Hajduk Split

Moze li Hajduk da skine Dinamo sa trona ove sezone ?

Da
81
25%
Ne
238
75%

Ukupno glasova: 319

Neutral
Kontakt:

Re: Hajduk-Torcida

Post Postao/la Neutral » 27 dec 2009, 19:35

I sam Jurica je rekao da navija za Hajduk , te da su pregovori pri kraju.

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 27 dec 2009, 23:09

ne znam sto bih rekao za vranjesa... imamo na toj poziciji andrica i skoku(istjece mu ugovor na ljeto) i brkljacu koji se vraca sa posudbe mozda sada mozda na ljeto, a ne mislim da je vranjes nesto puno bolji od andrica za kojeg je poznato da je najborbeniji igrac hajduka a to sto se i on uklopio u sivilo to je drugo... uglavnom kaze vranjes da ako bude dolazio u hajduk da je to bez odstete e sad kako on to hoce smuvati da ga klub pusti u hajduk bez odstete a za druge klubove vrijede neka druga pravila :roll: :roll: uglavnom kada sve saberem pluseve i minuse mislim da vise nije potreban nego sto je... sto se tice onog talijana to su po meni gluposti...
slika
a neutral svi oni govore da navijaju za klubove u koje najvjerojatnije dolaze...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 27 dec 2009, 23:32

vranjes je vec pri kraju karijere i skontao je da mu je vrijeme da polako svoj zaradjeni novac u evropi polako i pametno ulaže novac u hrvatski jadran a najbolje to može uraditi ako je na njemu

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 28 dec 2009, 14:19

bh hrvat je napisao/la:vranjes je vec pri kraju karijere i skontao je da mu je vrijeme da polako svoj zaradjeni novac u evropi polako i pametno ulaže novac u hrvatski jadran a najbolje to može uraditi ako je na njemu
a nije on jos toliko star znaci ima oko 30 ak godina... a nista pricekati cemo da vidimo sto ce tu biti... sve zavisi s kim pregovara... vise bih volio da se posvete rjesavanju igraca nego dovodjenju ali eto...
19 - ђ - 11

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 28 dec 2009, 18:19

očit je primjer robert kovač, on sada nogomet u dinamu igra iz rekreacije. češće ćemo ga vidjeti na njegovome radilištu u crkvenici nego na dinamovome treningu. bacaju se ljudi u turizam dok se još može

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 29 dec 2009, 12:43

ma zaboli me qrac da izvines roberta kovaca... oni su tamo iako teska srca to priznajem dobri zna se ko je gazda i amen... nego jos nigdje nema te ciste koju su najavljivali... kada bi napravili dobru cistku ja mislim 20-30% bi se proracun olaksao...
19 - ђ - 11

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 29 dec 2009, 12:59

@ barney, odakle ti ta slika :D :D :D :D tko su ti "indijanci" ?! :D :D :D :D hahhahah :D :D
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 29 dec 2009, 13:48

Podrinje je napisao/la:
dubrava je napisao/la:@ barney, odakle ti ta slika :D :D :D :D tko su ti "indijanci" ?! :D :D :D :D hahhahah :D :D
ovo mason onaj kosarkas iz sirokog kad su titulu osvojili na pecari protiv bosne mislim
ma ne to, nisam mislio na njegov avatar, nego na fotku koje je stavio, ovi golobradi mladici sto drze natpis KODEKS :D :D :D
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 30 dec 2009, 12:40

hahaha ma vjerojatno ovi pomorci sto su na brodovima pa putuju svugdje... :D :D
dva igraca manje paraiba i thiauginho...
19 - ђ - 11

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 31 dec 2009, 01:12

Iako je Poljud formalno u prazničkom ozračju a igrači i trener Reja sa svojim suradnicima na odmoru, ipak se na drugom katu gdje „stoluje“ Uprava, i te kako radi. Iz ureda Ivice Šurjaka, Svagušinog prvog suradnika za stručnu politiku, svakodnevno „dimi“. Pred njim su „papirnati“ zaključci nedavno održanog Nadzornog odbora u kojima su neka imena profesionalnih nogometaša označena crvenom bojom. A zna se što to znači: prijedlog za rastanak. No kako je to delikatan posao jasno je da podcrtane Ivica Šurjak drži više nego poslovnom tajnom. Jer s jedne strane su živi ljudi s svojim urednim ugovorima a s druge strane realnost u kojoj od statusa quo - jedna zbog neigranja a druga zbog plaćanja za sjedenje na tribinama ili u najboljem slučaju na klupi – obe strane u konačnici gube. Kako će završiti ovaj delikatni posao vidjet će se tek pred odlazak odabranih na dvotjedne pripreme u španjolsku Marbellu. Sigurno je tek da će na listi putnika biti najviše 26 imena medju kojima će možda biti i jedan ili dvojica iz Vučevićeve škole.

Javnost vjerojatno najviše zanima koliko je istine u mogućnosti da na Poljud sleti Jurica Vranješ! Ni u klubu, a ni on ne krije da su kontakti uspostavljeni, da se o toj mogućnosti pregovara. Vranješ nikada nije tajio da je hajdukovac čak ni kad je igrao za Osijek, bilo je već i prije njegovog odlaska u Njemačku nekih kontakata s Hajdukom ali su tada presudnu ulogu imali osječani i visina transfera koju je ponudio njegov prvi bundes klub Bayer. Sad je situacija drukčija, on nije zadovoljan statusom u Werderu, a kaže i da je s njima dogovorio kako jedino u Hajduk može bez odštete. Ali unatoč te činjenice novac ostaje ključ pregovora. Naime na zadnjem sastanku Nadzornog odbora je zaključeno kako se s igračima kojima je ranije vodstvo kavalirski upisivalo cifre u ugovore mora pregovarati o rezanju primanja i u takvu politiku morao bi se uklopiti i Vranješ. Ako je točna njegova izjava da mu za dolazak u Hajduk novac nije najvažniji onda je Vranješ jednom nogom na Poljudu. Makar su u medijima istovremeno znale osvanuti i izjave kako „Vranješ ima svoju cijenu ispod koje ne može...“! To znači da je još uvijek sve otvoreno i u zraku, pogotovo jer se Hajduk mora najprije riješiti sadašnjeg viška. Dva Brazilca, Paraiba i Thiaguinho, koji su stigli ovog ljeta i za koje je plaćena više nego pristojna svota tek za jednogodišnju posudbu su u utorak odletjeli nazad u svoj stari klub Gremio. Procjena je da nisu neophodni iako je Paraiba odigrao jedan broj utakmica Thiaguinho ni jednu (!) ali glavni problem je u tome što bi za njihov ostanak na kraju sezone brazilskom klubu trebalo platiti po 400.000 eura za svakog! Ono što će Hajdukove navijače najviše radovati jest da će njihov ljubimac Senijad Ibričić i ovog proljeća tresti protivničke mreže. Ne samo da ga Hajduk ne namjerava prodati već mu je ponudio i produžetak i znatno „jači“ ugovor kojeg bi „Ibro“ trebao potpisati pred početak pripreme. Takav dogovor mogla bi poremetiti tek neka stvarno „nemoralna“ ponuda iz inozemstva!

Ovaj prekid u prvenstvu i malonogometni turnir „Četiri kafića“ u Spaladium Areni sigurno će najviše pamtiti Hajdukov kadet Marko Livaja.

Još nije ni 17-godišnjak, još nije stigao ni do juniora, a već je toliko iskočio da će ga Reja sigurno voditi u Marbellu. Bio je prvi strijelac turnira, pa čak i najbolji igrač, makar je žiri bio skloniji Stanku Bubalu, a nastavi li Livaja koji je inače prvi strijelac kadetskog prvenstva s 19 golova ove jeseni,onda će Hajduk vrlo brzo dobiti zamjenu za Nikolu Kalinića. Dakle dobiti rješenje za poziciju koja je ovoj Rejinoj momčadi bila najslabija točka.
19 - ђ - 11

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 31 dec 2009, 01:26

kakav crni Jurica Vranješ.. nedo Bog da on dođe u Hajduk... ko prvo iz Hajduka treba potjerati Skoku, Pandžu, oba Buljata i sve strance,a ima ih još spremnih za metle... dat juniorima Hajduka šansu i isplatit će se.. Hajduk ima najbolju školu nogometa na Balkanu.. da su pametni i da u nju samo ulažu bila bi poznatija od Ajaxove..
NEMOŽE meni nitko reć da je Anas Sharbini koji je plaćen neznam koliko miliona bolji od malog Tičinovića...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 31 dec 2009, 01:33

silenT. je napisao/la:kakav crni Jurica Vranješ.. nedo Bog da on dođe u Hajduk... ko prvo iz Hajduka treba potjerati Skoku, Pandžu, oba Buljata i sve strance,a ima ih još spremnih za metle... dat juniorima Hajduka šansu i isplatit će se.. Hajduk ima najbolju školu nogometa na Balkanu.. da su pametni i da u nju samo ulažu bila bi poznatija od Ajaxove..
NEMOŽE meni nitko reć da je Anas Sharbini koji je plaćen neznam koliko miliona bolji od malog Tičinovića...
jbga panaža i skoko barem se trude i daju svaku utakmicu sve od sebe... a dok za gosp. anasa vrijedi druga priča...
19 - ђ - 11

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 01 jan 2010, 06:57

Paraiba i Tighino (il tak nekako) dobili otak u Hajduku. Odose nazad u Brazil. Pa-pa
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 jan 2010, 12:06

majestic24 je napisao/la:Paraiba i Tighino (il tak nekako) dobili otak u Hajduku. Odose nazad u Brazil. Pa-pa
Izgleda da Ibri hoce da pojacaju ekstra platu,jer su bez nega dupla nula.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 02 jan 2010, 12:36

ili spremaju pare za zečinu, za sada imaju ražanj

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 02 jan 2010, 13:27

evo kakav bi ja sastav volio u proljetnom dijelu:
............................subasić..............................
Rubil.............Vejić.............Pandža.............Strinić
....................Andrić..........Ibričić....................
Tičinović..........................................A.Sharbini
.................Ahmad S............???????...................
E sad postoji tu dosta zamjena... ja mislim da ovaj sastav (uz dobre ali bas dobre fizičke ove pripreme i da se nekim igračima da do znanja da nema šetanja po terenu da se mora ginuti za svoj klub) moze se komotno nositi sa dinamom... ima tu jos igrača primjerice Skoko, Serić, Oremuš, Cernat, Tomasov (svi oni bi bili pojačanja bilo kojem klubu u HNL-u) i jos neki da ih sada sve ne nabrajam... Sto se tiče pojačanja ja bi volio vidjeti jednog dobrog obramenog tipa Neretljaka, i napadače(što je po meni prioritet) jednog brzanca tipa rukavina ili krpan sto je bio... Samo se nadam da ce ove pripreme biti dobro odrađene... Imamo i puno puno bolji i laksi raspored... sva ova neugodna dugogodisnja gostovanja nemamo... znaci kući( Slaven, Rijeka, Varteks, Cibalia, Istra, Karlovac, Međimurje)... U gostima(Inter, Lokomotiva, Zagreb, Šibenik, Dinamo, Sesvete)... puno laksi raspored... Nista ocekujemo sad koje pojacanje i u pohod ka kupu abd i na titulu :mrgreen:
19 - ђ - 11

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 02 jan 2010, 17:03

Daj bože buraze sretno ,ali banana sve možda vas Benetton šta spasi ;) kako sad stvari stoje loše.
Fi hajati.
GO Bosno.

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 02 jan 2010, 19:13

slika
19 - ђ - 11

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 04 jan 2010, 20:21

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 04 jan 2010, 20:46

Na danasnji dan davne 1931. Hajduk je pobjedio Zmaja (iz Makarske valjda) 14:0 :D :D :D eto, nek se zna :D :D

a oni brazilci su meni bas nekako bili ok, ne bi ih potjerao..al eto, oni znaju bolje..
jedva cekam proljece, sva gostovanja u Zagrebu :mrgreen: osim jedino ja misllim u Sibeniku..ocekujte dubravu na tribinama kako trosi grlo :D :mrgreen: i slikice naravno :D

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.