Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
trebalo bi biti u fan shopu meni se cini...Baja_Zvjerka je napisao/la:Da li se u ovoj sedmici može postati član, ja još nisam stigao "popisati" sebe, roditelje, brata i curu?![]()
anonimni je napisao/la:Bajram Šerif Mubarek Olsun plavoj braći i sestrama!
anonimni je napisao/la:Bajram Šerif Mubarek Olsun plavoj braći i sestrama!
Igrao je on i za malene...vatreni je napisao/la:Pozzzzzz.Ne znam da li je ko od vas sinoć gledao Srbija-Makedonija.Momak po imenu Adis Jahović,reprezen.Makedonije,ulazi pred kraj susreta i u stilu Mesija 4-5 igrača Srbije prođe i zabi gol.Za malo vremena dosta se dobro pokazao.Komentator kaze da je igrao u PL.za Zelju.....gdje sada igra ne znam.To je sigurno jedan od neprepoznatih talenata od strane vasih trenera.
Igrao kod nas, loš bio. Otišao u Velež, pa je onda igrao i u Sarajevu, znam da nam je zabio gol na derbiju 1:2.vatreni je napisao/la:Pozzzzzz.Ne znam da li je ko od vas sinoć gledao Srbija-Makedonija.Momak po imenu Adis Jahović,reprezen.Makedonije,ulazi pred kraj susreta i u stilu Mesija 4-5 igrača Srbije prođe i zabi gol.Za malo vremena dosta se dobro pokazao.Komentator kaze da je igrao u PL.za Zelju.....gdje sada igra ne znam.To je sigurno jedan od neprepoznatih talenata od strane vasih trenera.