2013-14 NBA Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: 2013 NBA Pre-Season
Ma ajd dobri ste, niste draftovali Sam Bowie prije Jordana i Odena prije Duranta i imali tesku povredu svakog vaznijeg igraca u toku svog postojanja kao Portland. Kucni od drvo
Da smo zadrzali prvih pet izbora na draftu od '95 do 2000, prva postava bi nam bila:tuzlak1987 je napisao/la:Ma ajd dobri ste, niste draftovali Sam Bowie prije Jordana i Odena prije Duranta i imali tesku povredu svakog vaznijeg igraca u toku svog postojanja kao Portland. Kucni od drvo
Marcus Camby
Antonio Davis
Vince Carter
Tracy McGrady
Damon Stoudemire

We ain't got no luck.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Najludja je maskota od Bucksa, svaki mjesec neki ispad
Isto je Bango the Buck zezno 2009 ACL 

MickoSAS je napisao/la:Dobar ovaj Grk iz Milwakeea, mali je prepun potencijala, ako se bude pametno radilo sa njim za 2,3 godine all star
http://www.nbaserbia.com/vesti/5580/grc ... i-kvalitet" onclick="window.open(this.href);return false;
kako li ce njemu ameri prezime skratiti?
hocefilip13 je napisao/la:MickoSAS je napisao/la:Dobar ovaj Grk iz Milwakeea, mali je prepun potencijala, ako se bude pametno radilo sa njim za 2,3 godine all star
http://www.nbaserbia.com/vesti/5580/grc ... i-kvalitet" onclick="window.open(this.href);return false;
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
LenBias je napisao/la:hocefilip13 je napisao/la:MickoSAS je napisao/la:Dobar ovaj Grk iz Milwakeea, mali je prepun potencijala, ako se bude pametno radilo sa njim za 2,3 godine all star
pretpostavljam da hoce
[youtube][/youtube]
Ima potencijala da bude zvijer.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja vjerujem u njega, jedina sansa da bude superstar u Milwaukee je ovim putem. Na free agente tesko da se moze racunat. Znaci ove godine i Henson da dobije vise minuta, Knight ima 21. Valjda mu nabolje krene u Milwaukee..
A i Sanders je tu, nije on puno stariji od njih. Znaci u te igrace vjerujem da mogu nesto u buducnosti
A i Sanders je tu, nije on puno stariji od njih. Znaci u te igrace vjerujem da mogu nesto u buducnosti
http://nbacro.com/najava-sezone/washing ... ds-2-18895" onclick="window.open(this.href);return false;
- tuzlak1987
- Kontakt:
http://www.nba.com/bucks/video/games/ti ... lay-4.nba/" onclick="window.open(this.href);return false;
Janis Antetotokdadasosmpo
Sanders imo 10 blokova
U jednom napadu 4 puta Pekovica ljepno 
Janis Antetotokdadasosmpo

Sanders imo 10 blokova

[youtube][/youtube]
AAAAAAaaaa

AAAAAAaaaa

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
BIHfan je napisao/la:[youtube][/youtube]
razlog

Carlo je napisao/la:Čuj razlogRazlog čega?
sta je momak skrivio da bude zvjer,ili allstar igrac

- BernardBarnjak
- Kontakt:
Grk ima nevjerovatne fizicke predispozicije raspon ruku mu je nevjerovatan sto se moze vidjeti na ovom gore yt klipu. Ima osjecaj i za odbranu i napad te solidan sut. I da, mogao bi biti novi Batum...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
BernardBarnjak je napisao/la:Grk ima nevjerovatne fizicke predispozicije raspon ruku mu je nevjerovatan sto se moze vidjeti na ovom gore yt klipu. Ima osjecaj i za odbranu i napad te solidan sut. I da, mogao bi biti novi Batum...
sut,solidan

Fantastičan u odbrani, šut veoma solidan. U čemu je problem?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Prerano skaces u zakljucke...Nije odigrao niti jednu utakmicu u NBA,da bi se mogle davati neke procjene ,a kamo li poredjenja...
Carlo je napisao/la:Fantastičan u odbrani, šut veoma solidan. U čemu je problem?
zbog raspona ruku jeli

Napisano je da ima potencijala, a ne da je trenutno zvijer, da trenutno posjeduje napadacki potencijal Mela ili Durantule, i da je u odbrani Iggy.
Ima 19 godina, sjajne fizicke predispozicije, i sigurno je veliki potencijal, to se vidi iz aviona.

Ima 19 godina, sjajne fizicke predispozicije, i sigurno je veliki potencijal, to se vidi iz aviona.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.