BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
nema sanse da je igdje u nasim kladionicama taj koeficijent
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Sad sam pričo sa jednim litvancem,veli da slabo ko i prati fudbal,mediji onako pomalo pišu da će bit 4-7 hiljada navijača i da će zbog tog bit više policije,i da smo mi favoriti.
Nad tobom sunce najljepše sja
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nemoj ložit ljude.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:LenBias je napisao/la:1.30 koeficijent na dvojku, do sutra bi mogao pasti na 1.20
zato se tu igra sledece:
HC2 (kvota oko 1,75)
ili
prvi gol pada izmedu 1-30 minute (kvota 4)
ili
Prvo Poluvrijeme tip 2 (kovta 1,65)
to je to
William Hill daje 3/4 za ovu opkladu, tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Samo da ja pitam ima li ista od onog sto se govorilo da ce igraci oko pola 2 doci u fan zonu ispred BBI?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ima u BH playu,al od 1-15(2.9) i od 16-30(3.8)...
Nad tobom sunce najljepše sja
dajte ljudi nemojte bit smijesno sa tim namjestanjem pa sam dolazak nedavno platinija i sad blatera dovoljno govori koga zele oni vidjet u brazilu tako da se ja ne sikiram bgm mi smo u brazilu a i ne vjerujem da bi nam dopustili da igramo prijateljsku utakmicu u terminu kada su baraz utakmice samo malo treba prokontati ne sumnjam u nasu pobjedu i konacno ostvarenje sna vecine bosanaca i ljudi koji vole ovu zemlju

joj hamo vidi mu glave
ima prijatelju ja vec igrao 1.30kv je imas na temi kladioniceLenBias je napisao/la:nema sanse da je igdje u nasim kladionicama taj koeficijent

"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
- Consigliere
- Kontakt:
http://www.****/sport/nogome ... iba-napast
Kako me ovakve vijesti obraduju! Veliki koraci ka normalizaciji odnosa medju normalnim ljudima. Kad se sjetim 97 i kosarke i bukvalno neprijateljstva izmedju igraca i navijaca. Ko je tad mogao zamisliti da ce Dino Radja putovati na gostujucu utakmicu nase reprezentacije, da je uzivo podrzi? Dino, svaka cast!
Kako me ovakve vijesti obraduju! Veliki koraci ka normalizaciji odnosa medju normalnim ljudima. Kad se sjetim 97 i kosarke i bukvalno neprijateljstva izmedju igraca i navijaca. Ko je tad mogao zamisliti da ce Dino Radja putovati na gostujucu utakmicu nase reprezentacije, da je uzivo podrzi? Dino, svaka cast!

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jos vise od 24 sata do tekme, a sudije vec silje za njih

- inacefindecko
- Kontakt:
šta je ovo, neće se nigdje moći proslaviti odlazak ako ih dobijemo..
aerodrome zatvorili, savez se ogradio od bilo kakve proslave.. BAŠ RINAKA!
aerodrome zatvorili, savez se ogradio od bilo kakve proslave.. BAŠ RINAKA!
Kod nas ti se unaprijed traže opravdanja; uvijek je neko drugi kriv, ha ya.Donnie Darko je napisao/la:Jos vise od 24 sata do tekme, a sudije vec silje za njih![]()
![]()

- legenda reala
- Kontakt:
A ovaj Tuti je jacky 99% dobro poznat nama svima, samo trola i želi napraviti pometnju među nama, ali ga Monolog nije još primjetio

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa Radja je uvijek bio fer sjecam se da je i tada rekao kako mu je nejasno kako ga isti dan kad je setao Bascarsijom svi zovu na cevape i hoce da se slikaju s njim, a u Skenderiji su mu navece vikali da je ustasa. On je uvijek bio korektan.Consigliere je napisao/la:http://www.****/sport/nogome ... iba-napast
Dino nikad nije bio zatrovan nacionalizmom. Uvijek je bio i ostao popularan u cijeloj ex-Yu, pa i u Srbiji je često gostovao (sjećam ga se u emisiji s Ivanom Ivanovićem). Uglavnom, big respect za njega, nije zaslužio da mu se primitivci tako obraćaju.
- vendeta1921
- Kontakt:
Zabit ce sutra Medo golcinu
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
Samo se nadam da su nam igraci dovoljno sazreli psihicki za sutrasnju utakmicu. Do sada smo imali prilika al ocigledno nismo bili spremni dovoljno prije svega mislim na dansku i srbiju posto su nam tu trebale pobjede ipak je portugal bio dosta jaci i nismo imali sansu. Obradujte nas sutra ucinite nas najsretnijom nacijom na svijetu,mislim da sutra niko od bosanca nece biti sretniji.
Obradujte sutra naciju, da ne spavamo sutra navečer. Zapravo vjerovatno nećemo spavati nikako, zbog slavlja ili onog drugog što se neće desiti 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Sutra pobjeđujemo 100 %. Vjerujte u ove momke, znaju se nositi sa pritiskom, apsolutno sam uvjeren u pobjedu, i ista neće i ne smije doći u pitanje.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Vec pripremam suze radosnice plakat cu ko godina ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.