9. kolo bio pretposljednji (ne brojim Kladušu) deset bodova iza prvog Viteza, a u 22. kolu dočekivao Vitez sa drugog mjesta i -3. Ovime želim da dočaram da niko nije isključen iz borbe za prvo mjesto nakon 9 utakmica, a to ne zavisi ni od trenutne situacije. Zarad normalnije diskusije manite se tih predviđanja, nagađanja itd, ili barem naučite poštovati tuđe mišljenje i izguglajte smisao za humor, te nema potrebe da se na osnovu različitih nagađanja raspravljate i tražite dozu ozbiljnosti, KAKVA OZBILJNOST na predviđanje u OVOJ ligi i to nakon 9. kola, pa Sloboda ispade iz Premijer lige 30 minuta prije kraja sezone...
Btw:

Ali ako ćete tako, ako Sloboda po prikazanom u Bihaću nezadovoljava uslove za PL, po prikazanom je onda i Gradina uz Bratstvo zaslužila epitet favorita sezone.
Ljudi uzmite u obzir da je npr. Radnički prošle sezone pred 9. kolo bio pretposljednji (ne brojim Kladušu) deset bodova iza prvog Viteza, a u 22. kolu dočekivao Vitez sa drugog mjesta i -3. Ovime želim da dočaram da niko nije isključen iz borbe za prvo mjesto nakon 9 utakmica, a to ne zavisi ni od trenutne situacije. Zarad normalnije diskusije manite se tih predviđanja, nagađanja itd, ili barem naučite poštovati tuđe mišljenje i izguglajte smisao za humor, te nema potrebe da se na osnovu različitih nagađanja raspravljate i tražite dozu ozbiljnosti, KAKVA OZBILJNOST na predviđanje u OVOJ ligi i to nakon 9. kola, pa Sloboda ispade iz Premijer lige 30 minuta prije kraja sezone...
Btw:

To u Lukavcu culi da oni koji najvise janjetine dobave ce u PL ?
Ovo sam sastavio nakon sto sam izguglo smisao za humor 
Nije uvijek onaj prvi rezultat pravi na guglu.nerkolfc je napisao/la:To u Lukavcu culi da oni koji najvise janjetine dobave ce u PL ?![]()
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Kako hoćeš jbga,svako ima svoje željeLG97DM je napisao/la:E moj @KonjicBOY volio bi i ja da Jablanica uđe u PL jer gore ima janjetine pečene koliko hoćeš, u Maksumica, Gojka (Zdrava voda). A dragi su mi ljudi i iz Suskova i Bobanova Naselja pa bi volio i da oni uđu u PL isto.
Support your local club !
- TzBulevar87
- Kontakt:
Totalni offtopic ali drago mi je da imam istomišljenika što se tiče prve stranice gugla.Casp3r je napisao/la:Nije uvijek onaj prvi rezultat pravi na guglu.nerkolfc je napisao/la:To u Lukavcu culi da oni koji najvise janjetine dobave ce u PL ?![]()
075
Ma nisam ni napisao da ismijavaš ikoga, nego nelogično da na osnovu jedne gostujuće utakmice eliminišeš nekoga ko za vodećim kasni 2 boda. Isto što bi bilo nelogično da neko od nas napiše da GOŠK ili Rudar nema šansi, a evo Bgm i Orašje nakon početne uspavanke igra vrhunski iako im tek slijede teške utakmice.nerkolfc je napisao/la:Ja prijatelju kazem na osnovu mog nekog zakljucka da ne moze , ja ne ismijavam Slobodu sa svojim komentarom .
Casper je lijepo objasnio da bodovna prednost ne mora ništa da znači pogotove ne ovako mala.
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
A ja bih volio kad bi većina forumaša bila makar malo realnija, kao forumaš ''Jedinstvo37'' 
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
da nije izašao pregled kola??? ja ne mogu naći
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Danas bi trebo da izadebesko je napisao/la:da nije izašao pregled kola??? ja ne mogu naći
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.