Kakve ba akcije ba ocekujes protiv Lihtenstajnazgembo89 je napisao/la:KAze SUsic malo smo se previse istrosili,qrac smo se istrosili igrali smo 15min kako treba dlai 4gola i ostalo se zezali na terenu..Blaz SLiskovic je rekao da smo igrali sa minimalnom potrosenom energijom,medjutim ono sto brine je da su 4gola bila plod individualne kvalitete,a ne nekih dobro pripremljenih akcija..Prvih 25min smo bili nekako bezidejni cak igraci LIhtenstajna su bolje vezali od nas zbog toga imam strah od LItvanije,mozda ce MIsimovica moci LItvanci ustopati..

Treba priznati da slabo igramo od amerike , preko dvije tekme sa Slovackom , gdje smo noseni naviacima i zalaganjem uspjeli pobjediti , to jest , zato smo i vecina i bjesnili na Avdiju i on nesmije igrati , pa makar i Zahirovic igrao desno ili Bicakcic a Pandza na njegovo mjesto !
Sinoc je bilo samo da daju gol i igraci su bili mirni vidjelo se i na njima da nece da se forisiraju i nije to do Papeta , ali u Litvaniji zavisi od Papeta od toga hoceli se ponovo kockati sa 5 ofazivnih veznih (Lulic , Avdija, Miske, Pjanic i Haris )+ 2 napadaca , Slovacka je to iskoristila , po meni Avdija MORA na klupu , plus neko ili Haris ili Miske , ali ono gdje ces Misketa u klucnoj tekmi na klupi razapeli bi ga svi tako da moj tim bi bio :
1. Begovic
2. Bicakcic (Zahirovic)
3. Salihovic
4. Spahic
5. Pandza (Bicakcic)
6. Rahimic
7. Pjanic
8. Misimovic
9. Ibisevic
10. Dzeko
11. Lulic
Ulaze ovim redom : Medunjanin - Hajrovic - ......