FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Burberry46
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
RedBlue@
Nije isto, prvo se nije trazilo da se isprazni tribina, ni sjever ni jug, onda tek nakon 30+min vasi traze da se isprazni tribina, i kad se i to ispunilo, opet vasi odbijaju da nastave utakmicu!
Nije isto, prvo se nije trazilo da se isprazni tribina, ni sjever ni jug, onda tek nakon 30+min vasi traze da se isprazni tribina, i kad se i to ispunilo, opet vasi odbijaju da nastave utakmicu!
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Samo da mi je naći negdje pročitah da su juče navijači u Engleskoj uletili u teren i preskočili ogradu pobili se sa gostujučim navijačima. Prekid trajao 10-15 minuta i duže i kad se sve završilo utakmica nastavljena a ove pohapsili i osudili odma a samo kod nas nisu sigurni (ma priča za malu djecu). Borac koristi priliku i ja da se pitam dao bi im bodove **** ih oni ali fakat jadna država i savez i sve šta se radi, mrva nacionalizma i odma se koristi.Pa da je htjeo neko od tih huligana kako ih zovete udario bi Avdukića bakljom posred one surle grdne a niko igrače Borca nije ni pogledao.Žalosno i nemoj da govorite (Borac) da želite sportski jer da je sportski igrali bi utakmicu novu ili ovu završili a ko zna ko bi pobijedio e to je sportski a ovo je kurvanjski potez uprave Borca.
Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
Hipotetički preinači se odluka i Sarajevo dobije 3 -o.Iskreno šta mislite šta bi se desilo sljedeću utakmicu u B.Luci,Mostaru i Sarajevu,pošto ste vi iz velikih gradova vinovnici svih balaja u BH nogometu
.
Garantujem prekide gdje god bi se utakmica igrala.To bi postala navika ...Tako je i zato se ovo mora završiti odlukom koja je donjeta.Jbg tako je...

Garantujem prekide gdje god bi se utakmica igrala.To bi postala navika ...Tako je i zato se ovo mora završiti odlukom koja je donjeta.Jbg tako je...
Re: $: FK Sarajevo
Prvo vidi ko je prvi kažnjen zbog licenci (ako ti je mrsko tražiti baš Sarajevo i Željo)pa onda piši .I nisu nova pravila, što se niste žalili i vi apelacionoj komisiji ako mislite da ste u pravu.Ja ne tvrdim da je Sarajevo u pravu ali da želite bodove na zovegu e to tvrdim i garantujem i životom.RedBlue je napisao/la:Isti stav je bio u BL(situacija je pod kontrolom bila nakon tri minuta, policija ušla na tribine, gostujući navijači izvedeni, i onda ispražnjena domaća tribina) i igrači su pozvani, ali Željini odbili da izađu, rezultat 0:3. I šta sad, treba da bude drugačije u ovoj situaciji, napominjem još jednom da je sve ovo bilo u 30. min meča. Ne vidim zašto bi opet izmišljali neka nova pravila i lomili kola na Borcu kao u slučaju licenci. I znam opet će neki reći nije isto kad udje 4 i 30 ljudi na teren, tačno, ali sa pravne strane i jedno i drugo su isto-prekid utakmice.
Ako se u našem slučaju poštovalo to pravilo o 15 min(od trenutka prekida) za pražnjenje tribine i to u dva navrata, ne vidim zašto bi sad bilo drugačije.
Sarajevo ljubavi moja!
Daj ne možeš Englesku porediti sa nama, jesi normalan.
Dva puta su nas izvozali zbog tih 15 min za pražnjene tribine, i jednostavno ne vidim razlog zašto bi sas bilo drugačije. Ako je dva puta korišteno to pravilo, zašto ne i sada.
Dva puta su nas izvozali zbog tih 15 min za pražnjene tribine, i jednostavno ne vidim razlog zašto bi sas bilo drugačije. Ako je dva puta korišteno to pravilo, zašto ne i sada.
E nakon ovog jedva čekam sljedeću utakmicu da vidim na šta će to ličiti, pošto one prethodne mini pripreme ne pamtimo po dobrom..Head je napisao/la:[youtube][/youtube]

I ja se slažem da se odluka ne mijenja ali da treba neko iz tih komisija i saveza odgovarati za lakrdiju e to treba.Borac nek ostane 3-0 ali delegat ,sudija Allah-Bog ko god nakaradno radi i pravi ovakve probleme neka odgovara.Ovim ćinom prvenstvo je već neregularno ne mora značiti da če se Sarajevo na kraju boriti za titulu možda ta 3 boda zajebu ili Zrinjskog,Želju ili Širokog ili Olimpika ne znam ni ja ali da je neregularno jeste.Ali vidiš kako ti garantuješ prekide a ko kaže da ih poslije ovakve nakaradne odluke neče biti ćak i više ko to može garantovati?Dao Bog da se na ovom završi ali nešto ne vjerujem a dok god govana ima u savezu bit če i divljanja i ovakvih odluka i samovolje uprava i političkih zastrašivanja od istupanja iz liga . E sad pitanje ima li slučajno kompenzacije Borcu za ne igranje u Europi? Pa i onaj penal protiv Rudara a ne samo ovo ,al' ruku na srce Borac je najbolji u dosadašnjem dijelu i ne treba im ovo!?A igra Borac i bez licence i jesu li uplatili Jandriču i kompaniji pare,e to nije kriv Borac nego S A V E Z i razno, razni šerifi(komisije) u njemu.slobodnjak je napisao/la:Hipotetički preinači se odluka i Sarajevo dobije 3 -o.Iskreno šta mislite šta bi se desilo sljedeću utakmicu u B.Luci,Mostaru i Sarajevu,pošto ste vi iz velikih gradova vinovnici svih balaja u BH nogometu.
Sarajevo ljubavi moja!
A zašto ne uređenija su država ali ne igraju oni sa kristalnim loptama i ne udaraju se kod njih vatrogasci a to huliganstvo odozgo i dolazi samo se znaju pravila i nema političkih i raznoraznih mešetara. Nemoj se hvatati za slamku i vi ste 2x dobili za zelenim stolom ovo bi vam bio treči put je li tako?Koliko me sječanje služi Sarajevo u B-luci,Travnik u Travniku i sad opet Sarajevo nemoj mi samo šuplje priče o ugroženosti jer ako je neko ugrožen onda je to Sarajevo koje gubi 3-0 i kad ti navijač udara igrača,kojem se ponavlja utakmica kad igrač ima 6666666 žutih kartona,itd..... a ti se hvataš neke ugroženosti samo ne znam od koga i koje,malo realnosti i gledat češ još bolji i jači Borac vjeruj mi.Pitaj Šipovca ko je pjevao da ćemo vas nabijati na kolac ili pitaj drugove neka kažu ko laže ako imaju obraza, a mogu i igrači Borca to potvrditi.RedBlue je napisao/la:Daj ne možeš Englesku porediti sa nama, jesi normalan.
Sarajevo ljubavi moja!
Igra se nova utakmica. To je vec dogovoreno na prethodnoj sjednici,samo ce biti potvrdjeno i objavljeno za par dana.
-
- Kontakt:
procitaj opet moj post il da ko papagaj ponavljam,kod vas navijaci ulete blokovima gadjaju,policija mirno sve to gleda,mogli su raditi sta su htjeli,ladno se vracaju na svoju tribinu policija nista opet gleda,i ko poslije toga moze garantovat sigurnost? Za razliku od vasin nasa murija uhvatila ovog balavca koji nije uspio ni da pridje tribina sa Lesinarima,a kamoli da pogodi nekog! Nikad nisam za bodove za zelenim stolom pa sam prizeljkivao da se mec ponovi,ili da Borcu dadnu 3 boda,al kad vidim kako cmizdre,i kako hoce 3 boda na silu,kako se pozivaju na to da smo pjevali da cemo da ih koljemo zelim 3 boda za zelenim stolom da placu,istupe iz lige i napokon bankrotirajuRedBlue je napisao/la:Daj ne možeš Englesku porediti sa nama, jesi normalan.
Zadnja izmjena: bacelonafan, dana/u 13 okt 2013, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
ma pusti se ti Radosava lagace on na stranu vasu normalno,cuj nikad onakvu bakljadu nije vidiovlakanje je napisao/la:i sta sad???
http://m.mtel.ba/preview_story/236991" onclick="window.open(this.href);return false;

sudija spašavao glavu od koga jao istine u PM pa je li iko gledao utakmicu ili smo mi čoravi ili je ovaj poludio kad ovako priča.vlakanje je napisao/la:i sta sad???
http://m.mtel.ba/preview_story/236991" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 14 okt 2013, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
koja kontradiktornost hahahaha da nije smiješno bilo bi tužno citiram:"Moram da naglasim da ni jedan akter utakmice (igrač ili službeno lice) nije bio ugrožen upadom navijača niti je iko bio povrijeđen. Pošto su igrači i sudijska šestorka pobjegli sa terena i sam sam se priključio."
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 14 okt 2013, 00:04, ukupno mijenjano 2 puta.
Sarajevo ljubavi moja!
baklje svi zivi unose,a ovdje nije rijec o navijacima iz banjaluke...
ovo su zvanicni izvjestaji sluzbenih lica, to je sustina i zbog toga sam ovo postavio! ne znam na osnovu cega gradite optimizam u povoljan ishod odluke apelacione nakon ovoga. koga vasi iz uprave pokusavaju da zavaraju nije mi jasno.
otklonjeno je i nagadjanje oko toga ko je sta rekao,a posebno policija kantona sarajevo.
okrenite se utakmici sa travnikom,nemojte da gubite vrijeme i zivce na tu zalbu.
ovo su zvanicni izvjestaji sluzbenih lica, to je sustina i zbog toga sam ovo postavio! ne znam na osnovu cega gradite optimizam u povoljan ishod odluke apelacione nakon ovoga. koga vasi iz uprave pokusavaju da zavaraju nije mi jasno.
otklonjeno je i nagadjanje oko toga ko je sta rekao,a posebno policija kantona sarajevo.
okrenite se utakmici sa travnikom,nemojte da gubite vrijeme i zivce na tu zalbu.
-
- Kontakt:
tribina se na zahtjev odgovornih lica ispraznila nakon 70 i kusur minuta.postoji li kakav rok za praznjenje?
ne znam sta se ocekivalo da se eka do sutra da ljudi izadju sa tribine!?mogli su i nociti na stadionu,valjda u jutro ne bi nikog bilo pa bi se moglo i odigrati.
sve u svemu,ako se bude drzalo ovih izvjestaja stvar je jasna kao dan,odluka ce se potvrditi.izvjestaji kakvi god da su oni su jedini validni a ne ono sta prica selimovic ili suput.
ne znam sta se ocekivalo da se eka do sutra da ljudi izadju sa tribine!?mogli su i nociti na stadionu,valjda u jutro ne bi nikog bilo pa bi se moglo i odigrati.
sve u svemu,ako se bude drzalo ovih izvjestaja stvar je jasna kao dan,odluka ce se potvrditi.izvjestaji kakvi god da su oni su jedini validni a ne ono sta prica selimovic ili suput.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Jok, mogu prenociti navijaci na tribinama a igraci u svlacionicama, sutradan izadju i tekma se nastavi... 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Jbg ljudi , morate svatiti da to nije u pitanju zeljo! Da se sve desilo na grbavici zavrsio bi im tata to, dobio bi zeljo tri boda , a Borac bi još morao platiti kaznu.
U novi boj ...
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, HyperOS, N3R3D i 57 gostiju.