Od viska glava ne boli. A i onako su nam stoperi roviti,od pocetka sezone uvjek su 2 najmanje povrijedjena. Joj da je dovesti Lennona. Ja bih dao za njega nanija,parka i jos 10 milioncica.Trasimaco je napisao/la:Ma daj ba jarane, pa to je vjerovatno najbolji odbranbeni igrac koji igra u Italiji. Njega bi svaki klub volio imati u ekipi. Steta sto igra za Juve, gdje realno nista nece osvojiti jos neko vrijeme. Tacno je da sad nije toliki prioritet kao sto su neke druge pozicije, ali bih ga u svako doba volio vidjeti u Unitedu. Ipak, posto je izvor NOTW, ovo otpisujem kao 95% laz.Cartman je napisao/la:Sta ce nam Chiellini? Nama treba krilo, centralni vezni i centarfor. Pogotovo krilo, ovo drugo moze cekat do ljeta.
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- majestic24
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Lennon jeste dobar, ali ipak ne znam kakve su sanse da se on dovede i ima li uopste zainteresovanih u Unitedu za to. Vise se spominju neka druga imena. Krilo je jako potrebno, jer nece Giggs jos dugo izdrzati. Obertan moze postati superstar, ali jos treba vremena. Ne znam...majestic24 je napisao/la:Od viska glava ne boli. A i onako su nam stoperi roviti,od pocetka sezone uvjek su 2 najmanje povrijedjena. Joj da je dovesti Lennona. Ja bih dao za njega nanija,parka i jos 10 milioncica.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- majestic24
- Kontakt:
Nespominje se u kontekstu dovodjenja,al realno kad pogledas,sjajno bi nam onakav igrac dosao.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Imam povjerenja u Valenciu koji je ove sezone jedan od najboljih i najucinkovitijih krila u ligi. Vise me brine ono lijevo krilo kad nema Giggsa. Jedini koji u tom slucaju pokriva cijelu lijevu stranu je Evra.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Pa neka je najbolji na Svijetu, ako on dodje, nece doc neko ofanzivniji. Evans je zasluzio priliku, a Vidic je po meni najbolji centarhalf na Svijetu. Ferdinanda isto tako jos ne treba otpisat. Odbrana nam je najmanji problem.Trasimaco je napisao/la:Ma daj ba jarane, pa to je vjerovatno najbolji odbranbeni igrac koji igra u Italiji. Njega bi svaki klub volio imati u ekipi. Steta sto igra za Juve, gdje realno nista nece osvojiti jos neko vrijeme. Tacno je da sad nije toliki prioritet kao sto su neke druge pozicije, ali bih ga u svako doba volio vidjeti u Unitedu. Ipak, posto je izvor NOTW, ovo otpisujem kao 95% laz.Cartman je napisao/la:Sta ce nam Chiellini? Nama treba krilo, centralni vezni i centarfor. Pogotovo krilo, ovo drugo moze cekat do ljeta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Slažem se s tobom, kad bi doveli Modrića ili Kranjčara, Dempseya, Diabia(iako nema šanse), jednog napadača možda Defoe, Hulk,Falcao, Oscar Cardozo. To su moje želje sad ko će doći vidjet ćemoCartman je napisao/la:Pa neka je najbolji na Svijetu, ako on dodje, nece doc neko ofanzivniji. Evans je zasluzio priliku, a Vidic je po meni najbolji centarhalf na Svijetu. Ferdinanda isto tako jos ne treba otpisat. Odbrana nam je najmanji problem.Trasimaco je napisao/la:Ma daj ba jarane, pa to je vjerovatno najbolji odbranbeni igrac koji igra u Italiji. Njega bi svaki klub volio imati u ekipi. Steta sto igra za Juve, gdje realno nista nece osvojiti jos neko vrijeme. Tacno je da sad nije toliki prioritet kao sto su neke druge pozicije, ali bih ga u svako doba volio vidjeti u Unitedu. Ipak, posto je izvor NOTW, ovo otpisujem kao 95% laz.Cartman je napisao/la:Sta ce nam Chiellini? Nama treba krilo, centralni vezni i centarfor. Pogotovo krilo, ovo drugo moze cekat do ljeta.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
modrica
ma daj, treba nam neki kreativac
na sredi i vjest je sa skysporta 

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
-
- Kontakt:
On je iz Sirokog tako da mu ne treba zamjerit sto "svoje" simpatizira,,samo cu rec da je Kranjcar Zidane za nosoroga LukicuCLS je napisao/la:modrica![]()
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
ma nek spipatise koga hoce sto se mene tice samo da modric ne dolaziPhill Jackson je napisao/la:On je iz Sirokog tako da mu ne treba zamjerit sto "svoje" simpatizira,,samo cu rec da je Kranjcar Zidane za nosoroga LukicuCLS je napisao/la:modrica![]()

Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
To su samo bile moje želje. Evo pola sata do kraja Fulham vodi kod Chelsea, samo da ostane tako
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Sta ti je covjece, takvih kao sto su modric i kranjcar, a bogami i ovi napadaci sto si ih nabrojao, manchester ima na pretek,.. od klupe do skole, cak i boljih..Ted Mosby je napisao/la: Slažem se s tobom, kad bi doveli Modrića ili Kranjčara, Dempseya, Diabia(iako nema šanse), jednog napadača možda Defoe, Hulk,Falcao, Oscar Cardozo. To su moje želje sad ko će doći vidjet ćemo
Oni su Manchester United, njima trebaju igracine
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Vi simpatizirate Džeku?
Pa on ne bi u nas uspio, ne bi nikako igro, ne bi se prilagodio. A vidite Hrvate, rasturaju, svako kolo zabijaju goleve igraju stalno. Nama bi, sad kad je Berba ozlijeđen dobro došao napadač tipa Klasnić.
Pa on ne bi u nas uspio, ne bi nikako igro, ne bi se prilagodio. A vidite Hrvate, rasturaju, svako kolo zabijaju goleve igraju stalno. Nama bi, sad kad je Berba ozlijeđen dobro došao napadač tipa Klasnić.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
-
- Kontakt:
Razocaro si me Pipita s napadacima,,Defoe,Hulk i Falcao su sigurno igracine,pogotovo ovaj dvojac iz PortaPipita je napisao/la:Sta ti je covjece, takvih kao sto su modric i kranjcar, a bogami i ovi napadaci sto si ih nabrojao, manchester ima na pretek,.. od klupe do skole, cak i boljih..Ted Mosby je napisao/la: Slažem se s tobom, kad bi doveli Modrića ili Kranjčara, Dempseya, Diabia(iako nema šanse), jednog napadača možda Defoe, Hulk,Falcao, Oscar Cardozo. To su moje želje sad ko će doći vidjet ćemo
Oni su Manchester United, njima trebaju igracine
sa ovakvim sutevima tesko da ce gol zabitiTed Mosby je napisao/la:To su samo bile moje želje. Evo pola sata do kraja Fulham vodi kod Chelsea, samo da ostane tako

Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
To su bile samo moje želje, ja vama ništa nisam prigovarao
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Daj nemojte biti budale.. kakav Hulk kakvol sto..Koliko je Hulk golova zabio prosle sezone de mi reci...Phill Jackson je napisao/la:Razocaro si me Pipita s napadacima,,Defoe,Hulk i Falcao su sigurno igracine,pogotovo ovaj dvojac iz Porta
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
haj sad necmo na nacionalnom nivo imaju hrvati dobrih igraca al meni se modric ne svidja i tako je to, sad bil Dzeko uspio ili ne ako ne ode necemo znati ako moze kalinic mogao bi i dzeko
Phill Jackson sto se tice onog Hulka iz Porta taj ne bi mogao igrati za mam utd niti u engleskoj, previse solira strah bi me bilo da mu neko noge ne slomije
vidis sta se desilo sa Eduardom krenu bilstavo al jedna start sad je pod velikim upitnikom kada ce se psihicki osloboditi i vratiti u onu formu

Phill Jackson sto se tice onog Hulka iz Porta taj ne bi mogao igrati za mam utd niti u engleskoj, previse solira strah bi me bilo da mu neko noge ne slomije

Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
-
- Kontakt:
@CLS
Sredice oni njega u Engleskoj,,ne bi imo tolku slobodu u igri,,al je zato prejak na nogama,,nenormalnu brzinu driblinga ima,,i sut mu je strava..trebal rec da je lijevak sto mu je jos jedan +
Sredice oni njega u Engleskoj,,ne bi imo tolku slobodu u igri,,al je zato prejak na nogama,,nenormalnu brzinu driblinga ima,,i sut mu je strava..trebal rec da je lijevak sto mu je jos jedan +

i ja sam lijevak al ne znam jel mi to +Phill Jackson je napisao/la:@CLS

Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Joj pobjedi Chelsea jedva. Ali evo sad im idu ovi afrikanci pa je zato vrlo vazno odrzat pritisak.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.