Prva liga FBiH 2013./2014.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

PlavoZuti
Kontakt:

Re: Prva liga FBiH 2013./2014.

Post Postao/la PlavoZuti » 13 okt 2013, 03:45

PlavoZuti je napisao/la:Evo posto su mi tek danas odobrili povratak na forum...da i ja sa malim zakasnjenjem dam svoju prognozu s'obzirom da sam prosle godine isto to uradio i pogodio jedno 85% rezultata...
znaci taj post mozete naci ovdje...
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=440" onclick="window.open(this.href);return false;

a sad za ovu sezonu...

Bratstvo-Iskra 1 mislim da bi ovo trebalo da bude sigurna pobjeda i vjerovatno 4 gola u mrezi iskre...

Gradina-Bratstvo x sretan sa bodom, mada uz pametnu igru mozemo i do pobjede...samo se nadam da nebudu zagrijani poslije iskre i da nas Gradina otrese

Bratstvo-Igman 1 mislim da je ovo sigurna pobjeda osim ako se stvari nezakomplikuju nakon Gradine

Troglav-Bratstvo x2 Troglav je jaka ekipa, ali uz sigurnu igru mozemo minimalno do boda, mada vjerujem u pobjedu vise nego u nerjesen rezultat

Bratstvo-Mladost D.K. 1 pobjeda nebi trebala doci u pitanje, mada treba bit jako oprezan protiv novajlija...mozda se do ovog kola malo uvjere u sebe i budu spremni na jedan bod...

Sloboda-Bratstvo 1x2 ovo bi mogo bit prvi poraz..ali ostavljam sve opcije otvorene...ovo je za sigurno derbi LIGE a ne samo derbi kola...

Bratstvo-Radnicki 1x 2 derbi za redom...sanse sa pobjedu su 70% nerjeseno 25% i jako jako male sanse za poraz 5%

Jedinstvo-Bratstvo x2 Mislim da ove godine odnosimo sva 3 boda iz Bihaca....

Bratstvo-Rudar 1x2 Mrzim nase utakmice sa Rudarom jer su uvjek bili top 5 ekipa u ligi i uvjek nam zadaju probleme...

Bratstvo-Gosk 1x Gosk je ipak sacuvao veliki dio ekipe zbog cega im dajem sansu da nam uzmu bod, mada se nisu bas toliko proslavili u PL . Trebali bi da budu u vrhu ali nemogu reci da su favoriti..nesto kao i Sloboda kada su tek ispali...

Buducnost-Bratstvo x2 Mislim da u Banovicima mozemo uzet 3 boda...sve ce zavisit od toga dali stvarno zelimo PL ili je to samo prica da donese ljudima malo nade u zivotu...

Bratstvo-Podgrmec 1 ovo je sigurna pobjeda Bratstva

Capljina-Bratstvo x Nadam se pobjedi, ali mislim da mozemo do boda

Bratstvo-Orasje 1 Ovo je mozda i najsigurnija pobjeda kao i ona protiv Iskre

Branitelj-Bratstvo 1x Zavisno od pozicije u kojoj je Branitelj, mozemo do boda ako nebudu ambiciozni..

sve u svemu moja prognoza je da imamo izmedju 28 i 33 boda na polusezoni
prosle smo godine imali 8 pobjeda 3 nerjesene i 4 poraza u 15 utakmica(7 domacih i 8 gostujucih) i 27 poena.
Mislim da mozemo ove godine izbjeci kiksove kao prosle godine protiv Krajine (0:0) i Vitez (0:3) kod kuce a s'obzirom da igramo jednu utakmicu vise kod kuce nego prosle godine...mogli bi imati tih extra nekoliko poena...
Hajde da vas vidim sad...gdje su svi oni sto su mi govorili da nisam realan....da nemam pojma...da sam smjesan....sta je Benjo, modecom, i jos par onih POJEDINACA iz Tuzle i Bihaca...osim to eto zamjenjene su poslije utakmice Rudara i Capljine pa smo danas igrali sa Capljinom a kasnije ce mo igrat sa rudarom al slobodno zamjente ova dva tima i ostavte prognoze jer su jako slicne po kvalitetu i gostoprimstvu...
De da vas vidim sad jesam li smjesan ili sta....procitajte svoje komentare na stranici 133 pa na dalje na forumu Bratstva....pognite glave i voz....pogledajte isto moju prognozu Bratstva prosle godine...pogodio sam sve osim 2 utakmice....i kazu ja nisam fer i niti realan.... :lol: :lol:

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 13 okt 2013, 03:51

Vidi bolan malog al se digo, da si klad uplatio milioner bi bio, svejedno smijesan si :)
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 13 okt 2013, 04:00

LloriS je napisao/la:Vidi bolan malog al se digo, da si klad uplatio milioner bi bio, svejedno smijesan si :)
EVO GA ...JAVIO SE JEDAN OD "INTELIGENTNIH"
sva ti je prica da se neko digo...ne znam jel cesto razmisljas o stvarima koje se dizu...to je opet za drugih foruma ;)
ali govoriti nekom da se digo je uvreda...tako da ocekujem da Benjo ne obrise moj komentar kojim zelim da obrazlozim o cemu Lloris govori kad kaze da se neko digo..ili o cemu uopste cesto razmislja..
...a kad se uzme u obzir da si se smijo mojim prognozama i jos uvjek se tapses po ramenu jer mislis da si macho i inteligencija...jednostavno zabrinjavajuce je.... :lol: :lol: :lol: :idea:
Zadnja izmjena: PlavoZuti, dana/u 13 okt 2013, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 13 okt 2013, 04:04

PlavoZuti je napisao/la:
LloriS je napisao/la:Vidi bolan malog al se digo, da si klad uplatio milioner bi bio, svejedno smijesan si :)
EVO GA ...JAVIO SE JEDAN OD "INTELIGENTNIH"
sva ti je prica da se neko digo...neznam jel cesto razmisljas o stvarima koje se dizu...to je opet za drugih foruma ;)
ali govoriti nekom da se digo je uvreda...tako da ocekujem da Benjo neobrise moj komentar kojim zelim da obrazlozim o cemu Lloris govori kad kaze da se neko digo..ili o cemu uopste cesto razmislja..
...a kad se uzme u obzir da si se smijo mojim prognozama i jos uvjek se tapses po ramenu jer mislis da si macho i inteligencija...jednostavno zabrinjavajuce je.... :lol: :lol: :lol: :idea:
Ne znam ni ja bgm :lol:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 13 okt 2013, 18:53

Počeo je ponovo cirkus sa suđenjem.

Mislio sam da se popravilo, bar su utakve naznake davale prethodne 2 sezone.. ali ova kako je počela, KATASTROFA!
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

xvid
Kontakt:

Post Postao/la xvid » 14 okt 2013, 00:17

Završeno je i 9. kolo, a tablica izgleda ovako:
slika

Što se tiče strijelaca, vodeći su:
Željko Malčić (NK GOŠK) 9 golova,
Edin Bebanić (HNK Branitelj) 7 golova.
Almir Krantić (NK Podgrmeč),
Muhamed Mujić (FK Budućnost) i
Damir Smajlović (NK Bratstvo) 6 golova.
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."

xvid
Kontakt:

Post Postao/la xvid » 14 okt 2013, 00:24

PlavoZuti je napisao/la: Hajde da vas vidim sad...gdje su svi oni sto su mi govorili da nisam realan....da nemam pojma...da sam smjesan....sta je Benjo, modecom, i jos par onih POJEDINACA iz Tuzle i Bihaca...osim to eto zamjenjene su poslije utakmice Rudara i Capljine pa smo danas igrali sa Capljinom a kasnije ce mo igrat sa rudarom al slobodno zamjente ova dva tima i ostavte prognoze jer su jako slicne po kvalitetu i gostoprimstvu...
De da vas vidim sad jesam li smjesan ili sta....procitajte svoje komentare na stranici 133 pa na dalje na forumu Bratstva....pognite glave i voz....pogledajte isto moju prognozu Bratstva prosle godine...pogodio sam sve osim 2 utakmice....i kazu ja nisam fer i niti realan.... :lol: :lol:
Čast tebi i tvojim prognozama, ali od 15 utakmica imaš 6 dvoznaka i 2 troznaka, lani si bogami bio hrabriji u prognozama.
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 14 okt 2013, 03:18

2 troznaka - zato sto su to utakmice u kojima prakticno nema prednosti niti jedna ekipa...i iskreno misljenje je bilo da jednostavno mali detalji mogu odlucit utakmicu u korist obadvije ekipe...ali procitaj tekst iza tih 3znaka i vidjet ces da sam reko da recimo protiv Slobode moze ocekivat prvi poraz...
pogledaj 2znak protiv radnickog gdje ipak dajem 70% sanse za pobjedu..znaci nisam reko 50% pobjeda 50% nerjesena...
nego sam dao realno misljenje gledajuci na jacinu ekipa...nesto kao sto kladionice daju te kvote...kakve su sanse za pobjedu..kakve za nerjesenu a kakve za poraz...
i procitaj moja obrazlozenja zbog cega mislim da je u nekim utakmicama sve moguce...pa ces skontat poentu dvoznaka ili troznaka...
Troglav...reko sam da vjerujem u pobjedu vise nego u nerjeseno...tu smo pobjedili...
Mladost...reko sam da ce bit teska pobjeda...tako je i bilo...
Sloboda...reko sam da bi to trebo bit nas prvi poraz...izgubili smo...
Radnicki...reko sam da bi tu trebali pobjedit 70% pobjedili smo

jesam li reko i da ce Rudar bit top 5 iako su njihovi forumasi govorili da je za Rudar ove godine slatka sredina..
slicno sam reko i za Gosk...
pa de mi reci da nisam pogodio prognozu..jedino eto sto sad mogu reci da sam podcjenio Orasje ali iz razloga sto su i sami htjeli da odustanu od lige...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 okt 2013, 10:32

vise je nego ocigledno da su se izdvojile 3 ekipe koje imaju PL apetite i ambicije...ko ce tu koga dobit i povalit...cut ce se ;)
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 14 okt 2013, 11:21

Rudar bod iza Slobode i tebi se ocigledno odvojile 3 ekipe... :lol: :lol: :lol:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 14 okt 2013, 12:30

De nek neko otključa onu temu za 10. kolo da vidimo šta prognoziraju ljudi :D
Support your local club !

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 14 okt 2013, 12:36

Plavo Zuti, jarane, težak tvoj život. Opusti se malo, šta se pališ. Je li ti toliko znači šta neki lik sa interneta, na forumu sportsport.ba prognozira za utakmice Bratstva?

Osijedit ćeš od sikirancije :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 okt 2013, 15:32

Ovo prvenstvo Jedinstvo sigurno NE ulazi u PL! Zapamtite ovu stranicu i ovaj post.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 14 okt 2013, 15:35

Probisvjet je napisao/la:Ovo prvenstvo Jedinstvo sigurno NE ulazi u PL! Zapamtite ovu stranicu i ovaj post.
Gradina i Iskra NE Ulaze u PL! Zapamtite takođe stranicu :lol:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

abnorme123
Kontakt:

Post Postao/la abnorme123 » 14 okt 2013, 15:38

Probisvjet je napisao/la:Ovo prvenstvo Jedinstvo sigurno NE ulazi u PL! Zapamtite ovu stranicu i ovaj post.
Ko ulazi? Da znam, da se ne nerviram dalje pracenjem ove lige...?
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 14 okt 2013, 15:40

Probisvjet,probisvjet,reci meni ti,u ovoj ligi,ko je najbolji??? :D :D :D :D
Support your local club !

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 okt 2013, 15:51

Evo sada se vratio iz carsije. Malo setao sa prijateljem i vidim gankuci kako gata u karte. Pitam je mozes li pogoditi ko ulazi u PL ove sezone. Kaze moze i poce prevrtati karte. Veli ona:" Jeste tesko al' mislim da je to neki komsija :lol: povelik i ima debeo novcanik. :lol: Kaze i da treba da dobije dijete." :lol:
Oj' majko jesmo se ismijali, dobila je petaka. Prezadovoljna.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 14 okt 2013, 16:01

Probisvjet je napisao/la:
Evo sada se vratio iz carsije. Malo setao sa prijateljem i vidim gankuci kako gata u karte. Pitam je mozes li pogoditi ko ulazi u PL ove sezone. Kaze moze i poce prevrtati karte. Veli ona:" Jeste tesko al' mislim da je to neki komsija :lol: povelik i ima debeo novcanik. :lol: Kaze i da treba da dobije dijete." :lol:
Znači komšija je? :lol:
Dobro je da nije susjed :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tuzlanska Sloboda

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 okt 2013, 16:08

zlajci je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
Znači komšija je? :lol:
Dobro je da nije susjed :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Fazon je sto i prijatelj i ja odmah rekosmo Bratsvo! :lol: Kaze gankaci da ne zna da li je to ime.
Pitam je jel "Bratstvo il' Jedinstvo"? Kaze ona jes, jes ko' kod Tita. :lol: :lol:

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 14 okt 2013, 17:05

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH. Eto da čestitam Bratstvu na ulasku u PL. Sretno im. :D

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.