U prethodnom postu me pitaš da li boravim u tvojoj sobi pa po tome znam koliko si utakmica gledao, a gle sada šta pišeš:LenBias je napisao/la: vidi, pasice, prosle godine, vjerovao ili ne, sam pogledao svaku utakmicu svoje ekipe (live ili cim prije sam mogao sutra zbog obaveza), danima kada nije igrao heat sam pratio ostale utakmice tako da blage veze nemas o cemu pricas, odmah ti i ova tvrdnja o igracima pada u vodu i opet blage veze nemas o cemu pricas, inace kroz zivot sam prilicno siguran da sam pregledo vise kosarkaskih utakmica od tebe pasice, idemo dalje, recenice koje stalno vrtis su one kada se obracas meni i ne pada mi na pamet traziti ih i davati ti primjere jer ti vrlo dobro znas koje su kada vise pratis mene nego svoje knickse, sumnjaj dokle hoces, to vjerovatno radis citav zivot, nisam ja tu da te mjenjam, svakakva raja dolazi na ovaj forum, imas pravo i pravi si primjer za to, trebao si ostati na tviteru jer mozda tamo svaka osoba cije se misljenje razlikuje od tvoga ne trola, stvarno ti je uzasna logika, dovidjenja pasice
ps. za ovog koji radi prognoze mojih odgovora kakve bi bile da sam nekada nekom odgovorio ne znam sta da kazem osim da me fascinira njegova predanost, ozbiljno, hajde od ove sezone pokusajte malo manje pratiti mene a malo vise pratite knickse, mozda bolje ekipa bude prosla, mozda se karmicke sile poklope, cakre prociste, svemir ujedini i sve ostalo moguce pa knicksi bar nesto urade dok budete zaokupljeni njima i ja vam prestanem biti fokus vasih zivota pasice moje
Mene sad interesuje je li ti boraviš u mojoj sobi pa znaš koliko sam pogledao utakmica?Inače kroz život (wow kakav početak rečenice)sam prilično siguran da sam pregledo više košarkaških utakmica od tebe pasice".

Rečenica ti je za desetrecenice koje stalno vrtis su one kada se obracas meni i ne pada mi na pamet traziti ih i davati ti primjere jer ti vrlo dobro znas koje su kada vise pratis mene nego svoje knickse

vise pratis mene nego svoje knickse, sumnjaj dokle hoces, to vjerovatno radis citav zivot, nisam ja tu da te mjenjam

Da me mjenjaš?

Kopirao sam par rečenica iz tvog posta samo da dokažem kakve ti nebuloze i gluposti pišeš. Dakle, rečenice koje pišeš, pišeš ih samo ne bude prazan post.
Zar sam otišao s twittera?trebao si ostati na tviteru jer mozda tamo svaka osoba cije se misljenje razlikuje od tvoga ne trola, stvarno ti je uzasna logika, dovidjenja pasice

Za kraj da ti nešto fino kažem jer očito je da pišeš takve nebuloze da je prelahko odgovoriti na njih.
Različita mišljenja nisu problem, baš nikakav. Evo ti primjer, @nezalaganje (koji poznaje košarku veoma dobro) i ja nemamo skoro nikad nemamo ista mišljenja i opet se ne raspravljamo, nit' svađamo. Zašto? Jer nije troll kao ti. Također kao i s alemom, PA NE MOGU SE JA SVAĐATI S LJUDIMA JER NEMAMO ISTO MIŠLJENJE.
Ti si troll, to će ti reći haman svi, recimo preko 70% ljudi koji prate ovaj podforum.