Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
dvije međusobne koje su igrali farski otoci i kazahstan zavrsilo je u prijelazu.. evo i treca ide u tom smjeru.
75' minuta je, osobno cu stavit da ce ic preko 2,5 gola.. kvota primamljiva @2,15.
hazarderi mogu pokusat pobjedu kazahstana na kvotu @4,05
EDIT: upario s njima bosance slj. gol 1. pol.. oni prošli, al farski otoci se nisu dali ocito.. jbg!
75' minuta je, osobno cu stavit da ce ic preko 2,5 gola.. kvota primamljiva @2,15.
hazarderi mogu pokusat pobjedu kazahstana na kvotu @4,05
EDIT: upario s njima bosance slj. gol 1. pol.. oni prošli, al farski otoci se nisu dali ocito.. jbg!
U desetom selu živi Antuntun!
jao Šveđana...

lijepo se diglo na francuze prvo poluvrijeme.. gledao sam 20-ak min.. Ubijaju ljudi. Moglo bi se pokušat opet malo na golove kad krene drugo 

U desetom selu živi Antuntun!
pad i danas. PROFIT -2KMhoshafka je napisao/la:4 DAN Sistem 3/4. Danas malo manja kvota ali sam morao ubaciti Salzburg po 1,55 jer imam osjećaj da dobijaju lagano, još sam pročitao negdje da gostima fali mnogo igrača. Sa pogođena 3 para vraćamo ulog a sa 4 dobitak je 15. Sretno
Pustiću sunce da topi ljubav!
Uglavnom bitno je da su kvote od mog sinosnjeg pisanja narasle,kako sam i predpostavio Grcka je bila super ponuda po kvoti 1.75,Turci narasli na 1.45,Engleska ostala ista pa je tako na tri para bilo 3,42miky_hz je napisao/la:S obzirom da sutra necu imati kad pisati neke eventualne prijedloge,ovako na prvu na koje mislim malo jaci ulog baciti cisto vodeci se kome sta treba i koliko je to realno. Imam pik na neka tri para za sada ,kvote ce mozda do sutra rasti mozda i padati mozda se neki nadje i u super ponudi vjerovatno hoce Grci bar ja ocekujem
Grcka-Slovacka 1 1.50 Slovaci bez Hamsika dolaze to je samo po sebi veliki hendikep,zna se kome pobjeda vise treba. I sa Hamsikom mislim da Slovaci nebi mogli nista ovako sam jos vise sigurniji da je pobjeda Grka sasvim izvjesna
Estonija-Turska 2 1.40 sta reci za ovaj par,Turci pod vodstvom Terima druga reprezentacija,glavnog konkurenta za drugo mjesto Rumuniju uzimaju u gostima veoma lagano,i tako se vracaju u trku za drugo mjesto. Sutrasnjom pobjedom bi vjerovatno skocili na to zeljeno drugo mjesto,jel konkurent za to mjesto u ovom slucaju Madjarska ide u Holandiju i ocekuje se da ce dole kiksati i kazem Turci sa tom sutrasnjom eventualnom pobjedom bi dosli na to zeljeno drugo mjesto.Mada u iducem kolu Turskoj dolazi Holandija i ko zna sta ce biti,ali sada u ovom trenutku nevjerujem da ce isputiti neku eventualnu sansu za prolaz na ovome gostovanju kod Estonaca,pa sta god da se desi u zadnjem kolu
Engleska-Crna Gora 1.35 Englezi kuci za potvrdu prvog mjesta.Kvota mozda i jeste mala mozda i nije s obzirom da Crnogorci dobro stoje,vjerovatno je mala s obzirom u kakvim su problemima gosti a to je da sutra dolaze bez dvije najvece zvijezde a to su Mirko Vucinic i Stevan Jovetic uz njih ima jos par izostanak ali eto samo ova dva imena su dovoljan razlog da kazem da su mnogo mnogo oslabljeni i uz sve te probleme koje imaju nevjerujem da ce Engleska propustiti sansu da pobjedom zadrzi to prvo mjesto
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
mozel kolumbija uzet cile?
-
- Kontakt:
gojzerica je napisao/la:Danska - Italija pm3
Holandija - Mađarska pm3
BiH - Lihtenštajn z2
Hrvatska - Belgija ps1
Azerbejdžan - S. Irska ps1
Kvota 25.
Cekam jos Meksiko - Panama 1 za 50 KM, uplata 5 KM. Mogu li Meksikanci uciniti noc jos sretnijom...

Znao sam za portugal, ali eto opet ih igram....deno_TM87 je napisao/la:Za danas:
1. Grcka - Slovacka(L8) 1 1.85
2. Engleska - Crna Gora(SP) 1 1.50
3. Nizozemska - Mađarska 1 1.35
4. Portugal - Izrael 1 1.20
5. Island - Cipar 1 1.40
6. Njemacka - Irska 1 1.15
7. Estonija - Turska 2 1.45
8. BiH - Lihtenstajn 4+ 1.60
Kvota: 17.80
1. Danska - Italija(L8) 1X 1.50
2. Ukrajina - Poljska ddg 1.15
3. Spanjolska - Bjelorusija 4+ 1.90
4. SAD - Jamajka 1 1.30
5. Slovenija - Norveska ddg 1.25
6. Svedska - Austrija odg 1 1.70
7. Albanija - Svicarska odg 1 1.75
8. Armenija - Bugarska KP 2 1.70
Kvota: 26.95
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Prođe mi u 89 spanija 3+ hahah totototototo
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
- arsengunner
- Kontakt:

Oče li taj goooo past sunce mu žarko!!
Samo WENGER istina je!!!
Bravo strucnjak od dva para pikada kvote 1.2 poslo ti je za rukom da jedan padnes, svaka cast. Haras kladaramabevanda4 je napisao/la:To kralju, strašan si!! Aj sad se lijepo vrati u kut svog sobička i nastavi vladati svijetom! Jade jadni...STEVEN je napisao/la:Bravo majstore, pogodio si dva para ukupne kvote 1.89, a prije toga si ovdje takvih milion mizernih kvota postavio koje nisu prosle. Svaka cast. Kapa do poda.bevanda4 je napisao/la: Svi na forumu smo u stanju pripravnosti. Čekamo tvoj tiket da nas odvali s nogu
Pozdrav!
pikado:
taylor - anderson 1 @1,20 (FIX)
van gerwen - chisnall 1 @1,20 (FIX)
nogomet:
lukaku daje @3,60
ibrahimović daje @2,20
hokej:
carter daje @2,40
kane daje @2,40
Sistem 3/4
Ukupna kvota: 33,7080

12,5 - Gečevski T. (Sko) VIŠE
Broj poena igrača
1,85
Od 11 zadnjih utakmica MZT-a doma Gečevski je u 8 išao preko,pošto će igrati 30-tak minuta jer se Čekovski nije još oporavio siguran sam da je ovo najbolji izbor jer Todor ima jako meku ruku i sposoban je zabiti svakome 15-tak koševa.
3,5 - Stepančić L. (Zag) MANJE
Broj golova igrača
1,85
Zagreb danas gostuje u Rusiji gdje moraju ići na pobijedu,Luka u zadnjih nekoliko utakmica nije zabijao više od jednog gola,a razlog je što minutažu dijeli s još jednim Lukom , Šebetićom i ne vjerujem da za 30-tak minuta koliko će igrati može zabiti više od 3 gola.
Zadar - Cedevita 1
Hendikep [+7.5]
1,85
Ovdje sam se odlučio za Zadar jer u zadnjih nekoliko sezona sve utakmice Zadra i Cedevite su bile neizvjesne,stoga ne vjerujem da Ceda ma koliko bila kvalitetnije ne vjerujem da mogu pobijediti Zadra na Višnjiku s 8 ili više razlike.
SRETNO KO ISPRATI!
Broj poena igrača
1,85
Od 11 zadnjih utakmica MZT-a doma Gečevski je u 8 išao preko,pošto će igrati 30-tak minuta jer se Čekovski nije još oporavio siguran sam da je ovo najbolji izbor jer Todor ima jako meku ruku i sposoban je zabiti svakome 15-tak koševa.
Broj golova igrača
1,85
Zagreb danas gostuje u Rusiji gdje moraju ići na pobijedu,Luka u zadnjih nekoliko utakmica nije zabijao više od jednog gola,a razlog je što minutažu dijeli s još jednim Lukom , Šebetićom i ne vjerujem da za 30-tak minuta koliko će igrati može zabiti više od 3 gola.
Zadar - Cedevita 1
Hendikep [+7.5]
1,85
Ovdje sam se odlučio za Zadar jer u zadnjih nekoliko sezona sve utakmice Zadra i Cedevite su bile neizvjesne,stoga ne vjerujem da Ceda ma koliko bila kvalitetnije ne vjerujem da mogu pobijediti Zadra na Višnjiku s 8 ili više razlike.
SRETNO KO ISPRATI!
Eupen - Tubize 1 - Eupen najbolji u ligi.
Leyton - MK Dons 1 - Leyton je od 10 utakmica dobio 8,na kvotu 2.4 se isplati.
Rotherham - Swindon 1 - Swindon u gostima: 0 - 1 - 4, kvota 2.4.
Krka - Partizan 2 - Krka je prošlo kolo od Cedevita izgubila tridesetak razlike.
Orebro - Stockholm 1 - Stockholm u gostima: 1 - 1 - 4,Orebro je dobra ekipa i isplati se na kvotu 1.9.
Karpat - Jokerit 1 - Karpat je dobio zadnje 4 utakmice(1-4,0-4,4-1 i 5-2),a Jokerit je izgubio zadnje dvije,kvota 2.
Davos - Biel 1 - Davos je kući dobio 6 od 6 utakmica,a gosti su u gostima izgubili 5 od 6 utakmica.
Leyton - MK Dons 1 - Leyton je od 10 utakmica dobio 8,na kvotu 2.4 se isplati.
Rotherham - Swindon 1 - Swindon u gostima: 0 - 1 - 4, kvota 2.4.
Krka - Partizan 2 - Krka je prošlo kolo od Cedevita izgubila tridesetak razlike.
Orebro - Stockholm 1 - Stockholm u gostima: 1 - 1 - 4,Orebro je dobra ekipa i isplati se na kvotu 1.9.
Karpat - Jokerit 1 - Karpat je dobio zadnje 4 utakmice(1-4,0-4,4-1 i 5-2),a Jokerit je izgubio zadnje dvije,kvota 2.
Davos - Biel 1 - Davos je kući dobio 6 od 6 utakmica,a gosti su u gostima izgubili 5 od 6 utakmica.
Zadnja izmjena: Aragorn98, dana/u 12 okt 2013, 10:43, ukupno mijenjano 1 put.
dal ima neko informacije za utakmicu split-udinese
Planiram te ispratiti ako bude u ponudi wwina igraci kosevi.. Zna li neko ubacujul to malo kasnije, pred utakmicu posto trenutno nema. A nije ni jucer u 11h bilo strijelci za kvale SP, pa su kasnije ubacili ..jozinho je napisao/la:12,5 - Gečevski T. (Sko) VIŠE
Broj poena igrača
1,85
B-I-R !
pratim,dodao jos 2 parajozinho je napisao/la:12,5 - Gečevski T. (Sko) VIŠE
Broj poena igrača
1,85
Broj golova igrača
1,85
Zadar - Cedevita 1
Hendikep [+7.5]
1,85
SRETNO KO ISPRATI!
Eupen 1
Nadal 1
Nadal
Djokovic
Brazil
Partizan kosarka kp2
Barcelona rukomet 1 , jer trazi peti par
Ulog 43 , dobitak 128 km
Kerber
Ivanovic
Crvena Zvezda kosarka kp1
Cedevika kosarka kp2
Kiel 2 , jer trazi peti par
Ulog 20 , dobitak 55 km
Djokovic
Brazil
Partizan kosarka kp2
Barcelona rukomet 1 , jer trazi peti par
Ulog 43 , dobitak 128 km
Kerber
Ivanovic
Crvena Zvezda kosarka kp1
Cedevika kosarka kp2
Kiel 2 , jer trazi peti par
Ulog 20 , dobitak 55 km
-
- Kontakt:
Hocel neko plakat sa mnom? Ne mogu da vjerujem..

Sta ovo porasla kvota u sport plusu na Gecevskog sa 1,85 na 2,20 ?
KOŠarka,Srbija
Sloga-Konstantin 1 2,10
Sloga-Konstantin 1 2,10
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.