BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Ovo nocas je korak blize Brazilu. Kome smeta davno je trebao biti u krevetu. Takvima ce i u utorak smetati slavlje. Za takve mene zaboli **** a zaboli i one desetine hiljada ljudi sto su proslavili nocasnju pobjedu.
p.s. ovo je zadnja tekma u BiH pred aBogda Brazil i niko nema pravo DA MISLI DA JE PAMETNIJI.
p.s. ovo je zadnja tekma u BiH pred aBogda Brazil i niko nema pravo DA MISLI DA JE PAMETNIJI.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ja ne slavim vise nista osim plasmana na mundijal, kakvo crno slavlje po gradu zbog pobjede nad Lithenstajnom, a jos Litvanija ostala. Da smo se plasirali pa haj', normalno i logicno slaviti i trubiti po gradu.JTS je napisao/la:o kakvim glupostima se ovdje piše .. naravno da ćemo se radovati, takav smo narod, živimo za ovakve stvari .. kakve veze ime da l' je Liechtestein ili Španija? ne slaviš njih, nego repku BiH, tako da
Vjerovatno drugacije razmisljamo, jer nas ja jos ne vidim na prvenstvu, a ti u glavi vjerovatno vec igras cetvrtfinale sa Argentinom.
Nemoj samo da oplacemo u utorak.
-
- Kontakt:
Napadacevo je da zabija a to Ibisevic urijetko radi!JumBO je napisao/la:Sta imate protiv Ibisevica ? Momak se vise bori nego Dzeko trenutno. Jest da je Dzeko dao dva gola ali ostatak igre nije opet bio za pohvalit ali nama je lahko zamazat oci. Dzeko nije u formi. Kako je u Wolfsburgu znao primit i drzat lopte. Danas protiv amatera nije mogao zadrzat kako treba. Neznam sta mu je. Kao da mu je vaznije da se seta i slika gdje god krene, nego da dodje opet u jaku formu. Onda bi i u City-u vise igrao.harry_90 je napisao/la:Moze li bez Ibisevica se pocet mec u Litvaniji...on isto drvo na terenu,svaka se odbija od njega
Sto se tice Vrsajevica, nisam razumio kritiku ali nakon danasnje utakmice je u potpunosti razumijem.
Jedino sam se pozitivno iznenadio kada je nabacio onu loptu na Dzeku.
Inace mu nije puno uspjelo, koliko je samo puta pokusao driblat pa izgubio loptu.
Misimovic... zao mi je ali nije to Misimovic koji je bio u Wolfsburgu. Moguce da je u "formi", za kinesku ligu ali inace je ocigledno da su svi brzi od njega.
I molim vas ako neko moze prenet Salihovicu da pocne opet trenirat slobodne udarce i dodavanja. Neznam kada je zadnji put dao gol iz slobodnjaka a to bi nam u Brazilu moglo biti veliko oruzije.
Moj tim abd. za svjetsko: Begovic, Kolasinac, Spahic, Bicakcic, Mujdza, Salihovic, Lulic, Pjanic, Hajrovic, Dzeko, Ibisevic.... iako je mozda i to malo previse ofanzivno... inace volim da igra Rahimic (koji je nazalost isto prestar).. nadam se da ce se Zahirovic jos poboljsat i biti standardan u Bochumu
-
- Kontakt:
i jos nesto smijesan post,osnovne stvari mjesas napadacevo je da zabija,Ibisevicu treba sto sansi da zabije,koga briga sto trci cijelu tekmu,drugo Misimovic nikad nije bio brz al ocigledno ni to nisi znao!JumBO je napisao/la:Sta imate protiv Ibisevica ? Momak se vise bori nego Dzeko trenutno. Jest da je Dzeko dao dva gola ali ostatak igre nije opet bio za pohvalit ali nama je lahko zamazat oci. Dzeko nije u formi. Kako je u Wolfsburgu znao primit i drzat lopte. Danas protiv amatera nije mogao zadrzat kako treba. Neznam sta mu je. Kao da mu je vaznije da se seta i slika gdje god krene, nego da dodje opet u jaku formu. Onda bi i u City-u vise igrao.harry_90 je napisao/la:Moze li bez Ibisevica se pocet mec u Litvaniji...on isto drvo na terenu,svaka se odbija od njega
Sto se tice Vrsajevica, nisam razumio kritiku ali nakon danasnje utakmice je u potpunosti razumijem.
Jedino sam se pozitivno iznenadio kada je nabacio onu loptu na Dzeku.
Inace mu nije puno uspjelo, koliko je samo puta pokusao driblat pa izgubio loptu.
Misimovic... zao mi je ali nije to Misimovic koji je bio u Wolfsburgu. Moguce da je u "formi", za kinesku ligu ali inace je ocigledno da su svi brzi od njega.
I molim vas ako neko moze prenet Salihovicu da pocne opet trenirat slobodne udarce i dodavanja. Neznam kada je zadnji put dao gol iz slobodnjaka a to bi nam u Brazilu moglo biti veliko oruzije.
Moj tim abd. za svjetsko: Begovic, Kolasinac, Spahic, Bicakcic, Mujdza, Salihovic, Lulic, Pjanic, Hajrovic, Dzeko, Ibisevic.... iako je mozda i to malo previse ofanzivno... inace volim da igra Rahimic (koji je nazalost isto prestar).. nadam se da ce se Zahirovic jos poboljsat i biti standardan u Bochumu
@puding i fedeltafrotta
Nek i oplacemo - hocel tebe bit stid da se prikljucis slavlju "na gotovo". Za zmajeve smo mi prevaljivali hiljade KM, dane i noci dali, mnogo srece ali bilo je i tuge a ponosa najvise. I koji ces nam **** ti i tebi slicni u utorak. Ni tada nam ne trebate. Mi slavimo ili placemo a to cinimo vec godinama. Sreca kuca na nasa vrata aBogda...
Nek i oplacemo - hocel tebe bit stid da se prikljucis slavlju "na gotovo". Za zmajeve smo mi prevaljivali hiljade KM, dane i noci dali, mnogo srece ali bilo je i tuge a ponosa najvise. I koji ces nam **** ti i tebi slicni u utorak. Ni tada nam ne trebate. Mi slavimo ili placemo a to cinimo vec godinama. Sreca kuca na nasa vrata aBogda...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
ama čovječe Božiji, slavi se pobjeda repke, šta ti nije jasno??? uvijek se slavi i uvijek će se slaviti poslije svake pobjedepuding je napisao/la:Ja ne slavim vise nista osim plasmana na mundijal, kakvo crno slavlje po gradu zbog pobjede nad Lithenstajnom, a jos Litvanija ostala. Da smo se plasirali pa haj', normalno i logicno slaviti i trubiti po gradu.JTS je napisao/la:o kakvim glupostima se ovdje piše .. naravno da ćemo se radovati, takav smo narod, živimo za ovakve stvari .. kakve veze ime da l' je Liechtestein ili Španija? ne slaviš njih, nego repku BiH, tako da
Vjerovatno drugacije razmisljamo, jer nas ja jos ne vidim na prvenstvu, a ti u glavi vjerovatno vec igras cetvrtfinale sa Argentinom.
Nemoj samo da oplacemo u utorak.

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Nije se problem radovati, sto ti ocito ne kontas, nego SLAVITI PO GRADU KAO DA SMO SE PLASIRALI.bparena je napisao/la:@puding i fedeltafrotta
Nek i oplacemo - hocel tebe bit stid da se prikljucis slavlju "na gotovo". Za zmajeve smo mi prevaljivali hiljade KM, dane i noci dali, mnogo srece ali bilo je i tuge a ponosa najvise. I koji ces nam **** ti i tebi slicni u utorak. Ni tada nam ne trebate. Mi slavimo ili placemo a to cinimo vec godinama.
Jednostavno, ne kontas.
Idi navijaj za klub koji ti je veci od repke yeb** te on. Samo se iznervira djaba.puding je napisao/la:Nije se problem radovati, sto ti ocito ne kontas, nego SLAVITI PO GRADU KAO DA SMO SE PLASIRALI.bparena je napisao/la:@puding i fedeltafrotta
Nek i oplacemo - hocel tebe bit stid da se prikljucis slavlju "na gotovo". Za zmajeve smo mi prevaljivali hiljade KM, dane i noci dali, mnogo srece ali bilo je i tuge a ponosa najvise. I koji ces nam **** ti i tebi slicni u utorak. Ni tada nam ne trebate. Mi slavimo ili placemo a to cinimo vec godinama.
Jednostavno, ne kontas.
Ne znam bas da se trubilo po gradu nakon 8:1 u Litjenstajnu, ili 3:0 u Zenici protiv Litvanije, a ni nakon 4:1 protiv Latvije.JTS je napisao/la:ama čovječe Božiji, slavi se pobjeda repke, šta ti nije jasno??? uvijek se slavi i uvijek će se slaviti poslije svake pobjedepuding je napisao/la:Ja ne slavim vise nista osim plasmana na mundijal, kakvo crno slavlje po gradu zbog pobjede nad Lithenstajnom, a jos Litvanija ostala. Da smo se plasirali pa haj', normalno i logicno slaviti i trubiti po gradu.JTS je napisao/la:o kakvim glupostima se ovdje piše .. naravno da ćemo se radovati, takav smo narod, živimo za ovakve stvari .. kakve veze ime da l' je Liechtestein ili Španija? ne slaviš njih, nego repku BiH, tako da
Nemoj samo da oplacemo u utorak.narod pun problema, a kad repka igra svi zaboravimo na to, živimo taj dan za repku i onda tebi čudno što ljudi slave pobjedu
Mrzim preuranjena slavlja, jer nam se to XXXXXXXXXXXXXX puta obilo o glavu, al haj' nek se djeca raduju

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Kako si ti to zaključio da ovdje neko slavi "kao da smo se plasirali"? Meni se ovo slavlje danas uopšte ne razlikuje od slavlja nakon pobjede protiv Grčke ili Slovačke, a tad niko nije smatrao da smo se već plasirali.puding je napisao/la: Nije se problem radovati, sto ti ocito ne kontas, nego SLAVITI PO GRADU KAO DA SMO SE PLASIRALI.
Jednostavno, ne kontas.
Osnovno je to da nikom nije ni uho šta ti misliš o tome što se slavilo večeras. Džaba si iznio svoje cijenjeno mišljenje.
Puding trubi se sto smo na korak do SP
nista se ne slavi.

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Dok vi trubite i slavite, ja od veceras bez euforije grizem nokte, vjerovatno ce to trajati do kraja utakmice u Litvaniji.
Tolika razocarenja do sada mi dovoljno govore da ne slavim prerano.
Tolika razocarenja do sada mi dovoljno govore da ne slavim prerano.
Ako nista X nam barem daje sansu da bi bili u kapi (Hrv,Por, -,- ) jedino ako Engleska ne zijani kuci protiv Poljske pri tome Svedska pobjedi ili X protiv Njemacke ,tako reci stavimo Svede da su prosli kao "treci" nosioc dok Engleska ako kiksa kuci Ukr. ode ispred njih a mi tako u...
za sad sigurna u drugoj kapi vs (Fra, -, -, -)
Poraz u Litvaniji nas definitivno spaja sa Portugalom.

Poraz u Litvaniji nas definitivno spaja sa Portugalom.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Brinem se za ovu utakmicu ako nam pocne isti vezni red. Moglo bi to bit previse ofanizvno cak i za Litvaniju.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Citam malo po ovom forumu (od srece ne mogu da spavam) i prosto ne mogu da vjerujem sta sve procitah. Neke komentare sam po 3 puta citao da budem siguran da je neko normalan to fakat napisao. Nemojte me pogresno shvatiti i ja sam znao kritizirati nase momke, Avdiju malo vise, ali ako sam kritikovao to je bilo iskljucivo zbog onoga sto su pokazali na terenu. Medutim pojedini ovdje kritikuju pojedince bez ikakvog razloga. Em su debeli, em su smotani, em ruzni, em invalidi i sta jos ne procitah. Znam ja da se u afektu svasta napise ali ljudi moji mi moramo jedno shvatiti. Kakvi su, da su, nasi su. Da su najbolji, nisu. Ali na momcima se vidi da se trude da nas predstave na najbolji moguci nacin. Naravno prave i oni greske ali i oni su ljudi od krvi i mesa. Mozda mi mislimo da nemaju pravo na to, ali realnost je da i oni imaju los dan kao i svi mi. Pa stavite sebe u njihove pozicije. Zar se nikad niste probudili i jednostavno tako ste se osjecali da bi mogli da jednostavno ne izlazite iz kreveta cjeli dan jer vam je nidocega. I onda takvi odete na posao i najmanji komentar koji vam neko uputi iako je mozda i dobar komenatr, vama dode da ga na mjesec lansirate? E pa imaju i oni takve dane. Ali u sustini ovi momci svoje posljednje atome snage ostavljaju na terenu kako bi svoju, moju i tvoju drzavu predstavili na sto bolji nacin. Vjerujte vi meni da ovaj svijet pojma imao nebi ko smo mi i sta smo da nam nema ovih momaka. Treba ih postovati pa kad i gresku naprave biti uz njih i ne pljuvati jer ce oni sigurno sve dati od sebe da tu gresku sto prije isprave. Nekima ovdje koliko vidjeh smeta i sa kim su u vezi, i ko im je supruga, i djeca kako im se zovu. Daju sebi za pravo da odlucuju o njihovim privatnim zivotima.Sega brate. Momci kapa vama dole sto se borite i nas predstavljate na najbolji moguci nacin i ako dragi Bog da radovat cemo se mi i nizati pobjede i u Brazilu. 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Nakon sto smo vidjeli da se ne treba slavitii pobjeda,Dzeko i Ibisevic ne rade kako treba svoj posao i jos mnogo gluposti vrijeme je da se pita ono najvaznije a to je:
Da li je Emina rekla da?
Da li je Emina rekla da?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Bice teska utakmica, gledao sam Grke i legao veoma razocaran. Odgrizao bi sebi muda, kako je moguce da neko svaki je8eni mec dobije sa 1:0....Stvarno smo zasluzili da idemo na SP, nedo bog da kiksamo, ne bi prezivio jos hedan baraz....
Sent from my iPad using Tapatalk - now Free
Sent from my iPad using Tapatalk - now Free
Bosanac u transu jeeeee
vadimo qurcineeee
ostatku svijeta jeeee
Dozvoljeno pusenje
vadimo qurcineeee
ostatku svijeta jeeee
Dozvoljeno pusenje

1946
ma dobro lljudi jest malo pretjerano radovanje , ipak su to amateri, nebitno koliko vazna utakmica je pobjeda protiv njih je sigurna ko sto si siguran da ces umrijet, al hajde neka
. meni je prvom bilo svejedno pogotovo nakon sumornog drugogo poluvremena.
inače nekako sam siguran da ćemo se plasirat, ipak igramo na bajram
. najsretniji dan će aBd biti na 2 nacina
.
Daće Bog da se plasiramo.
samo raja nemojte puno piti

inače nekako sam siguran da ćemo se plasirat, ipak igramo na bajram

Daće Bog da se plasiramo.
samo raja nemojte puno piti

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.