Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

JTS
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la JTS » 14 okt 2013, 14:13

Sapce je napisao/la: prije 3 dana ga dizali u zvijezde a sad prica o trade-u
dizali smo ga u nebo zbog njegove parije koju je pružio .. a sad je priča o tradeu jer će teško dobiti minutažu kakvu želi .. ne više nego što je dobio prošle sezone, a i to ga ne zadovoljava što je i sam rekao

da si ti napisao, prije tri dana ste pohvalno pričali od Kiddu, a sad tražite trade, pa da to što si napisao ima nekog smisla, ovako nema .. njegov agent je lijepo rekao, stvari u NBA se mjenjaju brzo, tako da bih ja ipak volio da on promjeni klub i da ga gledamo 20 sigurnih minuta na parketu 8-)
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 14 okt 2013, 14:16

JTS je napisao/la:
Sapce je napisao/la: prije 3 dana ga dizali u zvijezde a sad prica o trade-u
dizali smo ga u nebo zbog njegove parije koju je pružio .. a sad je priča o tradeu jer će teško dobiti minutažu kakvu želi .. ne više nego što je dobio prošle sezone, a i to ga ne zadovoljava što je i sam rekao

da si ti napisao, prije tri dana ste pohvalno pričali od Kiddu, a sad tražite trade, pa da to što si napisao ima nekog smisla, ovako nema .. njegov agent je lijepo rekao, stvari u NBA se mjenjaju brzo, tako da bih ja ipak volio da on promjeni klub i da ga gledamo 20 sigurnih minuta na parketu 8-)
upravo tako
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 14 okt 2013, 14:50

to isto ko da je neko od forumasa u strucnom stabu netsa, pa se vec zna da nece dobiti minutazu.
odakle taj zakljucak? a prije 3 dana je haman bio kandidat za prvih pet.
polako. za trade ima vremena. ako ima kvalitet, igrace. da ce mu biti lako, nece.
al ipak su pearce, garnett i ekipa zasli u godine i nece igrati svaku utakmicu, a sigurno niko od njih nece igrat 40 minuta.
sacekat i vidjet i onda oko nove godine praviti trade ako bude potrebno

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 14 okt 2013, 14:54

Pa covjek igra sa rezervama rezervi u pripremama ,kako ocekivati da ce cim pocne sezona on biti konkurent za prvih 5 ?

filip13

Post Postao/la filip13 » 14 okt 2013, 15:03

KK_Bosna je napisao/la:
filip13 je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:ko se smije kladiti u avatar da se mirza ne vraca u evropu ove sezone :?: ;)

ja :mrgreen:

godina dana avatar ko izgubi, ok?

ovaj,ja nemam avatar

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 14 okt 2013, 15:40

nerkolfc je napisao/la:Pa covjek igra sa rezervama rezervi u pripremama ,kako ocekivati da ce cim pocne sezona on biti konkurent za prvih 5 ?
ja nisam nikada govorio o prvih pet. ali isto tako je tesko procijeniti da li ce imati mjesta u rotaciji, upravo iz tog razloga sto trenutno igra s igracima koji inace nemaju minutazu. tu otprilike svi igraju podjednako dugo.
nisam protiv trade-a, ali ni ja nisam bio taj koji ga je previse hvalio prije tri dana, niti sam taj, koji ga kudi nakon juce.
treba sacekat neko vrijeme i onda ce on najbolje procijeniti da li mu trade odgovara ili ne.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 14 okt 2013, 15:46

Mozemo mi biti optimisticni i govoriti da ce on bit prvi PF u Netsima i ostalo...Realnost je malo,odnosno puno drugacija..Nema potrebe cekati do all star-a ili dokle god kada vec sada vidimo da je on treci PF ili cak cetvrti jer bi Kirilenko lako mogao igrati na toj poziciji kad se Terry oporavi,a vidjeli smo da ga je vec probavao protiv Pistonsa

Redzo je jednostavno igrac koji puno ne grijesi,u odbrani dobar,u napadu ne trosi lopte ( jer u Netsima itekako ima igraca koji ce to raditi ) ,ide na napadacki skok. Dok Mirza rijetko kad predje liniju 6.75 a kamoli da grabi ofanzivni skok...Nisu njemu 22-23 godine pa da dozvoli da mu i ova sezona propadne il da je rizikuje cekajuci neciju povredu.

Jednostavno tesko ce se izboriti za mjesto drugog PF-a jer da Kidd ima neke planove s njim ne bi ga stavljao kao sto neko rece sa rezervama rezervi..On u tom slucaju mora biti fantastican ( preko 80 % iz igre,sjajna odbrana,skokovi ) a to je tesko (nemoguce) s onakvim suigracima...

A uzmimo u obzir i to da ce ova treca petorka igrati jos koju utakmicu ovih 15-ak minuta koje sada igraju,onda ce se Deron,Garnet,Pierce i ostali jace pripremat sa 20+ minuta + druga petorka - tu Mirze NEMA

Kao sto sam rekao idealno bi bilo trade u Rocketse,Lakerse,Sunse i to sto prije da se uklopi i postane 1. PF pa da ga gledamo,a ne da gledamo njegovu ekipu..Mada ja sam takav,gledacu opet 80% utakmica Netsa i nervirat se jer ga volim ko brata...

I nemojte pricati ono da kad odigra lose svi ga kritikujemo,pa sta vam je ljudi ? ovdje niko nije napisao da Mirza lose igra,da je los..itd..Raspravljamo o povjerenju trenera,o (ne)mogucnosti da igra u prejakoj ekipi..HVALA

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 14 okt 2013, 15:49

eno mlati se, očito je i njemu prekipilo :lol: :lol:

Luminary
Kontakt:

Post Postao/la Luminary » 14 okt 2013, 15:50

udri ga mehmede

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 okt 2013, 17:05

Poderi ga Mirza !!!!!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 okt 2013, 17:46

a vala i jest mu najbolje rjesenje trade, posebno nakon dolaska KG-a...KG, Evans na njegovoj poziciji jos je i Kirilenko moze pokriti protiv ekipa protiv kojih bi se ocekivalo da Mirza ima prostora, sve etablirana imena a njemu vise nije 23-24 god da moze cekati svoje minute...ne znam da ima ekipa jace pokrivena na 4 od Bruklina u citavoj NBA, tako da mu je bolje da se sto prije trejda u neku ekipi dje ce ako nista biti backup cetvorka...ovdje je tek treci a mozda i 4. izbor zavisno od odluke Kida..i da odigra ludu, najludju sezonu nece imati vise od 20-24 min na parketu jer KG je KG bez obzira na godine i igrat ce kad hoce i koliko hoce (koliko misli da je spreman).
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 14 okt 2013, 17:51

Brooklyn-Philadelphia 01:00 vcrs

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 14 okt 2013, 17:53

Nadam se da ce biti prenos kakav.

abraham
Kontakt:

Post Postao/la abraham » 14 okt 2013, 19:53

samo Evropa je rešenje za Mirzu

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 14 okt 2013, 19:59

abraham je napisao/la:samo Evropa je rešenje za Mirzu
evo, našao sam rješenje i za tebe ..

slika
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 14 okt 2013, 20:06

trebao bi biti prenos ima par linkova a da nisu oni fake..vjerovatno opet bez komentatora,al sto ce nam :D

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 14 okt 2013, 20:07

Lakse Bajram docekati uz Mirzu :D

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 14 okt 2013, 20:12

Nema zajebancije sa Mirzom :D . Od večeras Blatche više nije sebičan :lol:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

robery20
Kontakt:

Post Postao/la robery20 » 14 okt 2013, 20:21

ja moram gledat,probat cu svaku da pregledam,dok jos nemam nekih obaveza,i dok budem imao, i uvijek cu se nadat da ce uci i ubacit 40 poena,za mene on moze,takav sam.

ArthurBishop
Kontakt:

Post Postao/la ArthurBishop » 14 okt 2013, 20:21

JTS je napisao/la:
abraham je napisao/la:samo Evropa je rešenje za Mirzu
evo, našao sam rješenje i za tebe ..

slika
Koji si ti faktor da nekoga etikiraš? Nije ti prvi put momčino..
Haj da je trolo, da je udario na svemogućeg Mirzu, da je pljuvao po njemu, pa i nekako.. Rekao je rečenicu koja je apsolutno na mjestu. Ne vidim načina da se dečko ponižava luđačkom košuljom. Ohladi malo majstore.
Željezničar za život cijeli!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.