Nisi ti skonto ni sekunde sta je covjek napiso.mandraX je napisao/la:
Suareza stavljaš ili želiš da staviš u istu rečenicu sa nabrojanim imenima, legendama?
Reci da se za'ebaješ majket'.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- billythekid
- Kontakt:
joj jedva vas cekam abd southampton,stoke,fulham pa onda vi,kucu bubrege ma sve stavljam na moje 

31 December 1941...
Wayne Rooney vise od igraca.
Fuck Barcelona, and Fuck Real Madrid! I've Loved United Since I Was Kid.
15 godina vjeronosti prema klubu.GGMU
Vladari otoka!!!
Vladari otoka!!!
Ja dajem kuću na gol Ramseya.
- billythekid
- Kontakt:
redovna ste nam musterija zadnjih godina,a tradiciju je ruznno prekidat,kao onda kad smo je mi vama rekinuli,tada je o shea zabio maestralan gol,ne znam jel se sjecaju toga ovdasnji navijaci Arsenala,ali kakvo je to partijanje bilo mene i mojihh drugova dan poslje 

31 December 1941...
Vladari otoka!!!
Vladari otoka!!!
Tako si siguran bio i protiv Citya pa popišaše se po Unitedubillythekid je napisao/la:joj jedva vas cekam abd southampton,stoke,fulham pa onda vi,kucu bubrege ma sve stavljam na moje

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sjecam se jos kad je dajver Rooney dobio penal kojim je prekinut niz od 49 utakmica bez poraza. Dakle sumnajm da ce prekidati tradiciju i ocekujem valjanje igraca Uniteda, posebno ako i Young bude igrao.
Celik!3,2,2.
- billythekid
- Kontakt:
da,ali se robin povrijedio na sami dan meca,vjeruj mi pjevala bi se druga da je igrao big Robinsoxx je napisao/la:Tako si siguran bio i protiv Citya pa popišaše se po Unitedubillythekid je napisao/la:joj jedva vas cekam abd southampton,stoke,fulham pa onda vi,kucu bubrege ma sve stavljam na moje
31 December 1941...
Vladari otoka!!!
Vladari otoka!!!
Liverpool ready to sell Luis Suarez in January transfer window
Arsenal will almost certainly return to lodge a bid which could reach the £50m mark
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Bitch please

- frankqqqqq
- Kontakt:
Ja ne smijem zamislit na šta bi naš napad ličio kad bi on došao..Greivis je napisao/la:Liverpool ready to sell Luis Suarez in January transfer windowArsenal will almost certainly return to lodge a bid which could reach the £50m mark
to bi bio klasican face cum na EPL konkurenciju
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ja ne mogu zamisliti na sta bi tema licila nakon prve promasene 100% prilike. 

Celik!3,2,2.
i u LP bi bili u top4 konkurenta sasvim sigurno,al realno tesko cete ga dovesti,mada se ja ne bih bunio za ovih 50 mil.Profesor je napisao/la:to bi bio klasican face cum na EPL konkurenciju

Raúl: "Bit ću vječno zahvalan za sve ovo što su mi priredili. Osjećao sam se kao igrač Reala. Iker mi je dao vrpcu, Cristiano dres... Svi su se ponašali kao da sam i dalje igrač Reala. Osjećao sam se kao u debiju protiv Atletico Madrida."
AggerYNWA je napisao/la:i u LP bi bili u top4 konkurenta sasvim sigurno,al realno tesko cete ga dovesti,mada se ja ne bih bunio za ovih 50 mil.Profesor je napisao/la:to bi bio klasican face cum na EPL konkurenciju

Lewandowski confirms he wants to join a PL club via Telegraph
Robert Lewandowski has admitted he remains determined to play in the Premier League after insisting no deal has been struck for him to leave Borussia Dortmund for Bayern Munich next summer.
“I will be able to sign a contract [with any club] in January, but I have never said that I will sign a contract with Bayern,” Lewandowski said. “It was a misunderstanding. It is true I had an opportunity to speak with Sir Alex Ferguson [last year], but we didn’t mention the transfer.
“One day I would like to play in Premier League. It would be a great experience.”
Lewandowski admits, however, that he rejected the chance to move to England three years ago when Sam Allardyce attempted to secure a deal with Lech Poznan for a £3 million transfer to Blackburn.
“There was a proposal from Blackburn,” Lewandowski said. “I even spoke with the former manager [Sam Allardyce]. In the end, I decided that Dortmund gave me a better chance of development as a footballer.”
Haha, normalno da ce odbiti Bauern ukoliko neki od vecih Engleskih klubova bude zainteresovan.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Znaci one man team stebillythekid je napisao/la:da,ali se robin povrijedio na sami dan meca,vjeruj mi pjevala bi se druga da je igrao big Robinsoxx je napisao/la:Tako si siguran bio i protiv Citya pa popišaše se po Unitedubillythekid je napisao/la:joj jedva vas cekam abd southampton,stoke,fulham pa onda vi,kucu bubrege ma sve stavljam na moje

Svaka budala zna da nebi Robin tu nista promjenio. 4 gola ne moze robin zaustaviti a i nije u nekoj formi.
Cak su realni navijaci Uniteda pisali po temi nakon tekme da se nebi mnogo toga drugacije odvilo da je robin igrao. Al hajd.

- Ozymandias
- Kontakt:
Obrazli se momak predstavio.Masallah !
Sretno u daljnjem trolanju !
Sretno u daljnjem trolanju !
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
http://www.belfasttelegraph.co.uk/sport ... 57973.html" onclick="window.open(this.href);return false;
a reala jest im se osladilo poslovat sa arsenalom
.
nadam se da ovo nije istina a još se više nadam da se ovo neće desit. ne treba nam ovaj tip napadača, a pogotovo što je krampa
a reala jest im se osladilo poslovat sa arsenalom

nadam se da ovo nije istina a još se više nadam da se ovo neće desit. ne treba nam ovaj tip napadača, a pogotovo što je krampa

- Ozymandias
- Kontakt:
Benzema bi procvjetao u Arsenalu.AARON16 je napisao/la:http://www.belfasttelegraph.co.uk/sport ... 57973.html
a reala jest im se osladilo poslovat sa arsenalom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.