BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

deni_23
Kontakt:

Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post Postao/la deni_23 » 12 okt 2013, 21:23

fudbalerXL je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Yebat cemo im majku, dat cemo im 5 komada :lol: :lol:
A ova dvojica što su zabili 6 i 7 odgovarat če :)

[youtube][/youtube]

ziva legenda zivio 100 godina

neno1
Kontakt:

Post Postao/la neno1 » 12 okt 2013, 21:34

Gledam sinoc onu Grcku,pa stvarno dokle vise,izbi,nabi utrpaj-tacnije kupi jedan gol,i oni hoce na SP.Ma nemoze ima boga dragoga podarice ovoj naciji veliku srecu u utorak akobogda.Sta reci o Lihtenstajnu,igrali smo koliko nam je trebalo,sto neko rece mnogi su se sa njima mucili.Sto se tice Litvanije po meni ne bi trebalo biti velikih problema.Ako od pocetka do kraja budemo odigrali kako treba,znaci cvrsto,muski sa jasnim ciljem izboriti put u Brazil ne bi trebalo biti problema,kao sto neko rece nedopustitii nosalanciju,neko glupo vracanje lopti bez pogleda gdje je protivnicki igrac,bez popustanja koncetracije odbrane svih 90 min i da napad odradi kako treba bez zezancije i nekih mangupskih pokusaja.A ko ce da igra neka Susic odluci,neslazem se sa nekim njegovim odlukama ali sta mi mozemo neka samo nas vise odvede na SP,i sve cemo mu oprostiti-Al nervoza neka drma pa drma,bice dobro akobogda ;)
Mehmed Mesa Bazdarevic

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 okt 2013, 21:48

Elegant je napisao/la:Sto ovo nema Gringa, velikog poznavaoca fudbala da kaze koju pametnu ? :?
Čeka utorak. Znaš kako kažu, pukovnik il' pokojnik 8-)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

fudbalerXL
Kontakt:

Post Postao/la fudbalerXL » 12 okt 2013, 21:51

neno1 je napisao/la:Gledam sinoc onu Grcku,pa stvarno dokle vise,izbi,nabi utrpaj-tacnije kupi jedan gol,i oni hoce na SP.Ma nemoze ima boga dragoga podarice ovoj naciji veliku srecu u utorak akobogda.Sta reci o Lihtenstajnu,igrali smo koliko nam je trebalo,sto neko rece mnogi su se sa njima mucili.Sto se tice Litvanije po meni ne bi trebalo biti velikih problema.Ako od pocetka do kraja budemo odigrali kako treba,znaci cvrsto,muski sa jasnim ciljem izboriti put u Brazil ne bi trebalo biti problema,kao sto neko rece nedopustitii nosalanciju,neko glupo vracanje lopti bez pogleda gdje je protivnicki igrac,bez popustanja koncetracije odbrane svih 90 min i da napad odradi kako treba bez zezancije i nekih mangupskih pokusaja.A ko ce da igra neka Susic odluci,neslazem se sa nekim njegovim odlukama ali sta mi mozemo neka samo nas vise odvede na SP,i sve cemo mu oprostiti-Al nervoza neka drma pa drma,bice dobro akobogda ;)
Nema boga Jarane. Sve što si je Bosna izborila je bilo krvavo i teško. Grci če vjerovatno stipendirat Litvance i oni če igrat, ko što mi igramo protiv Španije, Brazila sa 100 % mogučnosti pa i više.
A što se tiče ekipe Pape ti je izbio i jedinu dilemu koja je postojala ( kad je rekao cjelom svjetu, da čemo napasti od početka ) Medunjanin/Zahirović. Znači igrat če POTPUNO ISTA EKIPA kao protiv Lichtensteina. Istih 11. Najviše me je strah:
- mutnih igara, sudije
- da oni ne daju SLUČAJNO 1 gol
- igra Avdije u obrani

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 12 okt 2013, 22:00

U ovakvoj jednoj utakmici koja nas čeka, svaka greška bi mogla skupo biti plaćena. Nadam se i vjerujem u trijumf bez euforije, ali mislim da Sušić u ovakvoj utakmici mora igrati sa pravim zadnjim veznim. Rahima ne bi bio loš, mada sam mišljenja da Zaha tu uleti, jer će Litvanci igrati na te kontranapade i iako to General riješi i prije nego što počne ta kontra, Zaha je brži što je ta prednost. Samo se bojim tih kontri ako ne damo prvi gol.
Mes Que Un Club

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 12 okt 2013, 22:02

neno1 je napisao/la:Gledam sinoc onu Grcku,pa stvarno dokle vise,izbi,nabi utrpaj-tacnije kupi jedan gol,i oni hoce na SP.Ma nemoze ima boga dragoga podarice ovoj naciji veliku srecu u utorak akobogda.Sta reci o Lihtenstajnu,igrali smo koliko nam je trebalo,sto neko rece mnogi su se sa njima mucili.Sto se tice Litvanije po meni ne bi trebalo biti velikih problema.Ako od pocetka do kraja budemo odigrali kako treba,znaci cvrsto,muski sa jasnim ciljem izboriti put u Brazil ne bi trebalo biti problema,kao sto neko rece nedopustitii nosalanciju,neko glupo vracanje lopti bez pogleda gdje je protivnicki igrac,bez popustanja koncetracije odbrane svih 90 min i da napad odradi kako treba bez zezancije i nekih mangupskih pokusaja.A ko ce da igra neka Susic odluci,neslazem se sa nekim njegovim odlukama ali sta mi mozemo neka samo nas vise odvede na SP,i sve cemo mu oprostiti-Al nervoza neka drma pa drma,bice dobro akobogda ;)
Nema boga Jarane. Sve što si je Bosna izborila je bilo krvavo i teško. Grci če vjerovatno stipendirat Litvance i oni če igrat, ko što mi igramo protiv Španije, Brazila sa 100 % mogučnosti pa i više.
A što se tiče ekipe Pape ti je izbio i jedinu dilemu koja je postojala ( kad je rekao cjelom svjetu, da čemo napasti od početka ) Medunjanin/Zahirović. Znači igrat če POTPUNO ISTA EKIPA kao protiv Lichtensteina. Istih 11. Najviše me je strah:
- mutnih igara, sudije
- da oni ne daju SLUČAJNO 1 gol
- igra Avdije u obrani
sine ima Boga..i pobjedit cemo ako Bog da! Ali treba se maksimalno spremiti i napasti al pametno. Medunjanin je bolji od Zahirovica..to je sigurno. A Avdija..ako budemo Litvancima prepustili inicijativu..pa nismo mi onda ni za Svjetskog prvenstva. Sta ce nam onda raditi Holandija,Spanija i sl, ako nas nadigra Litvanija.
znanje,umjeca,hrabrost i Bozija pomoc, neki koji ne vjeruju u Boga bi to nazvali sreca!

Tuti
Kontakt:

Post Postao/la Tuti » 12 okt 2013, 22:05

Goalgetter je napisao/la:Ja sam nekako siguran u uspjeh u utorak. Vjerujem da cemo ih razbiti i plasirati se. Inace nikad nisam ovako optimistican bio :mrgreen:
Samo da ne bude tako blizu a taka daleko.

LJUDI OVO JE LITVANIJA PA JESMO LI TOLIKI BAKSUZI. :( nasi momci mogu da stvore na desetine sansi za gol protiv ovaki.. ali samo da uleti taj prvi metak onda ce ici.. samo hladno, skoncentrisano.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 12 okt 2013, 22:10

Tuti je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Ja sam nekako siguran u uspjeh u utorak. Vjerujem da cemo ih razbiti i plasirati se. Inace nikad nisam ovako optimistican bio :mrgreen:
Samo da ne bude tako blizu a taka daleko.

LJUDI OVO JE LITVANIJA PA JESMO LI TOLIKI BAKSUZI. :( nasi momci mogu da stvore na desetine sansi za gol protiv ovaki.. ali samo da uleti taj prvi metak onda ce ici.. samo hladno, skoncentrisano.
Tako je tuti. Samo im ga odma zavalit i onda im ide silovanje
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 12 okt 2013, 22:42

Susic je pokazao da zna odigrat kad je najteze,najbolje odigra,imam osjecaj da cemo kao protiv Francuza igrat nasa najbolja tekma,pa nek potplacuju koga hoce,nek njihov selektor onda kaze u utorak da ce najbolje pokazat,utrpat im tricu i vozdra,i onom Buhi il Muhi se sjetim familije sta je protiv nas vadio,a kako Grcima pusta gol

Tuti
Kontakt:

Post Postao/la Tuti » 12 okt 2013, 23:01

[youtube][/youtube]
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

fudbalerXL
Kontakt:

Post Postao/la fudbalerXL » 12 okt 2013, 23:06

deni_23 je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Yebat cemo im majku, dat cemo im 5 komada :lol: :lol:
A ova dvojica što su zabili 6 i 7 odgovarat če :)

[youtube][/youtube]

ziva legenda zivio 100 godina
Doživit če Ćiroki 100 -tu neboj se ti za njega.
Žilav je on u 3 p. m. :)

modecom
Kontakt:

Post Postao/la modecom » 12 okt 2013, 23:32

evo ludih slika iz bugojna
slika
slika
slika
slika
slika
slika
srcu draga boja plava

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 12 okt 2013, 23:48

[youtube][/youtube]

nista posebno
samo trolam videom
Semper Fidelis

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 13 okt 2013, 00:03

PODACI O LITVANIJI
Litvanja - Latvija (2:0)

GK - Giedrius Arlauskis (Rubin Kazan) - 25yr - 1.200.000 €

RD - Valdemar Borovskij (FK Daugava) - 29yr - 250.000 €
CD - Tadas Kijanskas (Hapoel Haifa) - 28yr - 400.000 €
CD - Marius Zaliukas (Bez kluba) - 29yr - 500.000 €
LD - Egidijus Vaitkunas (Zalgiris Vilnius) - 25yr - 350.000 €

RM - Saulius Mikoliunas (FK Sevastopol) - 29yr - 1.000.000 €
DM - Mindaugas Panka (Hapoel Ironi) - 29yr - 450.000 €
LM - Fedor Cernych (Dnepr Mogilev) - 22yr - 500.000 €
CM - Kestutis Ivaskevicius (Bnei Yehuda) - 28yr - 600.000 €
CM - Mindaugas Kalonas (FK Baku) - 29yr - 250.000 €

F - Deivydas Matulevicius (Pandurii Targu) - 24yr - 1.300.000 €

--------------------------------Arlauskis----------------------------------

Borovskij---------Kijanskas------------Zaliukas---------Vaitkunas

--------------------------------Panka--------------------------------------

Mikoliunas------Ivaskevicius----------Kalonas------------Cernych

------------------------------Matulavicius---------------------------------

Formacija 4-5-1

Zamjene koje su ulazile u igru:

F - Evaldas Razulis (Atlantas Klaipeda) - 27yr - 175.000 € / Matulevicius (58m)
LM - Nerijus Valskis (Suduva Marijampole) - 26yr - 325.000 € / Cernych (72m)
CM - Gratas Sirgedas (VfB Stuttgart II) - 18yr - 150.000 € / Mikoliunas (76m)

Tuti
Kontakt:

Post Postao/la Tuti » 13 okt 2013, 00:57

[youtube][/youtube]

Pametnom dosta.
Sto rece Svabo baraz mi je dovde dosao.

Tuti
Kontakt:

Post Postao/la Tuti » 13 okt 2013, 01:04

Ivaskevicius-
Nece igrati dobio drugi zuti karton protiv Latvije.

Tuti
Kontakt:

Post Postao/la Tuti » 13 okt 2013, 01:16

Shemberas after a 17-year-old says "goodbye" to Lithuanian football team

http://www.15min.lt/naujiena/sportas/fu ... 5987?cf=vl" onclick="window.open(this.href);return false;

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 13 okt 2013, 01:29

Nije problem u LItvaniji nego mi posle onog drugog poluvremena sa Amerikom smo nesto igracki pali i to se vidi neko je vec spomeno,nemamo one leprsavosti u igri mucili smo se sa SLovackom,sa LIhtenstajnom smo takodje plaho nesto lijali oko gola al bez puno konkretnosti to me brine..To je spominjao i Blaz SLIskovic pa su ga mnogi osudjivali zbog njegovih komentara

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 okt 2013, 01:38

zgembo89 je napisao/la:Nije problem u LItvaniji nego mi posle onog drugog poluvremena sa Amerikom smo nesto igracki pali i to se vidi neko je vec spomeno,nemamo one leprsavosti u igri mucili smo se sa SLovackom,sa LIhtenstajnom smo takodje plaho nesto lijali oko gola al bez puno konkretnosti to me brine..To je spominjao i Blaz SLIskovic pa su ga mnogi osudjivali zbog njegovih komentara
Pa zato sto Pape u zadnjih nekoliko utakmica forsira igru bez zadnjeg veznog. Neki ne razume da nas to kosta i u napadu i u odbrani.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.