Mi smo rinake sto se tice historijskih utakmica, tako da se izjednacujemirzatele je napisao/la:Ma ubicemo ih ko djecu ba..ljudi dva puta po 2:0 dobili Lihtenstajna..rinake obicne...BRAZIL <3

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Mi smo rinake sto se tice historijskih utakmica, tako da se izjednacujemirzatele je napisao/la:Ma ubicemo ih ko djecu ba..ljudi dva puta po 2:0 dobili Lihtenstajna..rinake obicne...BRAZIL <3
Privatna televizija, mogu raditi sta im je voljaJumBO je napisao/la:Ali amatersko ponasanje.Amar Dzeko je napisao/la:Simpaticni su.. tu i tamo
Hajd Marjan je komentator i moze se reci da dobro radi svoj posao ali kad se sjetim pjanog Senada poslije utakmice u slovackoj.. gdje to ima.. ah da, samo u bosni. Uz to nije spremio pitanja ili znao sta da pita reprezentativce.. pored toga prica sa rezijom tokom razgovora... sve u svemu amaterski al eto ako nista zabavno je.. valjda
Slazem se potpunoHead je napisao/la:Kako vrijeme odmice ja sam sve vise i vise siguran u pobjedu.Najvise me bilo strah na kraju utakmice Grcka Slovacka,a sad iz minute u minutu sve sam vise siguran da smo u Brazilu.
Igramo prakticki na domacem terenu,igramo protiv reprezentacije koja je na okupu 5-6 dana,nema nikakvog imperativa,a jos nisu u pat poziciji da moraju zapeti da bi se iskupili kod javnosti.
Prakticki kao i utakmica u Latviji,gdje ljude ne zanima domaca repka.Ako u ovim uslovima ne mozemo da dobijemo barem 1-0 u 90 minuta onda predlazem da ova grupa igraca okaci kopacke o klin a selektor da se povuce u Francusku.
Ma u pravu siConsigliere je napisao/la:Privatna televizija, mogu raditi sta im je voljaJumBO je napisao/la:Ali amatersko ponasanje.Amar Dzeko je napisao/la:Simpaticni su.. tu i tamo
Hajd Marjan je komentator i moze se reci da dobro radi svoj posao ali kad se sjetim pjanog Senada poslije utakmice u slovackoj.. gdje to ima.. ah da, samo u bosni. Uz to nije spremio pitanja ili znao sta da pita reprezentativce.. pored toga prica sa rezijom tokom razgovora... sve u svemu amaterski al eto ako nista zabavno je.. valjda
Njima ne placas pretplatu. Ako ti smeta, nedjes stream na netu i vozdra.
Historijsku u Estoniji smo pobjedili.Goalgetter je napisao/la:Mi smo rinake sto se tice historijskih utakmica, tako da se izjednacujemirzatele je napisao/la:Ma ubicemo ih ko djecu ba..ljudi dva puta po 2:0 dobili Lihtenstajna..rinake obicne...BRAZIL <3
Samo da teren bude u dobrom stanju. Pijanoj raji na tribinama nista nece smetatibivsi je napisao/la:sdadion u kaunasu katastrofa..pa ko kaze da Bilino polje nevalja![]()
![]()
AMIN - DA ALLAH DRAGI DA PA DA BUDE SVE TAKO.....Consigliere je napisao/la:Utakmica ce biti kopija one utakmice sa Estonijom u gostima kad smo obezbjedili baraz za SP u Africi.
Nas pritisak od pocetka
Nekoliko poluprilika
Jedna velika sansa
0:1 Dzeko
Poluvrijeme
Poluprilika Litvanije
0:2 Ibisevic
Velika prilika za 0:3
Dodajemo se na svojoj polovici
Kraj
FESTA!!!!!!
Vala bas i ja sam konto to oko senada i marijana, njihov prenos apsolutno nije profesionalan, senad nek se drzi dnevnika i politickih tema a sport nek ostavi drugima, jos kad je poceo nesto izetu kao sine izete ja sam cika senad pa mogo sam ga osamarit preko tv-aJumBO je napisao/la:Ma u pravu siConsigliere je napisao/la:Privatna televizija, mogu raditi sta im je voljaJumBO je napisao/la: Ali amatersko ponasanje.
Njima ne placas pretplatu. Ako ti smeta, nedjes stream na netu i vozdra.
To sam na kraju i uradio.
A ne odnosi se ovo moje na utakmicu, komentatora tokom utakmice i to.. nego na ovo ostalo prije i poslije utakmice (interesovalo me sta ce igraci reci, kad ono moram vecinu vremena pjanog senada slusat i njegovo "ja sam ovdje sef" i kako se tokom prenosa obraca reziji )... tu mi ne pomaze ni stream .. al hajd nema veze, SP abd. gledam na njemackoj televiziji .. moram vidjet kada se tacno igra, da po mogucnosti uzmem na vrijeme godisnji u to vrijeme
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.