Sejad Salihovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- samoposteno
- Kontakt:
Re: Sejad Salihovic
ja mislim da je vrijeme da lagano preseli na klupu jer u zadjih 10 utakmica nije pokazao ama bas nista od stare slave se ne zivi
Meni izgleda kao potpuno istrosen i zasicen igrac... Izgubio na brzini, nema centarsuta i samopouzdanja..
Sent from my iPad using Tapatalk - now Free
Sent from my iPad using Tapatalk - now Free
- DonCorleone
- Kontakt:
Nije on ljevi bek druze...kada to uzmes u obzir i nije odigrao lose, bilo ga je svugdje, protiv jakih ekipa to naravno tako nece proci.samoposteno je napisao/la:ja mislim da je vrijeme da lagano preseli na klupu jer u zadjih 10 utakmica nije pokazao ama bas nista od stare slave se ne zivi
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Goalgetter
- Kontakt:
Uglavnom, pridruzujem se kritikama ostatka, da je pravo oslabio Sejo. Ali u Litvaniji Sejo mora igrati, jer je najbolje rjesenje na toj poziciji, defanzivno je koliko-toliko bolji od Lulica.
Salih kako igra sve je lošiji i lošiji, pa čovječe on protiv ovih amatera nije u stanju poslati upotrebljiv centaršut.
A najjače od svega je kad treba uputiti centaršut zabije glavu među noge i naravno svaka lopta ode na tribine.Pa jadan ne bio pogledaj malo raspored igrača pa onda uputi hebeni centaršut ako si u stanju.

A najjače od svega je kad treba uputiti centaršut zabije glavu među noge i naravno svaka lopta ode na tribine.Pa jadan ne bio pogledaj malo raspored igrača pa onda uputi hebeni centaršut ako si u stanju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- velez_mostar
- Kontakt:
Salihovic nema mjesta u ovoj ekipi...lik je totalno izvan forme, centarsutevi sa lijeve strane su mu katastrofalni, nema nista cime bi se mogao pohvaliti...i jedino pravo rjesenje je sto brzi dolazak Kolasinca, jer Sejo stvarno puno grijesi, i rupa je prava.
Valjda ima kredit jer igra u Bundesligi, pa ga zato gotive svi, ali je realno jedan od losiji, usudio bi se reci najlosiji pojedinac u prvih 11.
Valjda ima kredit jer igra u Bundesligi, pa ga zato gotive svi, ali je realno jedan od losiji, usudio bi se reci najlosiji pojedinac u prvih 11.
Avdija je bolji od Seje, deal with it
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Saurman je napisao/la:Salih kako igra sve je lošiji i lošiji, pa čovječe on protiv ovih amatera nije u stanju poslati upotrebljiv centaršut.![]()

To mu je stil.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Sejad Salihovic
Ma Avdija bi izdominirao i Dani AlvesaDex je napisao/la:Avdija je bolji od Seje, deal with it

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
- tyler durden
- Kontakt:
Sayo definitivno najgori igrac repke u ovom momentu
Zukanovic, Kolasinac, sto priej da ga zamjene

Zukanovic, Kolasinac, sto priej da ga zamjene

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Znači, treću uzastopnu utakmicu pijem na tuđi račun zbog Seje. Kako? Bacam turu jaranima kad god Salihović uputi kvalitetan centaršut.
S obzirom da njegovi centaršutevi završavaju izvan Bilinog Polja (dobro, i izvan stadiona u Žilini), mogu vam reći da sam se dobro napio na "Sejin" račun.
Hvala ti Sejo. Od srca hvala. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Goalgetter
- Kontakt:
Monolog je napisao/la:Znači, treću uzastopnu utakmicu pijem na tuđi račun zbog Seje. Kako? Bacam turu jaranima kad god Salihović uputi kvalitetan centaršut.S obzirom da njegovi centaršutevi završavaju izvan Bilinog Polja (dobro, i izvan stadiona u Žilini), mogu vam reći da sam se dobro napio na "Sejin" račun.
Hvala ti Sejo. Od srca hvala.

Da si se kladio na Avdiju, bankrotirao bi 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
sinoc najlosiji uz Pjanica..dosta se igralo sporo..odbrana nepovezana..losija tacka naseg timavelez_mostar je napisao/la:Salihovic nema mjesta u ovoj ekipi...lik je totalno izvan forme, centarsutevi sa lijeve strane su mu katastrofalni, nema nista cime bi se mogao pohvaliti...i jedino pravo rjesenje je sto brzi dolazak Kolasinca, jer Sejo stvarno puno grijesi, i rupa je prava.
Los je, ali svi znamo sta moze iz slobodnih. I jucer je imao jedan dobar ubacaj iz slobodnog. Neka ga, uvijek znamo da ce se borit a trenutno nema alternative na tom beku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Čovjek se bori i ima strašan slobodni , a za nabaćaje nije samo on kriv , svi trće u šesnesterac a trebaju da znaju gdje pada lopta .. znači
kad Salihović nabaci nema te šta tržiti u 16 metara.. Salihović uvijek može riješiti tekmu sa slobodnim zato mora da igra ..

Sejo je katastrofalan, na njegovu sreću, i na našu žalost, još uvijek alternative za njega nemamo, tako da je još uvijek status quo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Sreca pa IMa lulic na njegovoj strani,a inace bi bio cirkus..

Da je hoce opet ovako pa da rahat zadnjih 20 minuta docekam.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.