2013-14 NBA Season

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Ko će osvojiti titulu ove sezone?

Indiana Pacers
8
7%
Miami Heat
19
18%
San Antonio Spurs
40
37%
Oklahoma City Thunder
19
18%
LA Clippers
5
5%
Houston Rockets
4
4%
neko drugi (PHOENIX SUNSI recimo)
12
11%

Ukupno glasova: 107

Carlo
Kontakt:

Re: 2013 NBA Pre-Season

Post Postao/la Carlo » 14 okt 2013, 13:12

LenBias je napisao/la: vidi, pasice, prosle godine, vjerovao ili ne, sam pogledao svaku utakmicu svoje ekipe (live ili cim prije sam mogao sutra zbog obaveza), danima kada nije igrao heat sam pratio ostale utakmice tako da blage veze nemas o cemu pricas, odmah ti i ova tvrdnja o igracima pada u vodu i opet blage veze nemas o cemu pricas, inace kroz zivot sam prilicno siguran da sam pregledo vise kosarkaskih utakmica od tebe pasice, idemo dalje, recenice koje stalno vrtis su one kada se obracas meni i ne pada mi na pamet traziti ih i davati ti primjere jer ti vrlo dobro znas koje su kada vise pratis mene nego svoje knickse, sumnjaj dokle hoces, to vjerovatno radis citav zivot, nisam ja tu da te mjenjam, svakakva raja dolazi na ovaj forum, imas pravo i pravi si primjer za to, trebao si ostati na tviteru jer mozda tamo svaka osoba cije se misljenje razlikuje od tvoga ne trola, stvarno ti je uzasna logika, dovidjenja pasice

ps. za ovog koji radi prognoze mojih odgovora kakve bi bile da sam nekada nekom odgovorio ne znam sta da kazem osim da me fascinira njegova predanost, ozbiljno, hajde od ove sezone pokusajte malo manje pratiti mene a malo vise pratite knickse, mozda bolje ekipa bude prosla, mozda se karmicke sile poklope, cakre prociste, svemir ujedini i sve ostalo moguce pa knicksi bar nesto urade dok budete zaokupljeni njima i ja vam prestanem biti fokus vasih zivota pasice moje
U prethodnom postu me pitaš da li boravim u tvojoj sobi pa po tome znam koliko si utakmica gledao, a gle sada šta pišeš:
Inače kroz život (wow kakav početak rečenice :lol: )sam prilično siguran da sam pregledo više košarkaških utakmica od tebe pasice".
Mene sad interesuje je li ti boraviš u mojoj sobi pa znaš koliko sam pogledao utakmica? :D
recenice koje stalno vrtis su one kada se obracas meni i ne pada mi na pamet traziti ih i davati ti primjere jer ti vrlo dobro znas koje su kada vise pratis mene nego svoje knickse
Rečenica ti je za deset :) Mora da si bio pisar Meše Selimovića :D
vise pratis mene nego svoje knickse, sumnjaj dokle hoces, to vjerovatno radis citav zivot, nisam ja tu da te mjenjam
:(
Da me mjenjaš? :D Kako, šta, gdje? :D
Kopirao sam par rečenica iz tvog posta samo da dokažem kakve ti nebuloze i gluposti pišeš. Dakle, rečenice koje pišeš, pišeš ih samo ne bude prazan post.
trebao si ostati na tviteru jer mozda tamo svaka osoba cije se misljenje razlikuje od tvoga ne trola, stvarno ti je uzasna logika, dovidjenja pasice
Zar sam otišao s twittera? :o Jedino da mi nisi možda hakovao account pa da se ne mogu vratiti.

Za kraj da ti nešto fino kažem jer očito je da pišeš takve nebuloze da je prelahko odgovoriti na njih.

Različita mišljenja nisu problem, baš nikakav. Evo ti primjer, @nezalaganje (koji poznaje košarku veoma dobro) i ja nemamo skoro nikad nemamo ista mišljenja i opet se ne raspravljamo, nit' svađamo. Zašto? Jer nije troll kao ti. Također kao i s alemom, PA NE MOGU SE JA SVAĐATI S LJUDIMA JER NEMAMO ISTO MIŠLJENJE.
Ti si troll, to će ti reći haman svi, recimo preko 70% ljudi koji prate ovaj podforum.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 14 okt 2013, 13:14

Usput, evo pozdrav za lenbiasovo trollanje:
@lenbias, reče da nisi nikad prvo počeo provocirati. i dalje tako misliš?
LenBias je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:
DejaNMG je napisao/la: Nek smo izbacili ove ljigavce, sledeci Pacersi.
Kakvo poštovanje prema legendama :(
ne brini rio, uruciti cemo i njima metlicu kada dodje vrijeme i ako prodju pacerse :mrgreen:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 6#p2475396" onclick="window.open(this.href);return false;
LenBias je napisao/la:hocete li na kraju izvuci barem prednost domaceg terena u doigravanju? :mrgreen:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 3#p2342903" onclick="window.open(this.href);return false;
LenBias je napisao/la:pa ne mozemo gubit ovakve utakmice, nismo lakersi da to bude sad normala :mrgreen:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 3#p2147263" onclick="window.open(this.href);return false;
LenBias je napisao/la:ne treba se brinuti ni najmanje stari, regularni dio sezone je samo formalnost za ovaj tim :)
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 5#p2149025" onclick="window.open(this.href);return false;
LenBias je napisao/la:nema potrebe da brinemo za ovu sezonu, opet uzimamo naslov 98%, ova ekipa trenutno ne igra pa ni na pola snage a u playoffu igraju daleko iznad svih :)
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 9#p2181359" onclick="window.open(this.href);return false;
LenBias je napisao/la:
Sportfanatik je napisao/la:Gubimo večeras od Sixersa, 1.mjesto smo osigurali šta nas briga.
Kad se sjetim da su neki spominjali da će Knicksi biti lider na Istoku :lol: :lol: :lol:
carmelo mvp :lol:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 4#p2356604" onclick="window.open(this.href);return false;

bahatost, provociranje, trolovanje ili sve?[/quote]

:D :D :D

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 14 okt 2013, 13:20

kakav kompleksas :lol: hajde sto ti ne znas sta je trolovanje a sta zezanje, takodje i cista realnost i stvarnost ne mogu biti trolanje, druga je stvar ako nekoga istina vrijedja, to ja stvarno nisam kriv ali hajde i to cemo ostaviti na stranu, to nije najgore nego covjece ti ne shvatas obicne recenice bez ikakvih komplikovanih izraza i rijeci :lol: nemoguce, prosto ne vjerujem :lol: gledam ti ove primjere sto si izabrao, pa stvarno, najgore u svemu ovome je sto si ti smrtno ozbiljan i vjerujes u ovo sto pises, citiras, izvlacis se, eskiviras itd :lol: :lol: :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 14 okt 2013, 13:54

Koja ce pustos biti tamo u PO kad Heat ispadne od strane ovih Jameslovera pa to ce biti za plakat od smijeha.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 14 okt 2013, 14:11

zasto bi bila? pa vi navijaci bullsa ste najaktivnije (i najnerealnije) pisali citavo doigravanje pa cak i finale od kojega ste ostali daleko, mislim da spram toga ja i ostali navijaci heata mozemo u najmanju ruku sve pratiti normalno ko sto inace i radimo vecinski ali nam se konstantno odredjene stvari prebacuju sve zbog nekontanja druge strane ;) ali sve to nema potrebe pricati jer u heatu, ako ih ne pokose povrede, ostaje sve isto kao i prosle godine, htio ti to ili ne, samo je pitanje mozes li prihvatiti jos jednu godinu u nizu takav scenario :)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 14 okt 2013, 14:18

LenBias je napisao/la:kakav kompleksas :lol: hajde sto ti ne znas sta je trolovanje a sta zezanje, takodje i cista realnost i stvarnost ne mogu biti trolanje, druga je stvar ako nekoga istina vrijedja, to ja stvarno nisam kriv ali hajde i to cemo ostaviti na stranu, to nije najgore nego covjece ti ne shvatas obicne recenice bez ikakvih komplikovanih izraza i rijeci :lol: nemoguce, prosto ne vjerujem :lol: gledam ti ove primjere sto si izabrao, pa stvarno, najgore u svemu ovome je sto si ti smrtno ozbiljan i vjerujes u ovo sto pises, citiras, izvlacis se, eskiviras itd :lol: :lol: :lol:
Ne znam šta je trolanje, a šta zezancija? Pa pratiš li ti sebe šta pišeš?
takodje i cista realnost i stvarnost ne mogu biti trolanje, druga je stvar ako nekoga istina vrijedja
Vrijeđa me istina? Kakva istina? Jel govoriš o "istini" tj. tvom trollanju?

S tobom se nema razloga raspravljati jer raspravljanje s trollom ne vodi nigdje :D
najgore u svemu ovome je sto si ti smrtno ozbiljan i vjerujes u ovo sto pises, citiras, izvlacis se, eskiviras
Najgore od svega je to što vjerujem u ovo što pišem? Pa čovječe ja stvarno ne znam kakve ti ovdje gluposti pišeš. Izvlačim se? Od čega?

I'm out. Treba tebi zabraniti da prilaziš kompjuteru.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 14 okt 2013, 14:23

istina u kojoj je heat dvije sezone u nizu prekucao ligu dok si ti najavljivao neke ambiciozne knickse i carmela za mvpa, u tome grmu lezi zec, to jeste ono sto tebe najvise boli :)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 14 okt 2013, 14:24

Ja bih stvarno bio sretan kad bi se sankcionisali oni koji govore drugim forumašima da su trolovi.To je vrijeđanje.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 14 okt 2013, 14:26

LBJ MVP je napisao/la:Ja bih stvarno bio sretan kad bi se sankcionisali oni koji govore drugim forumašima da su trolovi. To je vrijeđanje.
+1

prelazi svaku mjeru nemogucnost kontanja pojedinih forumasa ili nepostojanje eventualne zelje za kontanjem

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 14 okt 2013, 14:45

LenBias je napisao/la:zasto bi bila? pa vi navijaci bullsa ste najaktivnije (i najnerealnije) pisali citavo doigravanje pa cak i finale od kojega ste ostali daleko, mislim da spram toga ja i ostali navijaci heata mozemo u najmanju ruku sve pratiti normalno ko sto inace i radimo vecinski ali nam se konstantno odredjene stvari prebacuju sve zbog nekontanja druge strane ;) ali sve to nema potrebe pricati jer u heatu, ako ih ne pokose povrede, ostaje sve isto kao i prosle godine, htio ti to ili ne, samo je pitanje mozes li prihvatiti jos jednu godinu u nizu takav scenario :)
Fascinantno je kako imas tu moc gledanja u buducnost, ne znam kako si i dalje na forumu. Kako te nisu zapazili ljudi iz NASA-e? Mogao bi im dosta pomoc, nije samo njima vec i nama i nasim zivotima.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 14 okt 2013, 14:47

BIHfan je napisao/la:
LenBias je napisao/la:zasto bi bila? pa vi navijaci bullsa ste najaktivnije (i najnerealnije) pisali citavo doigravanje pa cak i finale od kojega ste ostali daleko, mislim da spram toga ja i ostali navijaci heata mozemo u najmanju ruku sve pratiti normalno ko sto inace i radimo vecinski ali nam se konstantno odredjene stvari prebacuju sve zbog nekontanja druge strane ;) ali sve to nema potrebe pricati jer u heatu, ako ih ne pokose povrede, ostaje sve isto kao i prosle godine, htio ti to ili ne, samo je pitanje mozes li prihvatiti jos jednu godinu u nizu takav scenario :)
Fascinantno je kako imas tu moc gledanja u buducnost, ne znam kako si i dalje na forumu. Kako te nisu zapazili ljudi iz NASA-e? Mogao bi im dosta pomoc, nije samo njima vec i nama i nasim zivotima.
pa ti si napisao prvi kako ce heat ispasti :lol: daj saberi se covjece, krajnje ti je vrijeme

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 14 okt 2013, 14:49

BIHfan je napisao/la:Koja ce pustos biti tamo u PO kad Heat ispadne od strane ovih Jameslovera pa to ce biti za plakat od smijeha.
No comment.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 14 okt 2013, 15:12

LenBias je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
pa ti si napisao prvi kako ce heat ispasti :lol: daj saberi se covjece, krajnje ti je vrijeme
Naravno ti smijes dvije godine palamudisat kako Heat osvaja i to je po tebi normalno, a ja kad napisem da ce Heat ispast odmah pisem nebuloze, gluposti i treba da se saberem? Upravu je Carlo ti kad otvoris onaj prozorcic u kojem trebas ukucat post napises previse glupih i nepovezanih stvari samo eto da nesto napises.

@LBJ MVP jesil afirmisao svoju predanost, da li slusas svoje srce i navijas za Heat ili svoj razum koji ti govori da ne navijas za ekipu koja je karcinom NBA lige i hoces da navijas za pravu orginalnu fransizu kao sto su Spursi?
FK DELFIN NEUM

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 14 okt 2013, 15:15

BIHfan je napisao/la:Naravno ti smijes dvije godine palamudisat kako Heat osvaja i to je po tebi normalno, a ja kad napisem da ce Heat ispast odmah pisem nebuloze, gluposti i treba da se saberem?
da jer, na tvoju zalost, ja vec dvije sezone to opravdano pisem, sada ce i treca

heat karcinom lige :lol: ok, pobjedio si :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 14 okt 2013, 15:17

BIHfan je napisao/la: @LBJ MVP jesil afirmisao svoju predanost, da li slusas svoje srce i navijas za Heat ili svoj razum koji ti govori da ne navijas za ekipu koja je karcinom NBA lige i hoces da navijas za pravu orginalnu fransizu kao sto su Spursi?
Navijam za Spurse.Za Heat navijam samo protiv Bullsa.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 14 okt 2013, 15:22

LenBias je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Naravno ti smijes dvije godine palamudisat kako Heat osvaja i to je po tebi normalno, a ja kad napisem da ce Heat ispast odmah pisem nebuloze, gluposti i treba da se saberem?
da jer, na tvoju zalost, ja vec dvije sezone to opravdano pisem, sada ce i treca

heat karcinom lige :lol: ok, pobjedio si :lol:
:lol: :lol: :lol:
Cuj on opravdano pise, gdje ti je pecat od opravdanja? Valjda si skolu davno zavrsio pa bi bilo razumljivo da ne bacas takve tinejdzerske odgovore.

Ovaj podforum se dijeli na forumase koje podrzavaju Lebrona i oni koji ga ne podrzavaju. E samo ovim kojima ga podrzavaju je smijesno to sto sam rekao da je Heat karcinom NBA lige. Pa sad skontaj da li je to relevantna cinjenica, a sigurno jest. Svaki tim koji nastane na nacin na koji je nastala ta tumorska tvorevina ce mi biti na oku i blatit cu ih dok se NBA ne operise od ubleha. Najgore od svega, hajd sto su odvratni, jaki su mora se priznat imaju najaci roster al dzaba i to, hej to ima takvu ekipu i opet kazem opet koristi puss.y taktiku flopanja kroz citav playoff. To je za mene najveci nivo cmizdravaca, ne ponovilo se nikad vise.
Zadnja izmjena: BIHfan, dana/u 14 okt 2013, 15:23, ukupno mijenjano 1 put.
FK DELFIN NEUM

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 14 okt 2013, 15:23

LenBias je napisao/la:istina u kojoj je heat dvije sezone u nizu prekucao ligu dok si ti najavljivao neke ambiciozne knickse i carmela za mvpa, u tome grmu lezi zec, to jeste ono sto tebe najvise boli :)
Ja nikad nisam rekao da će Knicksi osvojili ligu ili da sam sa sigurnošću rekao da će Melo biti MVP. Stavljaš mi riječi u usta. Ako nađeš koji post gdje sam rekao nešto od to dvoje imaš cvaju od mene, ali sumnjam da ćeš ikada naći takve postove jer ne postoje. Razumijem te, ipak izmišljati stvari u slučaju nedostataka argumenata je normalno za TROLLOVE POPUT TEBE!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 14 okt 2013, 15:28

Ako je vec "za LeBrona" vs "protiv LeBrona", zar nije logicno da je samo prvima smijesno cuti da je Heat karcinom lige? :lol:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 14 okt 2013, 15:38

Donnie Darko je napisao/la:Ako je vec "za LeBrona" vs "protiv LeBrona", zar nije logicno da je samo prvima smijesno cuti da je Heat karcinom lige? :lol:
Ne znam sta nije jasno Donniele, tako sam i napisao. Ovim pristalicama Jamesa je jedino smijesno cuti da je Heat karcinogena tvorevina. Ostali ce se sloziti ili ko sto lenbias nas naziva hejteri ce potvrdit ovu vise nego jasnu cinjenicu. :mrgreen:
FK DELFIN NEUM

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 okt 2013, 15:40

BIHfan je napisao/la:Ovaj podforum se dijeli na forumase koje podrzavaju Lebrona i oni koji ga ne podrzavaju
Hm, malo si se preračunao.

Ima nas koji gledamo košarku i volimo je neovisno o Jamesu, Jordanu, Roseu, Bryantu i ostalim koji su igrali (ili još uvijek igraju) ovu igru.

Inače, na ovom podforumu samo jedna osoba IMA PRAVO ne podržavati Jamesa - a upravo ta osoba je najtiša povodom toga. Zašto? Zato što ga zanima njegova ekipa (Cleveland) i ne cmizdri toliko nazivavši Heat karcinomom lige. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.