Nije samo Stimac otjerao publiku. To je vec puno veci problem od izborniak koji je tu samo potrcko. Navijace su otjerali oni isti koji su otjerali i navijace Dinama sa Maksimira. Ljudim se jednostavno smucilo vise. Dok Torcida gusta u ovim porazima, sto je meni u neku ruku glupo, u neku shvatljivo. Mislim, sta znaci ne otic na SP. Ocito ovoj bagri u HNS-u nista, jer da je tako vec bi ovog potjerali. Nece oni otici radi toga, to cemo nazalost jos dugo cekat.Virtu4l je napisao/la:Kako je čovjek za kratko vrijeme uspio srušiti sve ono što je Bilić napravio. Jeste grupa bila poprilično teška, bez lakih protivnika, ali mi je neshvatljivo da je otjerao publiku, stvorio probleme na terenu i van njega. Poraz kao poraz, mora doći prije ili kasnije, ali način na koji se čovjek odnosi prema reprezentaciji je nevjerovatan, bez imalo grižnje savjesti.
Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Zna se tko kriv za ovu situaciju i tko je šef hrvatskog nogometa. Tko vedri i oblači. I zašto bi netko drugi onda bio kriv - zaključio je Ćiro Blažević.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Kad se sjetim Stimceve izjave nakon pobjede nas Srbijom u Zagrebu, kako je ovo najjaca hrvatska generacija uz onu iz '98 i da ce on biti najveci krivac ako Hrvatska ne ode do kraja na SP....
Sto je najgore, dosta njih je u opstoj euforiji i povjerovalo u tu pricu...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Povjerovat je moga jedino slijepac. Jedino kad je ova reprezentacija pod vodstvom Stimca licila na momcad je kad su igrali protiv Walesa u Osijeku i ona protiv Koreje u Londonu (ili di vec). Sve ostalo je izgledalo amaterski, jadno, nigdje smislene akcije. Reprezentacija i atmosfera oko nje je narusena za sljedecih 10 godina i nikakav odlazak na SP to nece popravit, zapravo siguran sam da ce samo pogorsat jer ce ovaj sarlatan sebi dat za pravo da opet prica kako ce osvojit SP i slicne pizdarije...marconato je napisao/la:Kad se sjetim Stimceve izjave nakon pobjede nas Srbijom u Zagrebu, kako je ovo najjaca hrvatska generacija uz onu iz '98 i da ce on biti najveci krivac ako Hrvatska ne ode do kraja na SP....![]()
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- MaiBlajdri
- Kontakt:
Sta se tu ima vjerovati, izbacila se Srbija iz svih kombinacija, to uvjek raduje i to je neki rezultat po meni osobno, a da je najjaca generacija poslije 98, definitivno igracki je, al' nema kompozicije, to se uvjek moze rjesiti, uvjek ce doci tekme koje skup kvalitetnih pojedinaca mogu dici na visoki rezultatski nivo. Prilike i mogucnosti su tu, a pitanje je da li ce se iskoristiti, vjerujem da hoce. Hrvatska ce igrati i u Brazilu.marconato je napisao/la:Kad se sjetim Stimceve izjave nakon pobjede nas Srbijom u Zagrebu, kako je ovo najjaca hrvatska generacija uz onu iz '98 i da ce on biti najveci krivac ako Hrvatska ne ode do kraja na SP....![]()
...jako mi je žal, s tebe nigdar orginal...
- Consigliere
- Kontakt:
I tu je zayeb'o. Njegova kladionica je jedna od rijetkih koja je propala. Stvarno je panj lik.Monolog je napisao/la:Igore, drži se ti kladionice.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Nije on panj, on je lopov i mafijas, koji je na lopovski nacin dosa na mjesto izbornika. Da je glup dalo bi ga se otjerat.Consigliere je napisao/la:I tu je zayeb'o. Njegova kladionica je jedna od rijetkih koja je propala. Stvarno je panj lik.Monolog je napisao/la:Igore, drži se ti kladionice.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Vidi ih što su se okupili i udri po izborniku.Rušitelji hrvaCke.Kaže Štico da vam se svima sere u usta.
SiamoNoi je napisao/la:Vidi ih što su se okupili i udri po izborniku.Rušitelji hrvaCke.Kaže Štico da vam se svima sere u usta.

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Dobit i izbacit Srbiju, koja (osim odbrane) u Zagrebu igra s trecom postavom i nije neki poseban podvig i rezultat...MaiBlajdri je napisao/la:Sta se tu ima vjerovati, izbacila se Srbija iz svih kombinacija, to uvjek raduje i to je neki rezultat po meni osobno, a da je najjaca generacija poslije 98, definitivno igracki je, al' nema kompozicije, to se uvjek moze rjesiti, uvjek ce doci tekme koje skup kvalitetnih pojedinaca mogu dici na visoki rezultatski nivo. Prilike i mogucnosti su tu, a pitanje je da li ce se iskoristiti, vjerujem da hoce. Hrvatska ce igrati i u Brazilu.marconato je napisao/la:Kad se sjetim Stimceve izjave nakon pobjede nas Srbijom u Zagrebu, kako je ovo najjaca hrvatska generacija uz onu iz '98 i da ce on biti najveci krivac ako Hrvatska ne ode do kraja na SP....![]()

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Jon Arne Rise. Izbacivanje je bilo realnost, nema tu ali...sto prije shvatis i tebbi ce tranzicija, iako sumnjam u kapacitete. Uvjek neki serpolizac dodje srati o stvarima kojih nije dostojan.marconato je napisao/la:Dobit i izbacit Srbiju, koja (osim odbrane) u Zagrebu igra s trecom postavom i nije neki poseban podvig i rezultat...MaiBlajdri je napisao/la:Sta se tu ima vjerovati, izbacila se Srbija iz svih kombinacija, to uvjek raduje i to je neki rezultat po meni osobno, a da je najjaca generacija poslije 98, definitivno igracki je, al' nema kompozicije, to se uvjek moze rjesiti, uvjek ce doci tekme koje skup kvalitetnih pojedinaca mogu dici na visoki rezultatski nivo. Prilike i mogucnosti su tu, a pitanje je da li ce se iskoristiti, vjerujem da hoce. Hrvatska ce igrati i u Brazilu.marconato je napisao/la:Kad se sjetim Stimceve izjave nakon pobjede nas Srbijom u Zagrebu, kako je ovo najjaca hrvatska generacija uz onu iz '98 i da ce on biti najveci krivac ako Hrvatska ne ode do kraja na SP....![]()
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Što su napravili od Dinama isto rade od reprezentacije.Većina je to počela uviđat,a do nedavno su se smijali kad bi im rekao.Uskoro će biti potpuno ista situacija ju ju ju bum cile bum
Eto najbolje da ćemo za Vlatkom žalit.harry_90 je napisao/la:I na kraju kada pogledas tjerali su Markovica,na kraju ce biti kasno zalit za njim..
O pokojniku sve najbolje, svi sve znaju, Mamic je unistio i ligu, sada i reprezntaciju, al' kakva god to je Hrvatska i nista nije kriticno, jedan dobar rezultat za Dinamo, mislim na ove sto navijaju za isti ili jedan vrhunski rezultat reprezentacije i sve je to tu. Reako je Prosinecki da je na ovim prostorima od bozanstva do odrona, skovaca, smeca, najtanja linija.
Zadnja izmjena: England, dana/u 12 okt 2013, 13:38, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sam samo napisao cinjenice! Neki od: Radovanovic, Ignjovski, Tosic, Stevanovic i Scepovic koji su poceli mec u Zagrebu nisu ni za trece postave! Na svakoj njihovoj poziciji imas po 2-3 bolja igraca!England je napisao/la:Jon Arne Rise. Izbacivanje je bilo realnost, nema tu ali...sto prije shvatis i tebbi ce tranzicija, iako sumnjam u kapacitete. Uvjek neki serpolizac dodje srati o stvarima kojih nije dostojan.marconato je napisao/la:Dobit i izbacit Srbiju, koja (osim odbrane) u Zagrebu igra s trecom postavom i nije neki poseban podvig i rezultat...MaiBlajdri je napisao/la:
Sta se tu ima vjerovati, izbacila se Srbija iz svih kombinacija, to uvjek raduje i to je neki rezultat po meni osobno, a da je najjaca generacija poslije 98, definitivno igracki je, al' nema kompozicije, to se uvjek moze rjesiti, uvjek ce doci tekme koje skup kvalitetnih pojedinaca mogu dici na visoki rezultatski nivo. Prilike i mogucnosti su tu, a pitanje je da li ce se iskoristiti, vjerujem da hoce. Hrvatska ce igrati i u Brazilu.
Srbiji u Zagrebu nisu igrali igraci poput Matica, Ljajica, Markovica, Mitrovica, Baste, Sulejmanija, Fejse... Tadic i Djordjevic (poceli na klupi) i svaki od njih je ponaosob (neki i za 2 klase) bolji igrac od gore navedenih!
Ne vidim sta sam nerealno i netacno napisao...

@marconato
To su tvoje zelje, a ne cinjenice, da si toliko dobar vjerujem da bi ti bio Mihajlovic, ne .?
To su tvoje zelje, a ne cinjenice, da si toliko dobar vjerujem da bi ti bio Mihajlovic, ne .?
bravo ti ga bate 

Ajnspric ...sam se sebi smijes Mihajlovicu, zasto jednostavno ne prihvatis to skupljanje...iz dana u dan.marconato je napisao/la:bravo ti ga bate
- Sportfanatik
- Kontakt:
Ako izborimo SP nekako, treba maknut Štimca i postavit Niku Kovača
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- badblueboylivno
- Kontakt:

Srbija je ondje sama sebe izbacila. Onakvu grešku Kolarov nikad neće napraviti. Hrvatska kroz cijele kvalifikacije nije odigrala ništa, a u prilog tome ide to da su u dosad odigranih 46 domaćih utakmica (iz glave uzimam taj broj, +/- par utakmica) imali jedan poraz, a u ovim kvaifikacijama čak dva (

Užas, tragedija, sramota. Iskreno želim ispadanje u playoffu od Islanda, a dao Bog pa ne otišli ni na koje veliko natjecanje dok hrvatskim nogometom vedre i oblače Mamić i Štimac.
Hayley <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.