Safet Sušić - Pape

STEVIE
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la STEVIE » 10 okt 2013, 19:31

calcio je napisao/la:Ciro bi sad izasao pred novinare i izjavio:

"**** cemo im majku! Avdija je bolji od Alvesa!"
:lol:
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 okt 2013, 19:33

calcio je napisao/la:Ciro bi sad izasao pred novinare i izjavio:

"**** cemo im majku! Avdija je bolji od Alvesa!"
:lol: :lol: :lol: :lol:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 10 okt 2013, 19:40

Iako je za smijeha, upravu je lik 100 %, i sa onim za Mikado na kraju je upravu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 10 okt 2013, 19:47

Safet se opet provaljuje.meni samo nisu jasni ovi nasi toboz novinari... Pa kakvu su oni skolu zavrsili kad neznaju ili nesmiju da pitaju covjeka dirljiva pitanja...cuj nece hajrovic igrat ali igrat ce eto rahimic koji 3 godine tekme nije odigrao...ili misimovic koji igra u poluamaterskoj ligi... Oj robijo

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 10 okt 2013, 21:00

Kako je meni smiješan naš narod , sada da Sušić stavi Misimovića na klupu svi bi mu od do ..

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 10 okt 2013, 21:45

Pa susic nema damu da misketa ostavi na klupi citaj nije ama bas nikakav autoritet... Lakse je hajrovica ostavit na klupi ali svako ko se iole razumije u fudbal skontat ce da je bolje imati 2 prodorna krila I pjanica u sredini nego imati jedno prodorno krilo a gusiti pjanica po strani...to je susicu jasno ali kao sto sam rekao on jednostavno nema damu ove igrace koji su tu duze da pogleda u oci I da I'm kaze "neces igrat ,ima bolji od tebe"...

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 10 okt 2013, 22:36

Misimović će igrati jedno poluvrijeme sigurno , Sušić ga neće zvati da dolazi iz Kine i onda da bude na klupi ...

stampy

Post Postao/la stampy » 11 okt 2013, 00:35

.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 11:56, ukupno mijenjano 1 put.

HazardEden
Kontakt:

Post Postao/la HazardEden » 11 okt 2013, 00:38

stampy je napisao/la:slika
Photoshop, gdje je šuškavac :?:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 okt 2013, 01:30

HazardEden je napisao/la:
stampy je napisao/la:slika
Photoshop, gdje je šuškavac :?:
Prije ce biti losa dioptrija djozluka ti.
U Parizu je inace nosio gunj.Dobio od Orlasa kad je bio na Grmeckoj koridi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 11 okt 2013, 02:01

Orao je napisao/la:Kao sto sam rekao Pape je legenda,i dobro mu ide najvise jer je laka grupa ali on ima dosta gresaka. Sa ovom izjavom je dodao jos jednu. Ali drago mi je da ce nas najbolji igrac odvesti nas na SP. Samo mi nije drago sto ce ostati u repci jos duze.

Dosta forumasa ovdje ima slican IQ, i vokabular kao nas Pape pa nije cudno sto ga tako strasno podrzavaju. Ali sa ovim igracima, u ovoj grupi bi i Nikola Nikic otisao na SP.

Ovi strasni Papetovci su oni sto se okupe na Koridi na Cevljanskom polju. Bar ih ja tako zamisljam.
U pravu si, vrlo je jednostavno "provaliti" one koji idealiziraju Susica. :D

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 11 okt 2013, 02:07

gruezi je napisao/la:Pa susic nema damu da misketa ostavi na klupi citaj nije ama bas nikakav autoritet... Lakse je hajrovica ostavit na klupi ali svako ko se iole razumije u fudbal skontat ce da je bolje imati 2 prodorna krila I pjanica u sredini nego imati jedno prodorno krilo a gusiti pjanica po strani...to je susicu jasno ali kao sto sam rekao on jednostavno nema damu ove igrace koji su tu duze da pogleda u oci I da I'm kaze "neces igrat ,ima bolji od tebe"...
On je jako slab autoritet, i sigurno je da nema damu da stavi Misketa na klupu.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 11 okt 2013, 08:33

velez_mostar je napisao/la:
gruezi je napisao/la:Pa susic nema damu da misketa ostavi na klupi citaj nije ama bas nikakav autoritet... Lakse je hajrovica ostavit na klupi ali svako ko se iole razumije u fudbal skontat ce da je bolje imati 2 prodorna krila I pjanica u sredini nego imati jedno prodorno krilo a gusiti pjanica po strani...to je susicu jasno ali kao sto sam rekao on jednostavno nema damu ove igrace koji su tu duze da pogleda u oci I da I'm kaze "neces igrat ,ima bolji od tebe"...
Naravno da ih nema, nikada ih nije ni imao. Zato je Miske i rafalao i izjavio da mu je trener rekao da bi ga bilo stid odazvati se na poziv. Obicno se pamte takve stvari i postavljaju klipovi, samo sto se poteze za tim klipovima kada odgovora, a kada ne odgovara onda se na njih zaboravlja.

Taj njegov potez se uzima kao neprofesionalan, od istih ljudi koji kazu za njega da nema muda. Sta to znaci imati muda? Je li mozda sjesti za komp i hejtati selektora repke koja je prva u grupi, a godinama je karana i to zestoko? Pa dokle vise?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 11 okt 2013, 09:05

Orao je napisao/la:Kao sto sam rekao Pape je legenda,i dobro mu ide najvise jer je laka grupa ali on ima dosta gresaka. Sa ovom izjavom je dodao jos jednu. Ali drago mi je da ce nas najbolji igrac odvesti nas na SP. Samo mi nije drago sto ce ostati u repci jos duze.

Dosta forumasa ovdje ima slican IQ, i vokabular kao nas Pape pa nije cudno sto ga tako strasno podrzavaju. Ali sa ovim igracima, u ovoj grupi bi i Nikola Nikic otisao na SP.

Ovi strasni Papetovci su oni sto se okupe na Koridi na Cevljanskom polju. Bar ih ja tako zamisljam.

Ma jok.... Nokola bi dosad bio svjedski prvak! A tek Ciro ili Barbarez :mrgreen:

Neki su toliko umisljen, to je stvarno nevjerovatno. Jest da nam je grupa lahka/povoljna ali jarani moj pa nismo mi Njemacka pa da prosetamo i kroz ovakvu grupu. Prvo malo razmislite koliko nam je stvarno jaka ekipa pa onda bubajte ko Maksi po diviziji!

Za ovo ostalo samo sami sebe provaljujete i pokazujete zrelost.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 11 okt 2013, 09:15

A kad ovaj rece Barabrez ima autoritet kad se nisam prevrno sa stolice, da mi je samo znati na osnovu cega je to zakljucio. Pa kaze Ciro bi do sada osigurao Brazil, Waha bi vec bio u osmini takmicenja, da je igrao Cocalic igrao protiv Slovacke u Zenici ne bi izgubili ... itd.

Kako to razmisljate, daj se malo urazumite i uzivajte u ovim trenutcima.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 11 okt 2013, 09:17

Svako ko razumje se imalo u fudbal znace naprimjer da harmonija u ekipi znaci puno vise nego ikakve formacije ili pozicije. Svako ko se razumje u fudbal znace da reprezentativni fudbal nije klupski, sto hocu reci: u klubu je lahko nekome dati nogu i dovesti nekog novog igraca istig ili cak boljih kvaliteta, u repki to neide tako lahko jer posjedujes samo ograniceni repertuar igraca (osim ako si mozda Brazil, Spanija ili Njemacka...ali i oni to nerade tako jednostavno...uvode polako nove igrace i ekipu..jedan Podolski igro i kad je bio u najgoroj forimi i nije tako lahko ispo iz ekipe, jedan Hummels sjedi na klupi itd.). Harmonija i mir u i oko ekipe znace puno vise nego, kao sto neko rece, te vase playstation formacije! Osim toga i ja nebi u zadnje dvije (i samim tim najvaznije dvije) utakmice poceo da mjenjam sistem igre samo da bi napravio nekome mjesto u ekipi, osim ako bi stvarno bio uvjeren da ce to paliti, ali posto igram protiv jedne velesile Lihtenstein poceo bi kao uvjek dosad pa onda poslje promjenio sistem i izvadio nekoga ko ima problem sa zutim kartama.

Hajrovic ce igrati 100% u ovim utakmicama, ali ce biti uvodjen sa klupe. TO je sasvim normalno.

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 11 okt 2013, 13:53

slika
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 okt 2013, 22:56

Hordas Doboj je napisao/la:

slika
@velez mostar aka ET :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 okt 2013, 23:03

"Gledao sam prvo poluvrijeme susreta Litvanija - Latvija. Radi se o mladoj ekipi sa novim selektorom. Bila bi katastrofa da sada sve prokockamo, ali uvjeren sam da će igrači dati sve od sebe".
Eto, pa vi i dalje pričajte kako selektor ne gleda utakmice. Njemu je dosta i jedno poluvrijeme.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 12 okt 2013, 00:55

odradil pape ovu pecikozu bar na gostovanjima. nesto se previse smjeskaju

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.