BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Alucard
Kontakt:

Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post Postao/la Alucard » 13 okt 2013, 17:38

pinoglavi je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:
Al' opet obezbjede nam HD sliku, dosta priloga itd. tako da nije toliko ni bitan njihov amaterizam.

Samo da mi zgazimo Litvance u utorak, a Cika Senad moze postati i Pedofil Senad sto se mene tice. :roll:
Koju HD sliku ba? Pa jedino sto je HD na onoj slici je ime desno gore u cosku pored Face Tv, sve je to suplja u vezi HD, nije ono vidjelo HD slike, mozda HD ready ali visoka rezolucija ono sigurno nije.
Pa neće ti bit HD slika ako nemaš TV koji može prenositi HD.
U Sarajevu i ostalim gradovima(?) vjerovatno i jest HD rezolucija a u Tuzli to definitivno nije! Nema nikakve veze sa TV-om, kod mene je jako skupi TV sa sada već standardnom Full HD rezolucijom koja je u apsolutno svakom LED televizoru ali kao što DonCorleone reče, jedino im na logo-u piše HD i ništa više. Slika im je i bez HD-a jako kvalitetna, omjera 16:9, uredan digitalni output tako da za BHT zapravo i jesu HD :P Ovu oprem i tehnologiju koju posjeduje Face TV zapravo državna televizija je trebala imati davno a posebno sada pred SP u Brazilu! No yebiga, zna se da kod nas ništa ne ide kako treba, samo nam je ostalo da se nadamo da će preći na digitalni do Svjetskog inače teško se nama, valja gledati svoju reprezentaciju na tuđim TV stanicama što je za Bogu plakat! Još izgleda BHT kupio prava za sve utakmice za naredna dva ciklusa kvalifikacija.....teško se nama...

Tuti
Kontakt:

Post Postao/la Tuti » 13 okt 2013, 17:40

Bice zanimljivo citati postove sa koliko smo opreza, straha od samih nas bili pred ovu tekmu :mrgreen: naravno posle nase abd. rutinske pobjede u Kaunasu.

Samo hladne glave.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 13 okt 2013, 17:45

kako ce biti HD kada nema infrastrukture za to? :?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 13 okt 2013, 17:45

Ma ubicemo ih ko djecu ba..ljudi dva puta po 2:0 dobili Lihtenstajna..rinake obicne...BRAZIL <3

Tuti
Kontakt:

Post Postao/la Tuti » 13 okt 2013, 17:49

SA LICA MESTA
Iz Litvanije: Ovde nikog nije briga za utakmicu, košarka je broj jedan
Piše: Marjan MIJAJLOVIĆ
Vreme ovde u prestolnici Litvanije Kaunasu je zaista lepo.

Sunčano je, ali ne preterano toplo, pa evo savet svim navijačima Bosne i Hercegovine koji dolaze na utakmicu da se dobro utople.

Inače, ekipa FACE TV-a i portala Sport.ba posetila je danas stadion na kojem će naši Zmajevi u utorak igrati istorijsku utakmicu u kvalifikacijama za odlazak u Brazil.

Stadion je prilično lep, ali izuzetno mali, pa je sasvim sigurno kako će mnogi od naših navijača ostati van tribina.

U Litvaniji se očekuje dolazak više od 20.000 navijača BiH, a najveći broj njih dolazi iz susednih skandinavskih zemalja.

Kad su naši domaćini u pitanju, malo koga ovde je briga za utakmicu. Litvanija je košarkaška nacija i zaista jako malo pažnje posvećuju fudbalu.

Mi smo ovde u Kaunasu već danas mogli primetiti nekoliko naših navijača, a najveći broj njih se očekuje sutra i na sam dan utakmice.

Mnogo pozdrava iz sunačne Litvanije
Zadnja izmjena: Tuti, dana/u 13 okt 2013, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 13 okt 2013, 17:51

Predviđa se da ce doci 20.000 nasih navijaca a stadion prima blizu 9.000, ima da ima grad okupiramo. :lol:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Tuti
Kontakt:

Post Postao/la Tuti » 13 okt 2013, 17:56

" onclick="window.open(this.href);return false;

:mrgreen:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 okt 2013, 17:56

Red je da pređemo više tu barijeru oko odlaska na veliko takmičenje. Ova generacija to može, mora i hoće!
Samo da se oslobode našeg Balkanskog mentaliteta i "bosanske sreće" i sve će da bude dobro.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 okt 2013, 18:10

Odavno nisam osjecao ovakav strah, mozda kao onda protiv Francuza ali tad je nasuprot nama bila jedna fudbalska sila, iako puna zvijezda nije briljirala i na kraju je ta ista sila otisla na EP a mi smo pokradeni, pa zasto se u utorak to nama ne bi vratila, zasto ne bi mi bili ta nacija koja ce tu noc slaviti i cijelu noc pjevati.

Litvanija je izmijenjena totalno, vjerujem da ce se njihovi igraci zeljeti dokazati ali isto tako sam siguran da ce svi nasi momci ostaviti srce na terenu, ako treba krv proliti oni ce i to uraditi i to sve za tri boda i historijski uspjeh.

Mi to mozemo i mi to moramo. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

fudbalerXL
Kontakt:

Post Postao/la fudbalerXL » 13 okt 2013, 18:15

Omerbavarac je napisao/la:Odavno nisam osjecao ovakav strah, mozda kao onda protiv Francuza ali tad je nasuprot nama bila jedna fudbalska sila, iako puna zvijezda nije briljirala i na kraju je ta ista sila otisla na EP a mi smo pokradeni, pa zasto se u utorak to nama ne bi vratila, zasto ne bi mi bili ta nacija koja ce tu noc slaviti i cijelu noc pjevati.

Litvanija je izmijenjena totalno, vjerujem da ce se njihovi igraci zeljeti dokazati ali isto tako sam siguran da ce svi nasi momci ostaviti srce na terenu, ako treba krv proliti oni ce i to uraditi i to sve za tri boda i historijski uspjeh.

OPA, hehe - da nisi možda autor ovog komada.

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: fudbalerXL, dana/u 13 okt 2013, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.

Tuti
Kontakt:

Post Postao/la Tuti » 13 okt 2013, 18:16

Omerbavarac je napisao/la:Odavno nisam osjecao ovakav strah, mozda kao onda protiv Francuza ali tad je nasuprot nama bila jedna fudbalska sila, iako puna zvijezda nije briljirala i na kraju je ta ista sila otisla na EP a mi smo pokradeni, pa zasto se u utorak to nama ne bi vratila, zasto ne bi mi bili ta nacija koja ce tu noc slaviti i cijelu noc pjevati.

Druze kao sto sam rekao samo nas PAPE MOZE DA POBJEDI U MECU PROTIV LITVANIJE.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 okt 2013, 18:17

Ako će ti biti lakše, ako ne daj Bože odigramo neriješeno/izgubimo od Litvanije ni ne zaslužujemo SP. Jer tamo će nas neko žestoko nabiti kao što su SCG 2006-e u Švabiji. Znači ne možemo se nositi sa pritiskom nismo prevazišli sami sebe. Gluho i daleko bilo :mrgreen:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 13 okt 2013, 18:18

Kad ono u 3 dana uspije 100 postova da nabije.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 okt 2013, 18:19

storm_raider je napisao/la:Kad ono u 3 dana uspije 100 postova da nabije.
To ni meni nikad nije pošlo za rukom :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 13 okt 2013, 18:24

Kakvo ce ludilo biti ako uspijemo u nasim namjerama da odemo u Brazil, to ce biti ogromna sreca za sve građane BiH, sve one koji vole ovu drazvu. A jos veca nesreca za sve dusmane i rusioce, od scra im zelim da crknu od muke.

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 13 okt 2013, 18:30

Elegant je napisao/la:Predviđa se da ce doci 20.000 nasih navijaca a stadion prima blizu 9.000, ima da ima grad okupiramo. :lol:
Ma pola njih ce zavsiti u nocnim barovima.Ono ko fol zeno ostani ti kuci a ja ode podrzavati Zmajeve a nigdje karti... :lol: :lol: :lol:

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 13 okt 2013, 18:31

Elegant je napisao/la:Kakvo ce ludilo biti ako uspijemo u nasim namjerama da odemo u Brazil, to ce biti ogromna sreca za sve građane BiH, sve one koji vole ovu drazvu. A jos veca nesreca za sve dusmane i rusioce, od scra im zelim da crknu od muke.

Pridruzujem se u sve mu sto si napiso druze

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 13 okt 2013, 18:36

Ma ovo kod Senada je 720p rezolucija. Inače to je rezolucija koju koriste sve komercijalne tv kuće, uključujući i one u SAD. Dakle nije Full HD (1080p), koja se uglavnom koristi na blu-ray izdanjima filmova. Ali kada znamo da BHT1 radi prenos utakmice u drevnoj 360p rezoluciji sve iznad je za njih Full HD.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 okt 2013, 18:44

revan je napisao/la:Ma ovo kod Senada je 720p rezolucija. Inače to je rezolucija koju koriste sve komercijalne tv kuće, uključujući i one u SAD. Dakle nije Full HD (1080p), koja se uglavnom koristi na blu-ray izdanjima filmova. Ali kada znamo da BHT1 radi prenos utakmice u drevnoj 360p rezoluciji sve iznad je za njih Full HD.
'ta će Senad. Kad je Bakarović radio Obavezan smjer u HD-u, ovaj se patio sa centralnim na Hayatu :P

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 13 okt 2013, 18:56

BHT1 jos na VHS rade, tehnika od olimpijade.

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.