Super liga Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Jelen Super liga Srbije
Ne gledaš prave klubove... Pogledaj malo Vojvodinu i Borac... a ne boraniju.Papalukas je napisao/la:Gledam paralelno Zeljeznicar-Olimpic i Cukaricki-Zvezda,srpska liga kao da je engleska u odnosu na nasu a realno je go urac,pa onda skontam gdje smo mi.....
sasagmp
Nemoj pričat u što nisi najbolje upućen.
Voša dobila Rad, posle bruku godina. Lijepu šansu ima da osvoji titulu.
Pricam ti o tv prenosima,to se odnosi na atmosferu,izgleda stadiona i najvise na tempo utakmice....Ne gledaš prave klubove... Pogledaj malo Vojvodinu i Borac... a ne boraniju.
A jbga Borac ne gledam ni 20 godina

Eto sinoc je bila utakmica prvaka,gledam 15 minut,ljudio se vuku po terenu kao babe,krece se samo igrac sa loptom eventualno jos dvojica,upalim na internetu arenu srbijansku,tamo gori,prsti na sve strane.
Dobro i tamo je poa tempo u drugom pol,zato se i ispada u prvim kolima u evropi al opet kazem kao da je engleska u odnosu na nasu.....
- djoleprijedor
- Kontakt:
KUP 1/8F(30.10.2013.):Radnički Niš - Partizan Spartak - Napredak Sloboda - Voždovac OFK Beograd - Jedinstvo Putevi Donji Srem - Borac Čačak Vojvodina - Novi Pazar Čukarički - Jagodina Crvena zvezda - Radnički Kragujevac
Mens sana in corpore sano.
NeshaFCB izvini sto sam bio na Karadjordju i sto sam tako neupucen u desavanja na srpskoj navijackoj sceni.
Verovatno su tebi putem tastature bolje dojavili.
Verovatno su tebi putem tastature bolje dojavili.
da nema mozda neko iz Subotice aktivan ako ima bio bi jako zahvalan kad bi se javio moze i na pp
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
Sinoć odgledah snimak na Areni utakmice iz Kruševca... Nevjerovatno koliko je jači tempo u JSL nego u našoj Premijer ligi... Još se radilo o dva kluba iz sredine tabele... Uporediti utakmicu koju sam uživo pratio između dva možda i najkvalitetnija tima u Bosni i utakmicu iz Kruševca i shvatih koliko je jači tempo u JSL 

Ono sinoć je bila jedna od boljih utakmica u JSL ove sezone.NeshaFCB je napisao/la:Sinoć odgledah snimak na Areni utakmice iz Kruševca... Nevjerovatno koliko je jači tempo u JSL nego u našoj Premijer ligi... Još se radilo o dva kluba iz sredine tabele... Uporediti utakmicu koju sam uživo pratio između dva možda i najkvalitetnija tima u Bosni i utakmicu iz Kruševca i shvatih koliko je jači tempo u JSL
a i posjeta, nevjerovatno dobra kad igra Zvezda il Partizan na strani...
Zar ova tema i dalje postoji?
. Majke mi, od kad Devila nema na forumu duplo manje pratim JSL. Uvijek sam citao njegove izvjestaje, gledao utakmice, a sad ne pamtim kad sam zadnju utakmicu gledao. Tu i tamo bacim pogled na neki clanak, jedino sto je redovno je to da ispratim svako kolo na rez.com, vidim tko je zabio golove i tako to.

jelensuperliga je meni ok skroz, ima dobrih stadiona i ovi vjeciti nisu toliki favoriti, svako im ko iz šale može uzeti bodove. nešto kontam da bi bilo još bolje ako skrate ligu za dva tima, al opet nisam dovoljno kompetentan da sa sigurnošcu to tvrdim 

nema potpisa
Napredovala je sa aspekta infrastrukture i posjete, ali je kvalitet upitan.
Inače danas 145. derbi, prenosiće i RTRS direktno.
Inače danas 145. derbi, prenosiće i RTRS direktno.
plamen na Marakani 

Srbija je zastala u davnim vremenima. Naprosto gori tribina, ne da su to balje nego bas plamen. Prekinut mec i neka je. Gamadi jednom se naucite.sonik24 je napisao/la:plamen na Marakani
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Neko link ?? 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- rob do bagro
- Kontakt:
Imas na RTRS
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
A nema kod mene. Valjda satelitski program ima drugačiju programsku šemu. 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
http://prosocertv.blog.spot.com/p/ch05.html" onclick="window.open(this.href);return false;Maestro^^ je napisao/la:Neko link ??
izbrisi tocku u blog...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
ako bi neko od raje bio ljubazan da javi sta je odluceno,igral se dalje il ne,bilo bi lijepo.. yebayga,predebilno je pouzdat se u rezultat i.com 

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.