BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post Postao/la Goalgetter » 13 okt 2013, 19:13

mirzatele je napisao/la:Ma ubicemo ih ko djecu ba..ljudi dva puta po 2:0 dobili Lihtenstajna..rinake obicne...BRAZIL <3
Mi smo rinake sto se tice historijskih utakmica, tako da se izjednacuje :mrgreen:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 13 okt 2013, 19:16

JumBO je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:Simpaticni su.. tu i tamo :mrgreen:
Ali amatersko ponasanje.
Hajd Marjan je komentator i moze se reci da dobro radi svoj posao ali kad se sjetim pjanog Senada poslije utakmice u slovackoj :shock: .. gdje to ima.. ah da, samo u bosni. Uz to nije spremio pitanja ili znao sta da pita reprezentativce.. pored toga prica sa rezijom tokom razgovora... sve u svemu amaterski al eto ako nista zabavno je.. valjda ;)
Privatna televizija, mogu raditi sta im je volja ;) Njima ne placas pretplatu. Ako ti smeta, nedjes stream na netu i vozdra.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 13 okt 2013, 19:19

Kako vrijeme odmice ja sam sve vise i vise siguran u pobjedu.Najvise me bilo strah na kraju utakmice Grcka Slovacka,a sad iz minute u minutu sve sam vise siguran da smo u Brazilu.
Igramo prakticki na domacem terenu,igramo protiv reprezentacije koja je na okupu 5-6 dana,nema nikakvog imperativa,a jos nisu u pat poziciji da moraju zapeti da bi se iskupili kod javnosti.

Prakticki kao i utakmica u Latviji,gdje ljude ne zanima domaca repka.Ako u ovim uslovima ne mozemo da dobijemo barem 1-0 u 90 minuta onda predlazem da ova grupa igraca okaci kopacke o klin a selektor da se povuce u Francusku.
1946

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 okt 2013, 19:23

Head je napisao/la:Kako vrijeme odmice ja sam sve vise i vise siguran u pobjedu.Najvise me bilo strah na kraju utakmice Grcka Slovacka,a sad iz minute u minutu sve sam vise siguran da smo u Brazilu.
Igramo prakticki na domacem terenu,igramo protiv reprezentacije koja je na okupu 5-6 dana,nema nikakvog imperativa,a jos nisu u pat poziciji da moraju zapeti da bi se iskupili kod javnosti.

Prakticki kao i utakmica u Latviji,gdje ljude ne zanima domaca repka.Ako u ovim uslovima ne mozemo da dobijemo barem 1-0 u 90 minuta onda predlazem da ova grupa igraca okaci kopacke o klin a selektor da se povuce u Francusku.
Slazem se potpuno :) .

Nista nam drugo ne preostaje nego 100% da vjerujemo u pobjedu, kao sto kazes Litvanija je (Nije to vise Grcka, Portugay ili Francuzi), zadnja utakmica, Brazil na vidiku, jednostavno MORAMO.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 13 okt 2013, 19:26

Utakmica ce biti kopija one utakmice sa Estonijom u gostima kad smo obezbjedili baraz za SP u Africi.
Nas pritisak od pocetka
Nekoliko poluprilika
Jedna velika sansa
0:1 Dzeko
Poluvrijeme
Poluprilika Litvanije
0:2 Ibisevic
Velika prilika za 0:3
Dodajemo se na svojoj polovici
Kraj
FESTA!!!!!!

:mrgreen:
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

JumBO
Kontakt:

Post Postao/la JumBO » 13 okt 2013, 19:44

Consigliere je napisao/la:
JumBO je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:Simpaticni su.. tu i tamo :mrgreen:
Ali amatersko ponasanje.
Hajd Marjan je komentator i moze se reci da dobro radi svoj posao ali kad se sjetim pjanog Senada poslije utakmice u slovackoj :shock: .. gdje to ima.. ah da, samo u bosni. Uz to nije spremio pitanja ili znao sta da pita reprezentativce.. pored toga prica sa rezijom tokom razgovora... sve u svemu amaterski al eto ako nista zabavno je.. valjda ;)
Privatna televizija, mogu raditi sta im je volja ;) Njima ne placas pretplatu. Ako ti smeta, nedjes stream na netu i vozdra.
Ma u pravu si :)
To sam na kraju i uradio.
A ne odnosi se ovo moje na utakmicu, komentatora tokom utakmice i to.. nego na ovo ostalo prije i poslije utakmice (interesovalo me sta ce igraci reci, kad ono moram vecinu vremena pjanog senada slusat i njegovo "ja sam ovdje sef" i kako se tokom prenosa obraca reziji )... tu mi ne pomaze ni stream .. al hajd nema veze, SP abd. gledam na njemackoj televiziji .. moram vidjet kada se tacno igra, da po mogucnosti uzmem na vrijeme godisnji u to vrijeme :D

bivsi
Kontakt:

Post Postao/la bivsi » 13 okt 2013, 19:51

sdadion u kaunasu katastrofa..pa ko kaze da Bilino polje nevalja :lol: :lol: :lol:

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 13 okt 2013, 19:52

Meni su bas ok nadrogirani Senad i Marijan. Navikli u Sarajevu na bebi puder sa 10% logbje a naletili u Zilini na cisto pa se olipa. Kako je Senada prala vilica cuo sam je preko tv-a kako skripi :lol: :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Tuti
Kontakt:

Post Postao/la Tuti » 13 okt 2013, 19:53

Goalgetter je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:Ma ubicemo ih ko djecu ba..ljudi dva puta po 2:0 dobili Lihtenstajna..rinake obicne...BRAZIL <3
Mi smo rinake sto se tice historijskih utakmica, tako da se izjednacuje :mrgreen:
Historijsku u Estoniji smo pobjedili.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 13 okt 2013, 19:55

bivsi je napisao/la:sdadion u kaunasu katastrofa..pa ko kaze da Bilino polje nevalja :lol: :lol: :lol:
Samo da teren bude u dobrom stanju. Pijanoj raji na tribinama nista nece smetati :lol: :mrgreen:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 13 okt 2013, 20:00

Consigliere je napisao/la:Utakmica ce biti kopija one utakmice sa Estonijom u gostima kad smo obezbjedili baraz za SP u Africi.
Nas pritisak od pocetka
Nekoliko poluprilika
Jedna velika sansa
0:1 Dzeko
Poluvrijeme
Poluprilika Litvanije
0:2 Ibisevic
Velika prilika za 0:3
Dodajemo se na svojoj polovici
Kraj
FESTA!!!!!!

:mrgreen:
AMIN - DA ALLAH DRAGI DA PA DA BUDE SVE TAKO.....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

samovasposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samovasposmatram » 13 okt 2013, 20:00

JumBO je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:
JumBO je napisao/la: Ali amatersko ponasanje.
Ma u pravu si :)
To sam na kraju i uradio.
A ne odnosi se ovo moje na utakmicu, komentatora tokom utakmice i to.. nego na ovo ostalo prije i poslije utakmice (interesovalo me sta ce igraci reci, kad ono moram vecinu vremena pjanog senada slusat i njegovo "ja sam ovdje sef" i kako se tokom prenosa obraca reziji )... tu mi ne pomaze ni stream .. al hajd nema veze, SP abd. gledam na njemackoj televiziji .. moram vidjet kada se tacno igra, da po mogucnosti uzmem na vrijeme godisnji u to vrijeme :D
Vala bas i ja sam konto to oko senada i marijana, njihov prenos apsolutno nije profesionalan, senad nek se drzi dnevnika i politickih tema a sport nek ostavi drugima, jos kad je poceo nesto izetu kao sine izete ja sam cika senad pa mogo sam ga osamarit preko tv-a :D pa gdje to ima? Zamislite tako nesto u njemackoj, engleskoj ma bilo gdje.

Sent from my GT-P5113 using Tapatalk now Free
WHUFC

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 13 okt 2013, 20:02

[youtube][/youtube]
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ova dvojica nisu normalni. :lol:
1946

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 13 okt 2013, 20:11

[youtube][/youtube]

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 okt 2013, 20:12

Joj Marjana kad krene o historiji i geografiji :lol: . Al eto nije ni toliko nekorisno, ima tu mnogo interesantnih stvari za saznati :mrgreen:

Al ipak najjace mu je ono na utakmici protiv Belgije, kad je odjednom poceo pricati o Feallainijevom ocu, ''Od nesudjenog golmana, postao tramvajdzija'' :lol:

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 13 okt 2013, 20:12

Samo te posmatram. A druze bolji je nadrogirani Senad nego Suko u onom sakou i dzemperu. Bolji je stajling u Radosava iz Dzekne :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

anel77
Kontakt:

Post Postao/la anel77 » 13 okt 2013, 20:14

Na prelijepom stadionu u Kaunasu, na jos ljepsem samaforu, za samo 48 sati ce pisati: Litvanija - Bosna i Herc. 1:4 (Zbunjevs 77min/ Ibisevic 12min, Dzeko 17min, Pjanic 39min, Hajrovic 72min).

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 13 okt 2013, 20:17

Sta Marjan spominje studio Bilino polje? Hoce li se na Bilinom organizovano gledati utakmica?

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 13 okt 2013, 20:18

Razumijem raju koja se pribojava. I ja malo strepim, ali to ti je po onoj: "ko se jednom opeče i na hladno puše". Najvažnije je prekosutra da Litvancima što prije dadnemo taj prvi gol i onda će oni upasti u našu mašinu zvanu 'tri-četiri gola za 10-15 minuta'. A realno njihova odbrana ne može izdržati protiv našeg napada 90 minuta bez pogreške i nakon tog prvog gola naši će da ih samelju dok ih drži panika i konfuzija. Ukoliko, s druge strane, krenu naprijed i budu igrali gol za gol s nama, mislim da svi znamo kako to završava po njih.

Kada se pogledaju cijele kvalifikacije i utakmica sa SAD, u svim utakmicama smo igrali tako. Dadnemo jedan gol, protivnik se izgubi, uspaniči i naši napadači to odlično iskoriste da u slijedećih dvadesetak minuta dokrajče suparnika sa još 2-3 gola. Jedine dvije utakmice koje nismo pobijedili (Slovačka i Grčka u Ateni) su završile tako jer je protivnik uspio da ne podlegne tom pritisku i primi prvi gol. Slovački selektor nas je u prvoj pročitao odlično, neutralizirao je što je trebalo u našoj igri, plus što mi nismo igrali kako treba i postigli su Slovaci gol u pravom momentu, pred kraj utakmice, kada se je skoro nemoguće vratiti. U Ateni su golovi jednostavno bili začarani.

Amerikanci se mogu tapšati po ramenu kako su nas pobijedili, ali činjenica je da su oni nakon prvog poluvremena bili gotovi i da u drugom nije ušla skoro pa kompletna rezervna postava, klinca bi oni dali četiri gola. Prije bi dobili još koji.

Tako da ne treba brinuti. Preiskusni su naši igrači da ispuste ovo, a Litvanija kvalitetom jednostavno nije u našem rangu. Ukoliko budemo pravi, u što ne sumnjam, slavit ćemo odlazak u Brazil već nakon 45 minuta.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.