HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
Sto je Radnicki osramotijo siroki

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Igrom

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Sramota izgubiti od boljeg i raspolozenijeg protivnika u gostima?
...Život za Široki...
Siroki je igrao sjajno prvih 30 minuta ali onda pad u igri zbog neiskustva. Buva, Bosnjak i Barac su me posebno impresionirali. Na kraju zasluzena pobjeda koja je jako bitna za samopouzdanje. Pokazali smo da se mozemo nositi sa bilo kojom ekipom na Pecari, te da pobjeda protiv Crvene Zvezde nije bila slucajna!
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
-
felix123
- Kontakt:
Jao kakva pobjeda ,momci svaka čast prošle godine smo prokockali +16 u 6 minuta ali ove godine imamo BABU tandem
Barać eksplozija ova liderska uloga mu pomaze jer ,poznato je daa je Boris na terninzima zvijerka NBA kalibra iskreno vam kažem ,samo svih ovih godina imao je u glavi blokadu kad utakmcie krenu ,i ove godine kad se pokazao kao lider to mu odlično paše <
Drago mi je što se Široki gleda diljem BiH
Barać eksplozija ova liderska uloga mu pomaze jer ,poznato je daa je Boris na terninzima zvijerka NBA kalibra iskreno vam kažem ,samo svih ovih godina imao je u glavi blokadu kad utakmcie krenu ,i ove godine kad se pokazao kao lider to mu odlično paše <
Drago mi je što se Široki gleda diljem BiH
Sutalo izgleda potpisuje za Zadar,a mozda i Vladovic...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Sportfanatik
- Kontakt:
Zadar se dobro pojačao, opet mislim da je od nas slabija Mega VizuraAndroid je napisao/la:Sutalo izgleda potpisuje za Zadar,a mozda i Vladovic...
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
zadrani kazu najvjerovatnije potpisuje vladovicSportfanatik je napisao/la:Zadar se dobro pojačao, opet mislim da je od nas slabija Mega VizuraAndroid je napisao/la:Sutalo izgleda potpisuje za Zadar,a mozda i Vladovic...
a nemoj se zavaravati megom jer ako joj bas zaprijeti ispadanje misko moze brzo angazovati sva 2-3 klijenta koja bi promjenili sliku mege u jednoj utakmici
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
u prvom kolu u italiji sutor mg izgubio od virtusa 3 razlike, šakić 18 koševa i 7 skokova..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Vladović potpisao za Union Olimpiju
- Sportfanatik
- Kontakt:
Ovo je realnost, iduća 2 kola gubimo od napitka i parnog valjka i onda smo na 2-5. Zadar je slabiji od nas to me malo tješi
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
naravno da je realnost..dobili smo zvezdu i olimpiju na guzove i ljudi odmah velikih apetita..danas smo totalno loše ušli u utakmicu, nekoncentrirano i nonšalantno i to im se obilo o glavu..stizati rezultat protiv bilo koje ekipe je katastrofalno zamarajuće, a kamoli protiv Budućnosti koja igra agresivno i gdje moraš maksimalno dat za svaki koš..a da ne govorim da su bili jako raspoloženi (kao i skoro uvijek na pecari)
fali nam igrač na 4-5 i na 1-2 inače ćemo se čupat u zadnjim kolima..
edit: veliki plus broju publike i pljesku igračima Budućnosti, a veliki minus onima koji su 5.min prije kraja počeli izlaziti iz dvorane..
fali nam igrač na 4-5 i na 1-2 inače ćemo se čupat u zadnjim kolima..
edit: veliki plus broju publike i pljesku igračima Budućnosti, a veliki minus onima koji su 5.min prije kraja počeli izlaziti iz dvorane..
Aco novi trener Širokog????
tako se priča ...
tako se priča ...
AtomskaKevin je napisao/la:Aco novi trener Širokog????![]()
![]()
![]()
![]()
tako se priča ...
-
felix123
- Kontakt:
Jedini trener koji može pokrenuti ovu ekipu ,mislim a da je trenutno slobodan ,jer ima puno boljih trenera od njega
Iako neštu sumnjam u to jer ako ga savez ne može platit kako onda mi možemo
Iako neštu sumnjam u to jer ako ga savez ne može platit kako onda mi možemo
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Ajmo dobit Mega Vizuru ajde samo 5 razlike na ulazu u zadnju cetvrtinu idemo po pobjedu 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.