BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Ja se samo bojim da mi to nećemo znati proslaviti 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovo stvarno nije posteno, da Grcka ima bodova kao i mi. Grupa je relativno lagana, ali su ljudi nezgodni jedna greska i odmah nisi siguran. Nije ni cudo sto su izbacili Hrvatsku u baraz bili, a vrhunac je da sve uzimaju 1:0, nikad se ne omakne
Mada ja ne sumnjam u nasu pobjedu gore, nekih 50-60% nasih navijaca bi bilo dobro. Moze biti i vise vjerovatno..A pristup treba biti takav da od prve minute uzmemo loptu i kruzimo na oko 30 metara i samo trazimo rupe i pucamo sto vise. Pa ce par njih i da uđe

Mada ja ne sumnjam u nasu pobjedu gore, nekih 50-60% nasih navijaca bi bilo dobro. Moze biti i vise vjerovatno..A pristup treba biti takav da od prve minute uzmemo loptu i kruzimo na oko 30 metara i samo trazimo rupe i pucamo sto vise. Pa ce par njih i da uđe
- Goalgetter
- Kontakt:
I to sto kazesbavarian_bk je napisao/la:Ja se samo bojim da mi to nećemo znati proslaviti

Nego, koliko se ocekuje nasih navijaca gore. Ima li oficjelnih procjena?
Na fifinoj stranici opet samo bosanci glasali haha pa realno je van persie trebo imat blagu sansu.
Toliko ce nas iznenaditi kvalifikovanje na SP da cemo 3 dana gledat u tablicu a da niko ne pocne slavitibavarian_bk je napisao/la:Ja se samo bojim da mi to nećemo znati proslaviti

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mene iskreno utorak plasi, ajd sto ce gorit nego je i Bajram. Gori i kad nije utakmica, kad je samo praznik... Mislim da će biti ludilo
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ne da će goriti nego će to biti nešto nezapamćeno.
Godine iščekivanja,nikad zdravija atmosfera,Bajram...srušiće se sve.
Jeza me uzima pri samoj pomisli,kad utorak svane...
Godine iščekivanja,nikad zdravija atmosfera,Bajram...srušiće se sve.
Jeza me uzima pri samoj pomisli,kad utorak svane...
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Po anketama cemo bit i favoriti za osvajanje Svjetskog.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo ako neko hoce da se upozna sa Litvancima, atmosferom i izgledom stadiona u Kaunasu
I trebo bi neko Papetu reci da ovu utakmicu moze naci na youtube ... ne treba cekati nikakve 'kasete' kako on ima običaj reći

Evo ako neko hoce da se upozna sa Litvancima, atmosferom i izgledom stadiona u Kaunasu

I trebo bi neko Papetu reci da ovu utakmicu moze naci na youtube ... ne treba cekati nikakve 'kasete' kako on ima običaj reći

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Ovo za ''potplacivanje''Litvanije od strane Grka da izgaraju na terenu je fakat smijesno.
To je isto da potplatis boksercica iz muha kategorije da razvali Klicka
Nego ja se bojim potplacivanja sudije.Ovaj svabojner je vec bio usumnjecen za namjestanje rezultata prije par godina.
Plus sto je pohitan na kartonima.Jedan crveni ili dva,zbog mrkog pogleda bi vec moglo da bude ozbiljno.Ili penal na trideset matar od gola.Znaci sve je moguce da funkcionise osim drvenog sporeta.
To je isto da potplatis boksercica iz muha kategorije da razvali Klicka

Nego ja se bojim potplacivanja sudije.Ovaj svabojner je vec bio usumnjecen za namjestanje rezultata prije par godina.
Plus sto je pohitan na kartonima.Jedan crveni ili dva,zbog mrkog pogleda bi vec moglo da bude ozbiljno.Ili penal na trideset matar od gola.Znaci sve je moguce da funkcionise osim drvenog sporeta.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 13 okt 2013, 14:16, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
@Alansmith14
Ova utakmica se igrala u Villnusu, a ne u Kaunasu.
Izgleda da koristi kaseteGoalgetter je napisao/la:@Alansmith14

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Da je kaparisat nekako Tankovica, Hrgotu i Arslanagica.
Sa vec dovoljno mladim igracima koji bi trebali ciniti okosnicu (Bico, Hajrovic, Zahirovic, Pjanic, Visca, Stevo) dodatak od ovog trojca bi dao neku sigurnost za buducnost. Onda razvoji igraca poput: Hajrovic junior, Prcic, Grahovac, Hodzic, Modic, Atajic, Maletic bi donjeli jos dodatni kvalitet.
Plasmanom na SP pravimo taj veliki korak koji ce nas uciniti velikom reprezentacijom. Da se to desilo ranije mozda bi u rosteru imali Marka Marina, Ibrahimovica, Subotica, Alilovica, Seferovica...
Sa vec dovoljno mladim igracima koji bi trebali ciniti okosnicu (Bico, Hajrovic, Zahirovic, Pjanic, Visca, Stevo) dodatak od ovog trojca bi dao neku sigurnost za buducnost. Onda razvoji igraca poput: Hajrovic junior, Prcic, Grahovac, Hodzic, Modic, Atajic, Maletic bi donjeli jos dodatni kvalitet.
Plasmanom na SP pravimo taj veliki korak koji ce nas uciniti velikom reprezentacijom. Da se to desilo ranije mozda bi u rosteru imali Marka Marina, Ibrahimovica, Subotica, Alilovica, Seferovica...
halalteharishp je napisao/la:Izgleda da koristi kaseteGoalgetter je napisao/la:@Alansmith14

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Dobar...za povreda.Plastika.AlanSmith14 je napisao/la:halalteharishp je napisao/la:Izgleda da koristi kaseteGoalgetter je napisao/la:@Alansmith14
Ova utakmica se igrala u Villnusu, a ne u Kaunasu.... al' cini mi se da je ovaj teren dobar ,valjda ce i Kaunasu biti barem ovakav
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Cautinho
- Kontakt:
Mogli bi mi dati koji euro Lihtenstajnu da malo pomute Grcima račune,iako je to skoro pa nemoguće.
Uglavnom,i tu imamo šansu da skinemo pritisak sa sebe,jer igramo u isto vrijeme.
Ybt,sad me euforija počela hvatati.
Utorak,21:00,a možda i prije...
aaaaaaaaaaaaaaaa
Uglavnom,i tu imamo šansu da skinemo pritisak sa sebe,jer igramo u isto vrijeme.
Ybt,sad me euforija počela hvatati.
Utorak,21:00,a možda i prije...
aaaaaaaaaaaaaaaa
Keep walking.
- Goalgetter
- Kontakt:
Zato su se i Grci zalili, jer su oni morali na umjetnoj, a mi igramo na prirodnoj.
Ko sto @hare kaze, fin za povreda, i to pravo. A da ne pricam kad uklizujes kakva su ti koljena
Ko sto @hare kaze, fin za povreda, i to pravo. A da ne pricam kad uklizujes kakva su ti koljena

FACE, po obicaju, prvi na stadionu! Pozdrav svim gledaocima i navijacima Bosne i Hercegovine iz lijepog i suncanog Kaunasa.
[quote="Virtu4l"]
[quote="Virtu4l"]

Cika senad i Marjan , SUPER SU !deni_23 je napisao/la:FACE, po obicaju, prvi na stadionu! Pozdrav svim gledaocima i navijacima Bosne i Hercegovine iz lijepog i suncanog Kaunasa.
Virtu4l je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.