Nebi se druze slozio s tobom. Imao je Muha boljih situacija da pusti go. Nebi se onako ofirao. Bar ja tako mislimvatreni je napisao/la:Grčka je debelo platila Škrtelu i golmanu Slovačke onaj glupi autogol i sigurno će učiniti sve da izgubimo.Al opet jbg.kvalitet je na nasoj strani.
BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Gol je pau u prvom pol bilo bi glupo i ocito da je jos koji pustio.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nebi se druze slozio s tobom. Imao je Muha boljih situacija da pusti go. Nebi se onako ofirao. Bar ja tako mislimvatreni je napisao/la:Grčka je debelo platila Škrtelu i golmanu Slovačke onaj glupi autogol i sigurno će učiniti sve da izgubimo.Al opet jbg.kvalitet je na nasoj strani.
Pojam pojedinca ovcama problem.
Ne mogu da vjerujem da neko misli da je onaj slovak namjerno pustio gil. Da su htjeli nesto da urade, ueadili bi to zasigurno na puno ljepsi i neofirniji nacin. Ono sto je golman uradio je glupost, koja se desi. Istu stvar je ueadio i golman Portugala. Je li i to namjesteno?
zlatan.edvin je napisao/la:
Taman gledam ko će objaviti da li su sretno stigli, hvala na info a i na fotografiji
Još malo pa fešta
jesu, jesu...vidi se na njima da su poprilicno mislima na utakmicu...nema tu nekih osmjeha, lezernosti...izgledaju mi cak malo i prenaspanovano:(
jedino je dzeko malo lezerniji!

Bojim se da nisu uplatili i ovog glavnog sudiju (pomocnike na jednu stranu da dizu zastavicu a na drugu da je drze dole) koji je inace povezan sa skandalima oko namjestanje tekmi u Njemackoj a vidi cuda izvukli ga iz naftalina da sudi ovu tekmu... jednu od najvazniji sutravatreni je napisao/la:Grčka je debelo platila Škrtelu i golmanu Slovačke onaj glupi autogol i sigurno će učiniti sve da izgubimo.Al opet jbg.kvalitet je na nasoj strani.

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Mrzim teorije zavjere. Ne znam kako se nekom da toliko vremena i pažnje pridavati tome.
Eto, svi se urotili da zajedno izbace malu Bosnu iz utrke za Svjetsko. 

Zmajevi sletjeli u Kaunas; Sušić: Jedva čekamo utakmicu!
Fudbaski reprezentativci Bosne i Hercegovine, koji sutra igraju odlučujući meč za plasman na Svjetsko prvenstvo (SP) u Brazilu naredne godine, sletjeli su na aerodrom u Kaunasu tačno u podne po lokalnom vremenu (oko 11 sati po našem vremenu)
Zmajeve je na aerodromu u Kaunasu dočekalo nekoliko desetina najvjernijih navijača Bosne i Hercegovine, a atmosfera i raspoloženje u ekipi su na visokom nivou.
Očekivanja svih su samo jedno, pobjeda nad Litvanijom i plasman u Brazil.
"Let je bio super. Stigli smo brže nego smo očekivali. Svi igrači su raspoloženi i spremni i sa nestrpljenjem čekamo sutrašnju utakmicu sa Litvanijom", rekao je Safet Sušić po slijetanju na aerodromu u Kaunas.
Pohvalio je protivnika, rekavši da je Litvanija dobra ekipa.
"Vidio sam koliko im je stalo da pobijede Latviju. Oni će i u meču sa nama tražiti da ostvare dobar rezultat. U odnosu na susret u kojem smo ih pobijedili u Zenici (3:0, op.a.) u reprezentaciji imaju samo četiri igrača, te novog selektora. Svaki novi pozitivan rezultat zato puno im znači", istakao je Sušić, naglasivši:
"Ipak, kvaliteta i motivi na našoj su strani. Znamo da ako pobijedimo idemo na Svjetsko prvenstvo u Brazil. Znamo i da će nas bodriti 10.000 navijača, tako da ćemo i ovdje igrati kao kod kuće. Očekujem dobru igru i pobjedu. Može biti malo problema u početku, ako ne daš gol malo i nervoze. No, nadam se da ćemo naći rješenje i ranije nego je bio slučaj u susretu sa Lihtenštajnom".
Reprezentativci će danas u 18 sati po lokalnom vremenu održati trening na stadionu "Darius i Girenas", na kojem će se i igrati utakmica posljednjeg kola kvalifikacija sutra u 20 sati po lokalnom, odnosno u 19 sati po srednjoevropskom vremenu.
BiH sutra igra odlučujuću utakmicu protiv selekcije Litvanije. U slučaju pobjede direktno će se plasirati na SP u Brazilu naredne godine.
Fudbaski reprezentativci Bosne i Hercegovine, koji sutra igraju odlučujući meč za plasman na Svjetsko prvenstvo (SP) u Brazilu naredne godine, sletjeli su na aerodrom u Kaunasu tačno u podne po lokalnom vremenu (oko 11 sati po našem vremenu)
Zmajeve je na aerodromu u Kaunasu dočekalo nekoliko desetina najvjernijih navijača Bosne i Hercegovine, a atmosfera i raspoloženje u ekipi su na visokom nivou.
Očekivanja svih su samo jedno, pobjeda nad Litvanijom i plasman u Brazil.
"Let je bio super. Stigli smo brže nego smo očekivali. Svi igrači su raspoloženi i spremni i sa nestrpljenjem čekamo sutrašnju utakmicu sa Litvanijom", rekao je Safet Sušić po slijetanju na aerodromu u Kaunas.
Pohvalio je protivnika, rekavši da je Litvanija dobra ekipa.
"Vidio sam koliko im je stalo da pobijede Latviju. Oni će i u meču sa nama tražiti da ostvare dobar rezultat. U odnosu na susret u kojem smo ih pobijedili u Zenici (3:0, op.a.) u reprezentaciji imaju samo četiri igrača, te novog selektora. Svaki novi pozitivan rezultat zato puno im znači", istakao je Sušić, naglasivši:
"Ipak, kvaliteta i motivi na našoj su strani. Znamo da ako pobijedimo idemo na Svjetsko prvenstvo u Brazil. Znamo i da će nas bodriti 10.000 navijača, tako da ćemo i ovdje igrati kao kod kuće. Očekujem dobru igru i pobjedu. Može biti malo problema u početku, ako ne daš gol malo i nervoze. No, nadam se da ćemo naći rješenje i ranije nego je bio slučaj u susretu sa Lihtenštajnom".
Reprezentativci će danas u 18 sati po lokalnom vremenu održati trening na stadionu "Darius i Girenas", na kojem će se i igrati utakmica posljednjeg kola kvalifikacija sutra u 20 sati po lokalnom, odnosno u 19 sati po srednjoevropskom vremenu.
BiH sutra igra odlučujuću utakmicu protiv selekcije Litvanije. U slučaju pobjede direktno će se plasirati na SP u Brazilu naredne godine.
Samo je bitno da što prije zabijemo. Do poluvremena obavezno da vodimo, onda će biti lako. Moja prognoza je 0-4 rutinski.
- samo_lijevo
- Kontakt:
I onda meni bude cudno kada pisu za PLBIH da je nastimana.A vidi ovdje cio svijet se urotio protiv BIH.Sigurno je Lajcak rekao Muhi da pusti gol.Kakve se nebuloze pisu. 

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
[youtube][/youtube]
zagrijavanje
dajte ljudi još videa,da pred utakmicu pogledam
zagrijavanje

-
- Kontakt:
ma kakva litvanija ima da ih ubijemo prvo poluvrjeme pada 2 gola abd
inace ce biti mrtvih ljudi vec govore da ce se paliti benzinom ako nedobijemo moramo dobit !
" onclick="window.open(this.href);return false;
inace ce biti mrtvih ljudi vec govore da ce se paliti benzinom ako nedobijemo moramo dobit !

" onclick="window.open(this.href);return false;
- rob do bagro
- Kontakt:
Imamo novu zastavu.
http://i42.tinypic.com/2rd7pti.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

http://i42.tinypic.com/2rd7pti.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Koja ce ludnica nastati ako prodjemo u Brazil,5 dana necu spavati.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
[youtube][/youtube]
ja kažem scene iz BIH će obići svijetOtelo je napisao/la:Koja ce ludnica nastati ako prodjemo u Brazil,5 dana necu spavati.

Logicno.bazeni je napisao/la:ja kažem scene iz BIH će obići svijetOtelo je napisao/la:Koja ce ludnica nastati ako prodjemo u Brazil,5 dana necu spavati.![]()
Jos dan i pol
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Neobična fotomanipulacija.rob do bagro je napisao/la:Imamo novu zastavu.![]()

@bazeni, evo prilog od mene:bazeni je napisao/la:[youtube][/youtube]
zagrijavanje![]()
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ako hoćeš/te ostale pjesmice o BHF, javi(te) dok sam dobre volje.

-
- Kontakt:
GAZI BOSNO 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
[youtube][/youtube]
Jeste da je to kako kazu nova rep. Litvanije novi selektor tj. 112 rep. Svijeta.
Ne mozes od magrca napraviti konja.
Jeste da je to kako kazu nova rep. Litvanije novi selektor tj. 112 rep. Svijeta.
Ne mozes od magrca napraviti konja.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.