BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Ljudi,
Ja samo da se prijavim I da kazem da me je strah kako ce ovo zavrsiti. Nije da nesto slutim, ali ovi Heleni su toliko sretni sa ovih 1-0, pa kad ne mogu ni to, protivnici daju golove za njih.
Koliko su oni sretni, toliko smo mi nesretni svih ovih godina.
nadam se da ce sve biti u redu u zadnjoj utakmici, ali me fakat strah da nam se ne desi neki peh!
Cestitke igracima i selektoru na pobjedi veceras i sretno nam bilo u utorak
Ja samo da se prijavim I da kazem da me je strah kako ce ovo zavrsiti. Nije da nesto slutim, ali ovi Heleni su toliko sretni sa ovih 1-0, pa kad ne mogu ni to, protivnici daju golove za njih.
Koliko su oni sretni, toliko smo mi nesretni svih ovih godina.
nadam se da ce sve biti u redu u zadnjoj utakmici, ali me fakat strah da nam se ne desi neki peh!
Cestitke igracima i selektoru na pobjedi veceras i sretno nam bilo u utorak
Zadnja izmjena: djokica, dana/u 11 okt 2013, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
FKS❤️1946
Valdas Ivanauskas
pu pu pu

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vrijeme je da izdominiramo za bajram
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ako Litvaniju ne mozemo dobiti ne zasluzujemo ni baraz a kamoli otici direktno 

Litvanija 3 žuta dobila,jel ko pratio imal duplih?
Nad tobom sunce najljepše sja
Yebite vi mene,al mene strah,plus sto necu moci spavati kako treba do utorka.
Ako ne dobijemo utakmicu ocekujem ponistavanje popisa,jer ce vecina zahtijevati da se proglase ateistima.
Ako ne dobijemo utakmicu ocekujem ponistavanje popisa,jer ce vecina zahtijevati da se proglase ateistima.
1946
mislim da ce pokusati sve..ali do nas je...morao dati sve od sebe..ovo veceras moglo je puno boljekomax je napisao/la:Ja sam ubjedjen da su slovaci dogovorili sa grcima ovaj rezultat, isto tako sam ubjeđen da će litvanci izginuti protiv nas u utorak samo da nas zeznu, to je sve grcka kuhinja. Grcka je jedina ekipa u svijetu koje ne treba ni dati gol a pobijedice.
Znam samo da su ova dvojica sto su dala gol zamjenjena zbog povreda..pinoglavi je napisao/la:Litvanija 3 žuta dobila,jel ko pratio imal duplih?
Ma razvalićemo litvaniju 5 :0 ..oni nemaju šta tražiti protiv nas ..
Bez klasicnog DM ne mozemo u Litvaniji popit cemo gol na kontru.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja bi stavio samo Rahimica umjesto Medunjanina u Litvaniji, ostatak neka sve ostane isto.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
aBd pobjeda i konacno direktni plasman , ali pu, pu, pu , pu slucajno odemo u baraz , onda :
nosioci :
1. Hrvatska
2. Portugal
3. Grcka (BiH)
4. Svedska
ovi drugi:
1. Francuska
2. Ukrajina
3. Rumunija (Madjarska ili Turska)
ovdje je bas ganga
4. Island ili Slovenija
P.S. (jos jedna mogucnost) Ako Englezi kiksaju protiv Poljaka , onda oni upadaju umjesto Svedske , a ovi sele dole
Bugarska ili Danska ce biti najlosije 2-ge ekipe to je sada jasno .
nosioci :
1. Hrvatska
2. Portugal
3. Grcka (BiH)
4. Svedska
ovi drugi:
1. Francuska
2. Ukrajina
3. Rumunija (Madjarska ili Turska)

4. Island ili Slovenija
P.S. (jos jedna mogucnost) Ako Englezi kiksaju protiv Poljaka , onda oni upadaju umjesto Svedske , a ovi sele dole
Bugarska ili Danska ce biti najlosije 2-ge ekipe to je sada jasno .
Zadnja izmjena: Kobe Bryant, dana/u 11 okt 2013, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kakav crni baraz idemo na svjetsko ocam !
Zivjeli!
Zivjeli!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Goalgetter
- Kontakt:
Predlazem ko spomene baraz, da ga admin banuje do utorka 

Podijeliš kurban i gledaš tekmu 

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Naravno kad bi tako bilo, a ne do Allah da tako bude, Platini bi nam čekiro kartu brzinski kući
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Sta imate protiv Ibisevica ? Momak se vise bori nego Dzeko trenutno. Jest da je Dzeko dao dva gola ali ostatak igre nije opet bio za pohvalit ali nama je lahko zamazat oci. Dzeko nije u formi. Kako je u Wolfsburgu znao primit i drzat lopte. Danas protiv amatera nije mogao zadrzat kako treba. Neznam sta mu je. Kao da mu je vaznije da se seta i slika gdje god krene, nego da dodje opet u jaku formu. Onda bi i u City-u vise igrao.harry_90 je napisao/la:Moze li bez Ibisevica se pocet mec u Litvaniji...on isto drvo na terenu,svaka se odbija od njega
Sto se tice Vrsajevica, nisam razumio kritiku ali nakon danasnje utakmice je u potpunosti razumijem.
Jedino sam se pozitivno iznenadio kada je nabacio onu loptu na Dzeku.
Inace mu nije puno uspjelo, koliko je samo puta pokusao driblat pa izgubio loptu.
Misimovic... zao mi je ali nije to Misimovic koji je bio u Wolfsburgu. Moguce da je u "formi", za kinesku ligu ali inace je ocigledno da su svi brzi od njega.
I molim vas ako neko moze prenet Salihovicu da pocne opet trenirat slobodne udarce i dodavanja. Neznam kada je zadnji put dao gol iz slobodnjaka a to bi nam u Brazilu moglo biti veliko oruzije.
Moj tim abd. za svjetsko: Begovic, Kolasinac, Spahic, Bicakcic, Mujdza, Salihovic, Lulic, Pjanic, Hajrovic, Dzeko, Ibisevic.... iako je mozda i to malo previse ofanzivno

Laganih 4:1. Slijedi ako Bog da utakmica protiv Litvanije na kojoj očekujem osvetu za košarkaše, te našu pobjedu od tri do pet razlike.
Ne mogu vjerovati da ima pojedinaca koji sumnjaju u ovu reprezentaciju. Mi smo se plasirali u Brazil nakon preokreta u Žilini. Vratiti se u tako važnoj utakmici i kiksati protiv Litvanije je nemoguće.

Ne mogu vjerovati da ima pojedinaca koji sumnjaju u ovu reprezentaciju. Mi smo se plasirali u Brazil nakon preokreta u Žilini. Vratiti se u tako važnoj utakmici i kiksati protiv Litvanije je nemoguće.

Ako zbog ovog ne odemo u Brazil ebem im ..... " onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: wedi, dana/u 11 okt 2013, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
Kladionice postavile kvote za mečeve Grčka-Lihtenštajn i Latvija-Slovačka, ali nema još kvota za našu utakmicu... ne znaju ni oni šta da stave...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.