Nemoze ova Grcka dobiti nikog 2 razlikeBelminM23 je napisao/la:Sutra igrati Grcku da ce dobiti jedan razlike 3.90 kvota

a bgm tesko da ce ce izgubiti

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Nemoze ova Grcka dobiti nikog 2 razlikeBelminM23 je napisao/la:Sutra igrati Grcku da ce dobiti jedan razlike 3.90 kvota
samo sjediš i čekaš, ha? Nemaš dovoljno muda za stavit svoj tiket al srat po drugima možeš?STEVEN je napisao/la:Bravo strucnjak od dva para pikada kvote 1.2 poslo ti je za rukom da jedan padnes, svaka cast. Haras kladaramabevanda4 je napisao/la:
pikado:
taylor - anderson 1 @1,20 (FIX)
van gerwen - chisnall 1 @1,20 (FIX)
nogomet:
lukaku daje @3,60
ibrahimović daje @2,20
hokej:
carter daje @2,40
kane daje @2,40
Sistem 3/4
Ukupna kvota: 33,7080
bevanda je uvijek postavljao parove iz pikada i snookera, i kad ti nisi pisao na ovim temama. Vidi se da se čovjek razumije u pikado i snooker, bude i padova i pogodaka kao i kod svakog ali nikad mu niko nije ništa za to govorio. Ne znam zašto ti dežuraš ovdje i čekaš kad će on promašit, a ne vidim tvoje prijedloge nigdje,STEVEN je napisao/la:@bevanda
Momak saberi se, ja tebi nisam nista rekao za parove iz ostalih sportova, samo za ove gluposti iz pikada sa kojima s smijesan, to je sve.
I ja bih volio da čujem neki prijedlog.bezze je napisao/la:Koji su po vama najbolji i ''najlakši '' sistemi za kladu ? hvala , pozdrav ekipi.
probajte ovako kao što sam ja sinoć:gojzerica je napisao/la:I ja bih volio da čujem neki prijedlog.bezze je napisao/la:Koji su po vama najbolji i ''najlakši '' sistemi za kladu ? hvala , pozdrav ekipi.
Slažem se u potpunosti sa hoshafkom. U mojoj kladionici nema pikado. Svako ko se dobro razumije u neki sport i ko piše analize je dobrodošao ovdje. Ne mora svako pisati analize, samo omalovažavanje drugih je za osudu.hoshafka je napisao/la:bevanda je uvijek postavljao parove iz pikada i snookera, i kad ti nisi pisao na ovim temama. Vidi se da se čovjek razumije u pikado i snooker, bude i padova i pogodaka kao i kod svakog ali nikad mu niko nije ništa za to govorio. Ne znam zašto ti dežuraš ovdje i čekaš kad će on promašit, a ne vidim tvoje prijedloge nigdje,STEVEN je napisao/la:@bevanda
Momak saberi se, ja tebi nisam nista rekao za parove iz ostalih sportova, samo za ove gluposti iz pikada sa kojima s smijesan, to je sve.
1-1 u 21.minzgmiky je napisao/la:Oss-VVV Venlo over 1.5 1.pol. 2.35
Profit -5KMhoshafka je napisao/la:5 DAN SISTEM 3/4
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.