Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Igrača poput Mirze ima na pretek u NBA, i ne mora značiti da svatko tko dospije do NBA ima izvrstan igrački kvalitet.
On može još više doprinjeti svojoj karijeri u nekim večim evropskim klubovima od Caje, i da igra Euroligu i da bude među boljima. To je njegov nivo, dalje ne može, mada neki vide od njega Dražena ili Novitckog.
On može još više doprinjeti svojoj karijeri u nekim večim evropskim klubovima od Caje, i da igra Euroligu i da bude među boljima. To je njegov nivo, dalje ne može, mada neki vide od njega Dražena ili Novitckog.
abraham je napisao/la:Igrača poput Mirze ima na pretek u NBA, i ne mora značiti da svatko tko dospije do NBA ima izvrstan igrački kvalitet.
Samo banuj se ozbiljno

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nijedan igrac na Svijetu nema range ko Mirza, uz to dodaj njegovu visinu i plus covjek daje sa 11 metara iz driblinga trojke, to nijedan igrac na Svijetu ne radi i zato tu pricu da ima ovakvih ko Mirza u NBA na pretek ne prosipaj ziv bio. Svoju suplju ispaljuj na stranicama sa sufiksom .rs ili .hr .abraham je napisao/la:Igrača poput Mirze ima na pretek u NBA, i ne mora značiti da svatko tko dospije do NBA ima izvrstan igrački kvalitet.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
ko se smije kladiti u avatar da se mirza ne vraca u evropu ove sezone

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
KK_Bosna je napisao/la:ko se smije kladiti u avatar da se mirza ne vraca u evropu ove sezone![]()
ja

Fasovao sam ban zbog psovanja Kidda, Brooklyna i familije.
I'm back , pod drugim nickom.
Neću više, boga mi.

Neću više, boga mi.

abraham je napisao/la:Igrača poput Mirze ima na pretek u NBA, i ne mora značiti da svatko tko dospije do NBA ima izvrstan igrački kvalitet.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
filip13 je napisao/la:KK_Bosna je napisao/la:ko se smije kladiti u avatar da se mirza ne vraca u evropu ove sezone![]()
ja
godina dana avatar ko izgubi, ok?
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Izgleda da su se Mirza i Blatche na treningu zakačili.Nisu se potukli,al bilo je nesto.
otkud ti ta informacija?kulena je napisao/la:Izgleda da su se Mirza i Blatche na treningu zakačili.Nisu se potukli,al bilo je nesto.
Twitter,imam par novinara koji prate Netse. Ako ja dobro razumijem engl.
@alexraskinNYC: No punches thrown, but Mirza Teletovic and Andray Blatche just got into it. Both held back by teammates. #Nets
@alexraskinNYC: No punches thrown, but Mirza Teletovic and Andray Blatche just got into it. Both held back by teammates. #Nets
Ima na twitteru i dosta komentara navijaca Netsa, izgleda nista ozbiljno, samo "kavga"Andray Blatche and Mirza Teletovic get into a ‘Scuffle’
During the Nets practice on Sunday, the day after a frustrating loss to the Pistons in their second preseason game, tensions heated up between Andray Blatche and Mirza Teletovic as during the practice the two got into a “scuffle”and had to be separated by teammates. Andray Blatche was seen frustrated over a foul that was called earlier and that may have been the main cause to the problem.
Deron Williams called it “Just a typical NBA fight”, and fortunately no punches were thrown. Nets assistant Roy Rogers was the first to break up the fight, and Kevin Garnett walked Mirza Teletovic to the sideline. Later in the practice Mirza was seen talking to Blatche but Blatche still seemed a little steamed and didn’t want any part of the conversation.
Sometimes adversity between two teammates can turn out destroying teams, but with the veteran leadership this Nets team has I do not see that happening. In fact I can see this type of situation helping make this Nets team stronger.
The practice went on after the scuffle, and the Nets sang happy birthday to Marko Jaric who turned 35 yesterday, today is also Paul Pierce’s birthday as he turned 36. Jason Kidd said Tyshawn Taylor(ankle), Andrei Kirilenko(back) and Deron Williams(ankle). are “day to day”. Throughout the long grind of an NBA season teams are often faced with adversity, a teams true colors are determined by how they bounce back from adversity, and with guys like Kevin Garnett, and Paul Pierce on your team who have faced all types of adversity before, the Nets should be able to take that adversity and make themselves stronger.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
To mirza ljubi te brat..nisi mogao nać boljeg..mamu mu sebicnu..to ljudinooo
e neka ga je
Blec sebicna budala , e moj Mirza sad da ima petobu poslo bih ti je u ameriku 

hah neka malo 

treba mu razbit' prnjoku i tražiti trade 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
moglo bi mu ovo pomoci kada je trade u pitanju 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
prosjek za tri poena opet loš ,a to je njegovo oruzje..
sta vam je ba ljudi, kakav trade?LenBias je napisao/la:moglo bi mu ovo pomoci kada je trade u pitanju
prije 3 dana ga dizali u zvijezde a sad prica o trade-u. polako, ima vremena za to.
treba sacekat pocetak sezone i vidjeti je li i gdje je u rotaciji. trade moze uvijek, tj. tamo negdje do all star vikenda ili tako nesto.
laganini
sta vam je ba ljudi, kakav trade?Sapce je napisao/la:sta vam je ba ljudi, kakav trade?LenBias je napisao/la:moglo bi mu ovo pomoci kada je trade u pitanju
prije 3 dana ga dizali u zvijezde a sad prica o trade-u. polako, ima vremena za to.
treba sacekat pocetak sezone i vidjeti je li i gdje je u rotaciji. trade moze uvijek, tj. tamo negdje do all star vikenda ili tako nesto.
laganini
prije 3 dana ga dizali u zvijezde a sad prica o trade-u.

Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.