Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Mirza je kalibar za NBA, nije on više za amaterskih evropskih liga, šta vam je 

Izvini, ali gluposti pricas. ACB amaterska liga?!Neutral je napisao/la:Mirza je kalibar za NBA, nije on više za amaterskih evropskih liga, šta vam je
Sta sve ovdje nece covjek procitati...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
sve lige na svijetu su amaterske u poredjenju sa nba, priznao ti to ili neneno#4 je napisao/la:Izvini, ali gluposti pricas. ACB amaterska liga?!Neutral je napisao/la:Mirza je kalibar za NBA, nije on više za amaterskih evropskih liga, šta vam je
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
neno#4 je napisao/la:Izvini, ali gluposti pricas. ACB amaterska liga?!Neutral je napisao/la:Mirza je kalibar za NBA, nije on više za amaterskih evropskih liga, šta vam je
tacno,ta liga ima dva kluba koja bi mogla imati bar 10 pobjeda u nba,tesko da je amaterska
Dobro. Samo mi odgovori na jedno pitanje. Gdje je Mirza napravio sve u karijeri? Samo to i nista vise.LenBias je napisao/la:sve lige na svijetu su amaterske u poredjenju sa nba, priznao ti to ili neneno#4 je napisao/la:Izvini, ali gluposti pricas. ACB amaterska liga?!Neutral je napisao/la:Mirza je kalibar za NBA, nije on više za amaterskih evropskih liga, šta vam je
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Nasrpam NBA svaka liga je amaterska.
Koliko god se ti razumio u evropsku košarku, toliko god si slab u NBA. Prije par godina smo imali raspravu o NBA vs Evropa. Najavljivao si neke pripremne utakmice gdje su ti tvoji izgubili 30-tak razlike.
Ne mora ostati u Netsima, ali svakako da ima kvalitet za NBA. Čovjek sa 12 metara trpa hladno trice i da igra u Evropi
I ako nemaš argumenata, onda nemoj Allaha ti pisati "A šta sve ovdje čovjek neće pročitati". To je za mene jedna od najvećih gluposti što mogu pročitati na forumu. Endesa ima kvalitet ali daleko je to od NBA kvaliteta.
Koliko god se ti razumio u evropsku košarku, toliko god si slab u NBA. Prije par godina smo imali raspravu o NBA vs Evropa. Najavljivao si neke pripremne utakmice gdje su ti tvoji izgubili 30-tak razlike.
Ne mora ostati u Netsima, ali svakako da ima kvalitet za NBA. Čovjek sa 12 metara trpa hladno trice i da igra u Evropi

I ako nemaš argumenata, onda nemoj Allaha ti pisati "A šta sve ovdje čovjek neće pročitati". To je za mene jedna od najvećih gluposti što mogu pročitati na forumu. Endesa ima kvalitet ali daleko je to od NBA kvaliteta.
nikakav problem, samo mi prije toga objasni kakve ima veze to u poredjenju ostalih liga i nba lige?neno#4 je napisao/la:Samo mi odgovori na jedno pitanje. Gdje je Mirza napravio sve u karijeri? Samo to i nista vise.
Kako ne bi pisao kad kazes da je amaterska liga ACB liga? Pa to covjece kad bi negdje u ozbiljnim kosarkaskim krugovima rekao svi bi te gledali mrko do kraja zivota. ACB liga je na mnogo velikom nivou, nije na NBA, ali da kazes da je losa, onda ti je ta prica bas presmijesna. Da, najavljivao sam neke utakmice, pa CSKA uzme Minnesotu neku noc (nemoj mi samo pricati o neigranju ovog ili onog, ne zanima me). Ja samo hocu da kazem da nije tragedija ako se desi povratak u Europu. Vracali su se mnogo bolji igraci od Mirze, pa nije bilo tragicno.Neutral je napisao/la:Nasrpam NBA svaka liga je amaterska.
Ne mora ostati u Netsima, ali svakako da ima kvalitet za NBA. Čovjek sa 12 metara trpa hladno trice i da igra u Evropi![]()
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Slatinash_7
- Kontakt:
Sinoc sut 2 od 8 za tri,to je nikakvo trpanje..Mi moramo biti svjesni da Mirza nema kredita u NBA ligi i da mu treba ko Linu onako 10 utakmica da zatrpa svakog pa onda da dobije 25 minuta u igri..Do tada ce ostati sve isto..Uostalom,sinoc je igrao 15 minuta to je trecina utakmice,4 minute vise od Evansa,ja se na to nebi zalio..Jest da je igrao sa trecom postavom al jbg,on je taj koji treba da donese instant offens s klupe a to mu bas sinoc i nije islo..Neutral je napisao/la:Nasrpam NBA svaka liga je amaterska.
Ne mora ostati u Netsima, ali svakako da ima kvalitet za NBA. Čovjek sa 12 metara trpa hladno trice i da igra u Evropi![]()
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Pitao sam te nesto.LenBias je napisao/la:nikakav problem, samo mi prije toga objasni kakve ima veze to u poredjenju ostalih liga i nba lige?neno#4 je napisao/la:Samo mi odgovori na jedno pitanje. Gdje je Mirza napravio sve u karijeri? Samo to i nista vise.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
i odgovorio sam ti, nema svrhe da pricamo o necemu ako nema smisla a to tvoje pitanje ovako nema smisla ukoliko mu ne das odredjeni smisao i odgovoris na ovo sto sam te pitao, znaci, kakve veze ima gdje je mirza napravio sve u karijeri sa cinjenicom da su sve ostale kosarkaske lige amaterske u poredjenju sa nba ligom?neno#4 je napisao/la:Pitao sam te nesto.LenBias je napisao/la:nikakav problem, samo mi prije toga objasni kakve ima veze to u poredjenju ostalih liga i nba lige?neno#4 je napisao/la:Samo mi odgovori na jedno pitanje. Gdje je Mirza napravio sve u karijeri? Samo to i nista vise.
Sto bi bila tragedija da se vrati u Evropu ako ne moze naci ekipu u NBA u kojoj ce igrati
U evropi moze birati tim za koji ce igrati ovi jaci a na kraju sto nebi osvojio i euroligu sa nekim jacim timom iz evrope nista strasno ako se Mirza odluci vratiti u Evropu
U evropi moze birati tim za koji ce igrati ovi jaci a na kraju sto nebi osvojio i euroligu sa nekim jacim timom iz evrope nista strasno ako se Mirza odluci vratiti u Evropu
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
prelazi mirza u houston pa ce s hardenom i howardom bit ratatattatatataat
- storm_raider
- Kontakt:
Mislim da bi neki trebali da znaju osnovnu razliku izmedju amatera i profesionalaca. Dok god se u Europi potpisuju profesionalni ugovori, u bilo kojim ligama, to ne moze biti amaterskog karaktera. Ne bih se slozio ni da je ACB liga, sto se tice igre i igrackog kadra, bas amaterska, ali NBA liga je potpuno drugi svemir za sve druge lige svijeta. I time nisam nista novo napisao. Mirzu bih volio i dalje u NBA ligi pratiti, cisto iz sportskog razloga. Tu se jos nije dovoljno dokazao, a moze.
Sport je lijek za tijelo i duh.
upravo tako, druze naravno da ne mislimo da tamo igraju amateri ali nivo kosarke i kosarka nebitno koje lige u poredjenju sa koraskom nba lige je nula, kratko i jasnostorm_raider je napisao/la:Mislim da bi neki trebali da znaju osnovnu razliku izmedju amatera i profesionalaca. Dok god se u Europi potpisuju profesionalni ugovori, u bilo kojim ligama, to ne moze biti amaterskog karaktera. Ne bih se slozio ni da je ACB liga, sto se tice igre i igrackog kadra, bas amaterska, ali NBA liga je potpuno drugi svemir za sve druge lige svijeta. I time nisam nista novo napisao. Mirzu bih volio i dalje u NBA ligi pratiti, cisto iz sportskog razloga. Tu se jos nije dovoljno dokazao, a moze.

Pa Houston je ekipa bas koja treba nekog ovako ko Mirzu, ja bi i volio da ode tamo. Plus u ekipi nema ovih debila koji carine loptu tipa Blatch, Taylor, Johnson.mirzatele je napisao/la:prelazi mirza u houston pa ce s hardenom i howardom bit ratatattatatataat
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
jos samo da javimo Mirzi da se moze spakovat i na avionBIHfan je napisao/la:Pa Houston je ekipa bas koja treba nekog ovako ko Mirzu, ja bi i volio da ode tamo. Plus u ekipi nema ovih debila koji carine loptu tipa Blatch, Taylor, Johnson.mirzatele je napisao/la:prelazi mirza u houston pa ce s hardenom i howardom bit ratatattatatataat

Mirza se sigurno neće odlučiti na povratak u evropu, čovjek želi NBA i to je to .. on ako se vrati u evropu, to će biti jer se mora vratiti, ništa drugo
agent je lijepo rekao ako ne dobiju minutažu u prva dva mjeseca da će tražiti trade, prema tome, čovjek želi u NBA ostati pa makar u najslabijoj ekipi, nego vratiti se u evropu i potpisati za trenutno najjači evropski klub, ili u Endesa ligu
ja bih volio da napravi trade, tako bih znao da će igrati sigurno ..

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Traži trade podhitno. Tamo te vole isto kao Bajro mater.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
neno#4 je napisao/la:Kako ne bi pisao kad kazes da je amaterska liga ACB liga? Pa to covjece kad bi negdje u ozbiljnim kosarkaskim krugovima rekao svi bi te gledali mrko do kraja zivota. ACB liga je na mnogo velikom nivou, nije na NBA, ali da kazes da je losa, onda ti je ta prica bas presmijesna. Da, najavljivao sam neke utakmice, pa CSKA uzme Minnesotu neku noc (nemoj mi samo pricati o neigranju ovog ili onog, ne zanima me). Ja samo hocu da kazem da nije tragedija ako se desi povratak u Europu. Vracali su se mnogo bolji igraci od Mirze, pa nije bilo tragicno.Neutral je napisao/la:Nasrpam NBA svaka liga je amaterska.
Zaboravio si jedno,Vukovima su prve utakmice,a Cska igra vec takmicarski

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.