BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
sta je sa Sejom, ne zna covjek loptu ubaciti.
Gdje su nestali oni centarsutevi od prije 4-5 godina?
U zadnjih nekoliko utakmica (najmanje 5) nije uradio nista dobro koliko sam ja vidio (ni naprijed nio nazad).
Prati li ga neko u Hoffenheimu?
U zadnjih nekoliko utakmica (najmanje 5) nije uradio nista dobro koliko sam ja vidio (ni naprijed nio nazad).
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Rekoh ja da je zreo za klupe.bvb je napisao/la:sta je sa Sejom, ne zna covjek loptu ubaciti.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
jeste za klupe, to definitivno, ali ko bi ga mijenjao? 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- sagitarius
- Kontakt:
S*anje sto ce BHT prenositi sljedeca dva kvalifikaciona ciklusa i domace i gostujuce, ovo je sramota kako rade svoj posao, umjesto da se ugledaju na FACE ccc
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Nevjerovatno da Sejo nije dao Izetu da izvede onaj slobodnjak. Sejo nije ni 10% opasan kao prije iz prekida gdje je svaki slobodnjak značio i prilika za BiH i Hoffenheim (zavisno da li igra za repku ili ligaška utakmica). Trpao je svima iz slobodnjaka a godinu dana je prošlo da nije imao jedan kvalitetan šut iz prekida.
Pa to je bar lako. Seju bi mijenjao Seo.Bosniacum Lilium je napisao/la:jeste za klupe, to definitivno, ali ko bi ga mijenjao?
Tako je Zmajevi , ajmo pocelo je vec nabrijavanje za utorak , ajmo dobit Litvaniju ajmo u BRAZIL !
VOLIM TE BIH !
VOLIM TE BIH !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
dobro u buducnosti, govorim trenutno. A i Kolasinac bi mozda dobro dosao na poziciji zadnjeg veznog jer je strasno dobar razbijac. Ali eto treba sacekati i vidjeti tog HadzicaWisey je napisao/la:Pa to je bar lako. Seju bi mijenjao Seo.Bosniacum Lilium je napisao/la:jeste za klupe, to definitivno, ali ko bi ga mijenjao?

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
kladionica Marathonbet postavila jedina za sad kvote..Virtu4l je napisao/la:Kladionice postavile kvote za mečeve Grčka-Lihtenštajn i Latvija-Slovačka, ali nema još kvota za našu utakmicu... ne znaju ni oni šta da stave...
Litvanija 8.70
Nerijeseno 4.70
BiH 1.40
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ta budućnost će doći vrlo brzo. Sigurno u Brazilu (abd) ovakav Sejo nema šta tražiti među 11. Na staru slavu se ne igra, Sandžaklija će ga izbaciti iz sastava bez puno muke (samo zdravlja).Bosniacum Lilium je napisao/la:dobro u buducnosti, govorim trenutno. A i Kolasinac bi mozda dobro dosao na poziciji zadnjeg veznog jer je strasno dobar razbijac. Ali eto treba sacekati i vidjeti tog HadzicaWisey je napisao/la:Pa to je bar lako. Seju bi mijenjao Seo.Bosniacum Lilium je napisao/la:jeste za klupe, to definitivno, ali ko bi ga mijenjao?

glupa utakmica, ja gotov zaspo bio xd
ima li tih listica sa masnom uplatom na Grcka-Slovacka 1-0 
kvota je morala biti minimalno 5.00

kvota je morala biti minimalno 5.00
Kako i neces kraj onake slike na bhtAARON16 je napisao/la:glupa utakmica, ja gotov zaspo bio xd

Nego jeli trava u Zenici požutila ili je do BHT.
Zadnja izmjena: Tuti, dana/u 11 okt 2013, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- fudbalerXL
- Kontakt:
NAMJEŠTENO 100 %, tako če isto potplatit par Litvanaca. Treba računat na to a ne iči nespreman.wedi je napisao/la:Ako zbog ovog ne odemo u Brazil ebem im ..... " onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo su platili golmana 50.000 EUR minimala.
- Principatus
- Kontakt:
http://www.****.de/dynamic/datencente ... 2012-2013/" onclick="window.open(this.href);return false;
Dzeko nek da hattrick, i prvi je na tabeli. Nece se Nizozemska bas naigrati u Turskoj.
Dzeko nek da hattrick, i prvi je na tabeli. Nece se Nizozemska bas naigrati u Turskoj.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Grci će potkupit' Avdiju, svakako ne zarađuje mnogo u Hajduku
Seju i ne moraju kako igra ..

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Samo neka sredi kvalitetu slike tj. da pređu na digitani signal i sve ce biti OK.sagitarius je napisao/la:S*anje sto ce BHT prenositi sljedeca dva kvalifikaciona ciklusa i domace i gostujuce, ovo je sramota kako rade svoj posao, umjesto da se ugledaju na FACE ccc
Sem toga imaju rok do 2014. da to urade, jer se tad u cijeloj Europi gasi analogni sistem.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Kakvu ljudi imaju srecu cijele kvalifikacije to je strasno.wedi je napisao/la:Ako zbog ovog ne odemo u Brazil ebem im ..... " onclick="window.open(this.href);return false;
- fudbalerXL
- Kontakt:
Hoče, hoče kako da neče. Da je drugo poluvrjeme dao bar jedan protiv ribara imao bi velike šanse. Ovako jako teško. Pa valjda neče on ganjat svoje golove, nego če gledat valjda šta je najbolje za repku ?? ( jebga zajebo ovaj van Perzija sa 3 gola danas u 60 min. ).Principatus je napisao/la:http://www.****.de/dynamic/datencente ... 2012-2013/
Biče na kraju 2 strijelac pored van Persia ali samo da repka prodže. GLavno je da on u City-u proradi to je puno važnije od toga hoče li biti 1 strijelac kvalifikacija ili drugi , vjeruj mi. A u city-u če bit paklenoooo ove godine.
Zadnja izmjena: fudbalerXL, dana/u 11 okt 2013, 23:59, ukupno mijenjano 3 puta.
umro sam na ovo, hej jest me lik iznervirao i istovremeno se budali smijem, pa lik ubi pricom o takticiTuti je napisao/la:Kako i neces kraj onake slike na bhtAARON16 je napisao/la:glupa utakmica, ja gotov zaspo bio xdonaj komentator jos smori prico kao Pape i taktika dati Liht. loptu
![]()
Nego jeli trava u Zenici požutila ili je do BHT.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.