Ovo je nehumano šta smo radili prvom favoritu za Premiership.Ovako ni Barca nije dominirala protiv Utd.BadrHari je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Igra sa Englezima.![]()
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Gotze nastavlja da trolla.

Malo Goetze dosadan više s ovim potezima, on baš ko dijete. Toliki problem se pridržavat pravila po pitanju sponzora, nevjerovatno.......
A izabraše Sarmino pitanje za Hasana.....
Svaka čast za našeg forumskog junaka Sarmu..... 
A izabraše Sarmino pitanje za Hasana.....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Kroos-a iz Elf-a želim gledati i u Bayernu. Dvije asistencije, obje maestralne.
Neuer je najbolji golman svijeta
Neuer je najbolji golman svijeta
Od Götzea bi moglo biti govance (da prostite). Ništa zabrinjavajuće, ovo je samo moje smjelo predviđanje. Ono najcrnje.effe_sa je napisao/la:Malo Goetze dosadan više s ovim potezima, on baš ko dijete. Toliki problem se pridržavat pravila po pitanju sponzora, nevjerovatno.......
A izabraše Sarmino pitanje za Hasana.....![]()
Svaka čast za našeg forumskog junaka Sarmu.....
Saurman se ponovo istakao. Bravo momčino.
Vom Jäger zum Gejagten
- kraljttbvb
- Kontakt:
Sta je pitao?geronimo je napisao/la:Saurman se ponovo istakao. Bravo momčino.
Ps. Kad malo prokontam sigurno je pitao Hasana zna li je li uli posudjivao pare BVB-u
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Robben odigrao bez greske.
Stvarno svaka mu cast.
Predstava momčiluka na vrhuncu karijere.
Stvarno svaka mu cast.
Predstava momčiluka na vrhuncu karijere.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Sebičnost je postala strana riječ za Arjen-a. Titula Lige prvaka skinula je ogroman teret sa leđa ovog sjajnog igrača. Hvala Bogu pa nema ni povreda. Dvije asistencije i gol za Holandiju
Bilal zabio gol za Francusku iz penala, ne znam da li je imao asistencija.
Kroos dvije asistencije za Elf.
Bilal zabio gol za Francusku iz penala, ne znam da li je imao asistencija.
Kroos dvije asistencije za Elf.
Neutral je napisao/la: Dvije asistencije i gol za Holandiju![]()

I to kakav.
Zbog ovakvog gola Holandjani skacu iako je osmi po redu.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Dominiramo na svim poljima.kraljttbvb je napisao/la:Sta je pitao?geronimo je napisao/la:Saurman se ponovo istakao. Bravo momčino.
Ps. Kad malo prokontam sigurno je pitao Hasana zna li je li uli posudjivao pare BVB-u
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Bravo majstore!
Još jedan dokaz kako ipak i klub za koji navijaš dosta govori o tebi, i ustvari svi mi Bavarci smo mahom isti
tipični dominatori!
Doduše, ima i izroda podosta, ali neka nećemo o ružnim temama.
a iznad je rečenica koja to dokazuje, uostalom kao i pdf Bundesliga, filmovi, muzika, ljubav, pitajte Hasana, teretana i mnogi drugi...
Zaista!
Neka nešto mi ova gore rečenica kao nije uredu
, ne mogu si pomoći je ispravno, a ne možemo nam pomoći, valjda
,
ne znam zablokirao sam, inače prava rijetkost, zovite lingvističare.
Što se Bayerna tiče igramo daleko najdominantniji fudbal
,
inače večeras pogledah kroz prste repku i nikako da se naviknem na ovaj tempo nebrojeno puta slabiji...,
a inače pokušao sam neki dan gledati i Talijansku, te Englesku ligu, ali jok, ne ide, postalo presporo za mene.
Još jedan dokaz kako ipak i klub za koji navijaš dosta govori o tebi, i ustvari svi mi Bavarci smo mahom isti
Doduše, ima i izroda podosta, ali neka nećemo o ružnim temama.
To nam očito u krvi, ne možemo si pomoći,Saurman je napisao/la:Dominiramo na svim poljima.
a iznad je rečenica koja to dokazuje, uostalom kao i pdf Bundesliga, filmovi, muzika, ljubav, pitajte Hasana, teretana i mnogi drugi...
Zaista!
Neka nešto mi ova gore rečenica kao nije uredu
ne znam zablokirao sam, inače prava rijetkost, zovite lingvističare.
Što se Bayerna tiče igramo daleko najdominantniji fudbal
inače večeras pogledah kroz prste repku i nikako da se naviknem na ovaj tempo nebrojeno puta slabiji...,
a inače pokušao sam neki dan gledati i Talijansku, te Englesku ligu, ali jok, ne ide, postalo presporo za mene.
Sad gledam pregled Francuske ,sta im je samo Ribery radio to morate pogledati ,dao je gol iz penala i ucestvovao je u akciji kod svih ostalih 5 golova ,4 asistencije je imao koliko sam ja izbrojao ,maestralno .
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bravo @Saurman, aferim.
Inace sinoc ludilo sirom terena, pogotovo kada su u pitanju igraci Bayerna. Dosta njih je postizalo golove, asistiralo a kako vidim niko nije spomenuo nasu zlatnu koku i ogromnog talenta Hojbjerga koji je u debitantskom nastupu za U21 repku Danske postigao dva gola, a taj mec je zavrsio 2:2.
Golovi
" onclick="window.open(this.href);return false;
Inace sinoc ludilo sirom terena, pogotovo kada su u pitanju igraci Bayerna. Dosta njih je postizalo golove, asistiralo a kako vidim niko nije spomenuo nasu zlatnu koku i ogromnog talenta Hojbjerga koji je u debitantskom nastupu za U21 repku Danske postigao dva gola, a taj mec je zavrsio 2:2.
Golovi
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
bravo.Saurman je napisao/la:Dominiramo na svim poljima
nego, posto si posto dominator, nije li vrijeme da pocnes navijat za arsenal
istinu zboris.Klare je napisao/la:pokušao sam neki dan gledati i Talijansku, te Englesku ligu, ali jok, ne ide, postalo presporo za mene
tekma protiv sitija...
ima li video?Papilon20 je napisao/la:Sad gledam pregled Francuske ,sta im je samo Ribery radio to morate pogledati ,dao je gol iz penala i ucestvovao je u akciji kod svih ostalih 5 golova ,4 asistencije je imao koliko sam ja izbrojao ,maestralno .
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
BadrHari je napisao/la:Neutral je napisao/la: Dvije asistencije i gol za Holandiju![]()
I to kakav.
Zbog ovakvog gola Holandjani skacu iako je osmi po redu.
Jesma se zazelio ovakvih golova robena jos od one fnatasticne sezone 2009 10 ovakvim golovima sam skoro doveo do finala protiv intera,aBd da ovako i ubayernu pocne resetati.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- gerdmuller
- Kontakt:
Poslje Mullera moj najdrazi igrac.Samo procitaj jedan njegov intervju i sve ti je jasno.Bayernovac od glave do peteOmerbavarac je napisao/la:Bravo @Saurman, aferim.![]()
Golovi" onclick="window.open(this.href);return false;
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
hvala.
cova zabio + 3 asistencije.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
- Centre forward
- Kontakt:
Bavarci, jel' ima neko link da se skine tekma protiv Arapa u Manchesteru,ova posljednja svakako ? 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Evo je, mozes i pogledati ali i downloadovatiCentre forward je napisao/la:Bavarci, jel' ima neko link da se skine tekma protiv Arapa u Manchesteru,ova posljednja svakako ?
http://livefootballvideo.com/fullmatch/ ... ern-munich" onclick="window.open(this.href);return false;
Imas na toj stranici sve utakmice Bayerna cak i iz prosle sezone
http://livefootballvideo.com/teams/bayern-munich" onclick="window.open(this.href);return false;