NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

baltazar1
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la baltazar1 » 05 okt 2013, 18:53

čestitke našim igračima a kako sam skonto Sulja je OPET fulo pobjedu??? nek me neko ispravi ako mi je inf. pogrešna

ja se za Bratstvo ne sikiram na gostujućim terenima, godinama imamo najjaču odbranu u ligi i to je recept za gostujuće terene

sad nam idu dva vezana domaća susreta (Čapljina pa GOŠK) a kako vidim i jedni i drugi tanko igraju u gostima, znači treba očekivati 6 bodova

idemo dalje
Undici stelle - ACM 1899

Jedinstvo37
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo37 » 05 okt 2013, 18:59

Probisvjet je napisao/la:Evo cuo sam se sa prijatejlem iz Bihaca. Realno Jedinstvo je petljalo vise sa loptom, ali Bratstvo je izgledalo kao kamen jako. Kaze da je euforija oko Jedinstva nerealna. Kaze jos da najavljena pojacanja nemaju nikakav udovor i da mogu otici kada pozele. Oni ce biti tamo samo do slijedeceg ugovora koji ce s desiti mozda i prije nego sto odigraju par utakmica. Zato samo naprjed TK. Neko od nas mora u PL.
Evo da ti i ja drugarski kažem u vezi situacije s Jedinstvom.
Pojačanja koja su došla su vezana ugovorom do kraja ove polusezone, a poslije toga ako cilj Jedinstva i dalje bude ulazak u PL oni će ostati, te će se onda iskeširati velike pare za dovođenje par vrhunskih igrača s kojim bi osigurali titulu i ulazak u PL. Bratstvo je zasluženo uzelo bod iz Bihaća. Jer ekipa koja izdrži onoliki pritisak zaslužuje da odnese bod. A euforija oko Jedinstva nije nerealna jer ipak klub i dalje ne zna za poraz i za primljen gol. Nema veze što smo kiksali sad kod kuće, kad tad ćemo i izgubiti i primit gol. U Gabeli će biti gusto, možda tamo i doživimo prvi poraz, ali ja stojim iza toga: da smo jedan korak bliže tituli..

bihac1234
Kontakt:

Post Postao/la bihac1234 » 05 okt 2013, 23:13

Ko vam je onaj crnac, strasan igrac. Cestitam na osvojenom bodu :)

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 05 okt 2013, 23:53

bihac1234 je napisao/la:Ko vam je onaj crnac, strasan igrac. Cestitam na osvojenom bodu :)
Moussa Diabang i hvala :D

Bratstvo81
Kontakt:

Post Postao/la Bratstvo81 » 07 okt 2013, 19:48

Čestitam igaccima na velikom bodu iz bihaca,reko sam ja da ce denis dobro raditi sa ovom ekipom i ispostavlja se pomalo,sad trebamo dobiti ove kuci i ja mislim da bi trebali biti 1 u jesenjem djelu,reko sam ja kad je bratstvo kompletno tesko moze izgubiti utakmicu na strani,sad se vraca halilovic i delic to je veliki +.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 07 okt 2013, 20:44

Naravno da je veliki + sad kad se vrate Halilovic i Delic.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 okt 2013, 22:03

Jedinstvo37 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Evo cuo sam se sa prijatejlem iz Bihaca. Realno Jedinstvo je petljalo vise sa loptom, ali Bratstvo je izgledalo kao kamen jako. Kaze da je euforija oko Jedinstva nerealna. Kaze jos da najavljena pojacanja nemaju nikakav udovor i da mogu otici kada pozele. Oni ce biti tamo samo do slijedeceg ugovora koji ce s desiti mozda i prije nego sto odigraju par utakmica. Zato samo naprjed TK. Neko od nas mora u PL.
Pojačanja koja su došla su vezana ugovorom do kraja ove polusezone, a poslije toga ako cilj Jedinstva i dalje bude ulazak u PL oni će ostati, te će se onda iskeširati velike pare za dovođenje par vrhunskih igrača s kojim bi osigurali titulu i ulazak u PL. Bratstvo je zasluženo uzelo bod iz Bihaća. Jer ekipa koja izdrži onoliki pritisak zaslužuje da odnese bod. A euforija oko Jedinstva nije nerealna jer ipak klub i dalje ne zna za poraz i za primljen gol. Nema veze što smo kiksali sad kod kuće, kad tad ćemo i izgubiti i primit gol. U Gabeli će biti gusto, možda tamo i doživimo prvi poraz, ali ja stojim iza toga: da smo jedan korak bliže tituli..
U svakom slučaju, Jedinstvu ću se svakako odužiti iako nisam vezan nikakvim papirom, pri tome mislim na finansijsko obeštećenje. Krajina treba i mora da ima jednog stabilnog premijerligaša – konstatira Nadarević.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

abnorme123
Kontakt:

Post Postao/la abnorme123 » 08 okt 2013, 13:32

Probisvjet je napisao/la:
Jedinstvo37 je napisao/la:
U svakom slučaju, Jedinstvu ću se svakako odužiti iako nisam vezan nikakvim papirom, pri tome mislim na finansijsko obeštećenje. Krajina treba i mora da ima jednog stabilnog premijerligaša – konstatira Nadarević.

Svi koji su blize klubu znaju za sadasnji KOMET program, i kakve su sve tu procedure..zato i traje ovoliko ta procedura jer se mora registrovati cak i u FIFA-i. On ce biti vezan za Jedinstvo "papirom" ali do polusezone..znaci na pola godine ako hoce moze ici...
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 09 okt 2013, 21:11

Osim seniora, i omladinci Bratstva bilježe dobre rezultate zasad. :) Juniori prvi, kadeti drugi.
http://19srpanj.com/index/nogometne-teb ... ga-juniori" onclick="window.open(this.href);return false;
http://19srpanj.com/index/nogometne-teb ... iga-kadeti" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 09 okt 2013, 23:18

Patrice_Evra_3 je napisao/la:Osim seniora, i omladinci Bratstva bilježe dobre rezultate zasad. :) Juniori prvi, kadeti drugi.
http://19srpanj.com/index/nogometne-teb ... ga-juniori" onclick="window.open(this.href);return false;
http://19srpanj.com/index/nogometne-teb ... iga-kadeti" onclick="window.open(this.href);return false;
Logicno :) , ko kad Juniore trenira Muslimovic :D

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 10 okt 2013, 17:10

kako sad stojimo sa suspenzijama , vidim Kerim, Neno i Panta dobili
zute u Bihacu , jel imaju sad pravo nastupa ?????
Moramo Capljinu dobiti bez puno rizika, ne smijemo praviti kartone treba
se cuvati za Gosk .... sa ove 2 pobjede ufffff 8-)

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 10 okt 2013, 17:12

GracanicaAA je napisao/la:
Patrice_Evra_3 je napisao/la:Osim seniora, i omladinci Bratstva bilježe dobre rezultate zasad. :) Juniori prvi, kadeti drugi.
Logicno :) , ko kad Juniore trenira Muslimovic :D
+1

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 11 okt 2013, 13:11

očekujem pobjedu a čini mi se da je vrijeme da pogledamo jednu dobru utakmicu bez onih infarkt završnica u 90+
Undici stelle - ACM 1899

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 11 okt 2013, 13:15

Čapljina igra stvarno fin nogomet, možda najbrža tranzicija u ligi, još da sutra ne bude neke peglane kiše i to je to, vidimo se tamo.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 12 okt 2013, 09:57

Danas akoBogda pobjeda protiv Capljine, kartone ciste Timkov,Kadric i Pantic....Bice zanimljivo vidit ko ce dobiti sansu umjesto njih :D
www.nkbratstvogracanica.com

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 12 okt 2013, 09:59

Ma danas da vam igra treća postava to je kec ne morate se sikirati. Dobri odnosi od ranije će odraditi to ;)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 12 okt 2013, 10:03

Benjo_AFC86 je napisao/la:Ma danas da vam igra treća postava to je kec ne morate se sikirati. Dobri odnosi od ranije će odraditi to ;)
Ma dobro ne sikiram se znam za dobre odnose ;) Nego nece ni Capljina pustit da ih nabijemo 5:0 moraju se i oni malo borit da bude zanimljivije :D
www.nkbratstvogracanica.com

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 12 okt 2013, 17:28

Nakon 10 stopostotnih pokusaja dali smo gol :D

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 13 okt 2013, 11:18

Na kraju u utakmici 3 za 3 Suljić je promašio toliko 100%tnih prilika da je kod gola se cijela odbrana izmakla, ljudi uveli golmana u drugom poluvremenu da primi gol, čovjek jadan se baca prije nego lopta uopšte krene onako reda radi oni njega napucavaju...

Protiv GOŠK-a ako Suljić ne proradi imat' ćete ozbiljan problem.

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 13 okt 2013, 11:30

Casp3r je napisao/la:Na kraju u utakmici 3 za 3 Suljić je promašio toliko 100%tnih prilika da je kod gola se cijela odbrana izmakla, ljudi uveli golmana u drugom poluvremenu da primi gol, čovjek jadan se baca prije nego lopta uopšte krene onako reda radi oni njega napucavaju...

Protiv GOŠK-a ako Suljić ne proradi imat' ćete ozbiljan problem.

Snimak ?????

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: NeRi_K i 3 gosta.