Zvjezdan Misimović

zgembo89
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la zgembo89 » 13 okt 2013, 01:25

MA protiv malih selekcija je on tata,a Pjanic se ne vidi..Protiv jacih koje su trkacki bolje poput SLovacke Pjanic ima vecu ulogu nego Misimovic i to je tako SUsic treba pametnije da ih koristi,MIsimovic sa onakvom formom ne moze igrati svaku po 90min protiv slabijih da ali protiv jacih kada moramo stalno naprijed nazad onda zadnjih pola sata..

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 13 okt 2013, 01:30

Debeli, ako čitaš ovaj forum, čitaš malo sutra ali nema veze, odigraj u utorak kako umiješ i znaš, i što se mene tiče sve ostale odigraj ležeći na terenu, ali u mojoj avliji imaš spomenik.
Zadnja izmjena: -SanaFCŽ-, dana/u 13 okt 2013, 01:53, ukupno mijenjano 1 put.

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 13 okt 2013, 01:43

zgembo89 je napisao/la:MA protiv malih selekcija je on tata,a Pjanic se ne vidi..Protiv jacih koje su trkacki bolje poput SLovacke Pjanic ima vecu ulogu nego Misimovic i to je tako SUsic treba pametnije da ih koristi,MIsimovic sa onakvom formom ne moze igrati svaku po 90min protiv slabijih da ali protiv jacih kada moramo stalno naprijed nazad onda zadnjih pola sata..
Protiv jacih ekipa Pjanic je igrac manje

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 13 okt 2013, 02:49

bacelonafan je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:MA protiv malih selekcija je on tata,a Pjanic se ne vidi..Protiv jacih koje su trkacki bolje poput SLovacke Pjanic ima vecu ulogu nego Misimovic i to je tako SUsic treba pametnije da ih koristi,MIsimovic sa onakvom formom ne moze igrati svaku po 90min protiv slabijih da ali protiv jacih kada moramo stalno naprijed nazad onda zadnjih pola sata..
:lol:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 13 okt 2013, 09:03

Prvi stvljam MIsketa na klupu vec duze vremena. Medjutim poslije plasmana za zavrsnicu kada sve bude gotovo akobogda. Od tog trenutka se okrece sve za 180 stepeni kod svih nasih igraca pa i Misketa. Vrhunac karijere i svi ce biti maksimalno spremni. To je ta dinamika koja se ispusta iz vida.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 13 okt 2013, 09:09

onda je protiv jačih ekipa miske dva igrača manje

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 13 okt 2013, 10:29

viKK je napisao/la:
Ozbiljno?
Mi se mozemo zahvaliti bogvima koji su nam "oduzeli" Pjanica protiv Grka pa smo sad tu gdje jesmo ;)
Miske, Medo, Pjanic zajedno u timu su recept za popusiti foru, poslije Rumunije, Albanije, pogotovo Slovacke kome to nije jasno neka i ne prati fudbal ;)
Jeli Pjanic u timu mi primamo gol pa makar i od taxista...
MMP u napadu smetaju jedan drugome a u odbrani ih uopste nema pa kad dodas na to Vrska na beka onda sa pravom smijemo biti zabrinuti...
Sve sto mi obicno uradimo na tekmi ili je prekid ili je veza Miske-Dzeko...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 okt 2013, 12:06

gringobih je napisao/la:Mi se mozemo zahvaliti bogvima koji su nam "oduzeli" Pjanica protiv Grka pa smo sad tu gdje jesmo ;)
Istina! Znam da neke boli, ali je tako...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 okt 2013, 16:35

Cuj kaze mozemo se Bogu zahvaliti sto nije bilo Pjanica. Pa da nema Misketa Pjanic je taj koji bi dominirao, kao sto to radi i u Romi. Samo neki jos zive u proslosti u kojoj je Miske profesionalni igrac. Vrijeme je da se malo otrijezne.
Celik!3,2,2.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 13 okt 2013, 16:45

Pjanic dominira u Romi jer je sav teret liderstva na Totiju i De Rosiju pa se on kad je gusto sakrije iza njih kao u reprezentaciji kao iza Misketa i Dzeke pa na njih sav teret padne...i u Romi i u reprezentaciji kad ide svima ide i njemu, a nikad docekat njega da rijesi bilo kakvu utakmicu...to je velika tragedija nase reprezentacije jer Miske je svoje odradio, da je harna sreca i bio bi na klupi pa polako ulazio i lagano isao na Sp te cekao penziju...ali nije tako jer Pjanic nije lider ekipe niti ce kad biti lider bilo koje ekipe...Lik nema nikakve odlike lidera vec je onaj sutljivi igrac koji eto radi svoj posao, medjutim nama umjesto Misketa treba lider a ne neko ko se krije po terenu kad je frka i u klubu i u reprezentaciji...momak je strasno dobar igrac ali on nema grama mu.da osim kad je 2-0 ili 3-0 il kad se igra protiv kuhara i konobara..jel ga neko jednom, 2x nagazi jace on je gotov tu tekmu...

zalosno je ali Miske ovakav kakav je (i Medunjanin ) s njim moraju igrati dok Mire ne nadje mu.da negdje....eh sad je odluka ko na klupu Vedo ili Pjanic...dobro neko rece, tuzno zvuci ali sreca pa Pjanic nije bio protiv grka...mada cu ja i sad reci da je u najjacim tekmama visak Vedo...Pjanic, Miske , Medunjanin, Lulic i jedan razbijac a naprijed samo Dzeko, tad mi najbolje igramo..ovaj vezni protiv Slovaka, Lihtenstajna je samoubistvo i Miske bi sigurno bio na klupi da je Pjanic i 50% igrac i lider kakvim ga ovdje dozivljavaju neki..na nasu zalost (jer nece Miske do vijeka) nije.

njemu treba ko sto rekoh 101 stvar da se poklopi, da nije nacet, da nema Misketa, ovo-ono da bi on odigrao nesto..a daj jbg ako si igrac igrat ces uvijek a ne kad je horoskopski znak i platene u odgovarajucem sazvjezdju i kad nema puno kise ili jakog atmosferskog pritiska te ako je trava podsisana na cent a ne na cent i 1 milimetar..primadona
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

JumBO
Kontakt:

Post Postao/la JumBO » 13 okt 2013, 17:44

kimbo je napisao/la:Prvi stvljam MIsketa na klupu vec duze vremena. Medjutim poslije plasmana za zavrsnicu kada sve bude gotovo akobogda. Od tog trenutka se okrece sve za 180 stepeni kod svih nasih igraca pa i Misketa. Vrhunac karijere i svi ce biti maksimalno spremni. To je ta dinamika koja se ispusta iz vida.
Negdje drugo sam i ja rekao. Nadam se da se Misimovic kada abd. dodjemo do prvenstva i budu pripreme, toliko dobro se spremit da ce pokazat svima sta sve jos moze,... kao sto je to Zidane na kraju karijere uradio i odigrao.

A isto tako i nekoliko drugih igraca za kojih dokazano znamo da mogu bolje nego sto su zadnje vrijeme igrali,.... recimo Salihovic, Dzeko.. itd.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 13 okt 2013, 20:29

gringobih je napisao/la:
viKK je napisao/la: MIsimovic sa onakvom formom ne moze igrati svaku po 90min protiv slabijih da ali protiv jacih kada moramo stalno naprijed nazad onda zadnjih pola sata..
onda je protiv jačih ekipa miske dva igrača manje[/quote]

Sve sto mi obicno uradimo na tekmi ili je prekid ili je veza Miske-Dzeko
...[/quote]
ovo je tacno unazad 4 utakmice je tako

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 13 okt 2013, 21:10

miske je savršen igrač protiv netrkača i klasičnih bunkera = grčka . tu može doći do izražaja njegova nadnaravna sposobnost pogađanja edina u trepavicu i njegova slaba , skoro nepostojeća kretnja nam ne mrsi stvari . problem je što kada na terenu imaš reprezentaciju koja ima formaciju sa brzim i trkački spremnim igračima u jednom odlično raspoređenom sustavu (slovačka) , onda se i miske , a i pjanić izgube . miske ne može skoro ništa jer mu protivnički zadnji vezni ne dopušta da diše , a prostor sebi ne može osloboditi zbog vlastite brzine , koja je očajna . pjanić trči - međutim ne radi ništa više od misketa . nekad mi se čini da je profulao reprezentaciju . kada dođe pred kazneni prostor sa 3-4 metra otvorenog prostora ispred sebe , hoće da odigrava neke duple pasove u stilu barcelone sa tromim napadačima koje ima ispred sebe , iako oni ne razumiju njegove zamisli . i šta onda učiniti kada moraš igrati protiv takve reprezentacije ? igrati sa tri "tehničara-guzičara" u veznom redu protiv reprezentacije kakva je slovačka je ravno suicidu . tu ako je išta potrebno su brza krila koja mogu špartati gore-dole i spriječavati kontre protivnika . kreativac dolazi nekako u drugi plan , tako da sama činjenica hoće li igrati miske , pjanić ili medunjanin nije ni bitna . taj izbor se može izabrati prema formi igrača i prijašnjim igrama za reprezentaciju , ili se jednostavno može podijeliti dvojici igrača (primjer ; miske prvo poluvrijeme , pjanić drugo) ..
gringobih je napisao/la:
viKK je napisao/la:
bacelonafan je napisao/la: Protiv jacih ekipa Pjanic je igrac manje
Ozbiljno?
Mi se mozemo zahvaliti bogvima koji su nam "oduzeli" Pjanica protiv Grka pa smo sad tu gdje jesmo ;)
Miske, Medo, Pjanic zajedno u timu su recept za popusiti foru, poslije Rumunije, Albanije, pogotovo Slovacke kome to nije jasno neka i ne prati fudbal ;)
Jeli Pjanic u timu mi primamo gol pa makar i od taxista...
MMP u napadu smetaju jedan drugome a u odbrani ih uopste nema pa kad dodas na to Vrska na beka onda sa pravom smijemo biti zabrinuti...
Sve sto mi obicno uradimo na tekmi ili je prekid ili je veza Miske-Dzeko...
da , zaboravio sam dodati jednu riječ , protiv TRKAČKI jačih ekipa miske je dva igrača manje . nadam se da ti je sada jasnije , jer sam ovu tvrdnju obrazložio iznad citata .

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 okt 2013, 21:20

Miske je puno uradio za našu reprezentaciju, ali mislim da je ovo radio najbitniji dio riječi. Miske već polako ulazi u godine, ali hajde igraju ljudi i sa 39,40 na visokom nivou (Zanetti i Giggs) pa mogao bi valjda i on. Ubija me u pojam zato što igra u Kini. Realno bez ikakvih glupih poređenja i konstatacija tipa kako ta liga napreduje i sve je jača i jača, on nije tamo da igra. On je tamo da zaradi novac za ostatak života. Ali sve to ne bi bio problem da ne igra i za reprezentaciju koja je je među 20 najboljih na svijetu. Tamo neki igrač iz Kine. Ni puno slabije ekipe ne zovu igrače iz Kine da im igraju prvu postavu(zapravo ne zovu nikako al ipak je Miske..), a mi kao jaka Euro repka to radimo. Očito je da Miske ne može izdržati jak ritam pa ni protiv Lihtenštajna. Evidentno je da guši Pjanića, momka koji je mlad, kvalitetan igra na vrhunskom nivou u vrhunskom klubu. Pape bi trebao prestati gledati da stavlja igrače po starim zaslugama. Umjesto njega moramo igrati sa zadnjim veznim, moramo! To može igrati Zahirović, ne treba nam neki Xavi na toj poziciji, dovoljan je i on da doda prvom do sebe, napravi pametan faul i presječe koju loptu. A Pjanić i Medunjanin su tu da misle i kreiraju akcije.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ugursuz
Kontakt:

Post Postao/la ugursuz » 14 okt 2013, 02:30

Na koji ga nacin gusi?

Sve su to smesni izgovori. Rdjavom ..., svaka dlaka smeta. Ni jedna ekipa na svijetu ne moze napraviti neki rezultat a da nema dovoljan broj dobrih igraca koji zajedno prave dobru cjelinu. Ne sjecam se da su Rivaldo, Ronaldo i Ronaldinjo gusili jedan drugoga.

Reprezentacija BiH nema neku zavidnu sirinu, na zalost i svaki kvalitetan igrac joj je neophodan. A ako je igrac pravi onda moze da se prilagodi svemu i svacemu. Ako nije, vazda ce neko da ga gusi i sputava.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 14 okt 2013, 03:44

ultrasstyle_tz je napisao/la:Pjanic dominira u Romi jer je sav teret liderstva na Totiju i De Rosiju pa se on kad je gusto sakrije iza njih kao u reprezentaciji kao iza Misketa i Dzeke pa na njih sav teret padne...i u Romi i u reprezentaciji kad ide svima ide i njemu, a nikad docekat njega da rijesi bilo kakvu utakmicu...to je velika tragedija nase reprezentacije jer Miske je svoje odradio, da je harna sreca i bio bi na klupi pa polako ulazio i lagano isao na Sp te cekao penziju...ali nije tako jer Pjanic nije lider ekipe niti ce kad biti lider bilo koje ekipe...Lik nema nikakve odlike lidera vec je onaj sutljivi igrac koji eto radi svoj posao, medjutim nama umjesto Misketa treba lider a ne neko ko se krije po terenu kad je frka i u klubu i u reprezentaciji...momak je strasno dobar igrac ali on nema grama mu.da osim kad je 2-0 ili 3-0 il kad se igra protiv kuhara i konobara..jel ga neko jednom, 2x nagazi jace on je gotov tu tekmu...

zalosno je ali Miske ovakav kakav je (i Medunjanin ) s njim moraju igrati dok Mire ne nadje mu.da negdje....eh sad je odluka ko na klupu Vedo ili Pjanic...dobro neko rece, tuzno zvuci ali sreca pa Pjanic nije bio protiv grka...mada cu ja i sad reci da je u najjacim tekmama visak Vedo...Pjanic, Miske , Medunjanin, Lulic i jedan razbijac a naprijed samo Dzeko, tad mi najbolje igramo..ovaj vezni protiv Slovaka, Lihtenstajna je samoubistvo i Miske bi sigurno bio na klupi da je Pjanic i 50% igrac i lider kakvim ga ovdje dozivljavaju neki..na nasu zalost (jer nece Miske do vijeka) nije.

njemu treba ko sto rekoh 101 stvar da se poklopi, da nije nacet, da nema Misketa, ovo-ono da bi on odigrao nesto..a daj jbg ako si igrac igrat ces uvijek a ne kad je horoskopski znak i platene u odgovarajucem sazvjezdju i kad nema puno kise ili jakog atmosferskog pritiska te ako je trava podsisana na cent a ne na cent i 1 milimetar..primadona
Odavno nisam pročitao kvalitetniji post na forumu.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 15 okt 2013, 19:47

Miske jarugo ti si KATASTROFA, TRCI MALO!!!
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 okt 2013, 22:10

Karino. Jedini koji je veceras(opet)razocarao.
Celik!3,2,2.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 15 okt 2013, 22:13

Nek je on sam sa Dzekom razbio Grcku. Dovoljno.

Miske care zasluzio si ovo da dozivis.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 okt 2013, 22:18

A to sto je svaku jacu utakmicu poslije i prije bio **** nije bitno? I niko nije rekao da nije zasluzio, samo Miske nije igrac za prvih 11.
Celik!3,2,2.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], juka55 i 4 gosta.