Ovisno o tvom PC-uAeGon099 je napisao/la:zna li neko šta trebam uraditi ako mi štopa demo, ako mogu šta uraditi da ne štopa. ako demo štopa znači li to da će mi štopati i full ?

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Ovisno o tvom PC-uAeGon099 je napisao/la:zna li neko šta trebam uraditi ako mi štopa demo, ako mogu šta uraditi da ne štopa. ako demo štopa znači li to da će mi štopati i full ?
ma dobar je majke mi.xinxee je napisao/la:Ovisno o tvom PC-uAeGon099 je napisao/la:zna li neko šta trebam uraditi ako mi štopa demo, ako mogu šta uraditi da ne štopa. ako demo štopa znači li to da će mi štopati i full ?..
a grafickaAeGon099 je napisao/la:ma dobar je majke mi.xinxee je napisao/la:Ovisno o tvom PC-uAeGon099 je napisao/la:zna li neko šta trebam uraditi ako mi štopa demo, ako mogu šta uraditi da ne štopa. ako demo štopa znači li to da će mi štopati i full ?..
![]()
Intel Core Quad 2.66GhZ, 4,00 GB ram, 465 GB interna (373 slobodno).
valjda bi trebalo normalno 'ebemu miša.
Sad pise update 1Otelo je napisao/la:Ajde vise skidrow
vani jeeeeeeeeeeeeeeeeeeUnofficialpage je napisao/la:Sad pise update 1Otelo je napisao/la:Ajde vise skidrow
hmm sta da ti kazem,vjerovatno si kreirao save file,da li ti radi auto save??? ako si ovo sve uradio onda nebi trebalo tako da bude... svaki save file mozes provjeriti u opcijama na igri,pogledaj svoj profil save i carrer mode ti uvijek radi save u 3 fajla plus onaj tvoj glavni....hanniz je napisao/la:Zašto mi se uvijek izbriše career mode poslije izlaska iz igre?? Znal' ko?? ponos torina???
spora brzina,oko 55kb/sAA23 je napisao/la:Evo gaaaaaaaa
evo ga i tebiAA23 je napisao/la:Evo gaaaaaaaa
jesi mu ga dao sa tavana?mirzatele je napisao/la:evo ga i tebiAA23 je napisao/la:Evo gaaaaaaaa
takodjer..Hvala unaprijedHead je napisao/la:dajte mi link u pp
http://skidrowcrack.com/fifa-14-ultimat ... #more-7725" onclick="window.open(this.href);return false;mirzatele je napisao/la:takodjer..Hvala unaprijedHead je napisao/la:dajte mi link u pp
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.