Ma ne kazem da ne znaju sta rade u ovom pogledu, jer scounting i lobi su izrazito jaki sto jest jest, malo tko ce im promaknuti i oko malo koga se nece potruditi, popricati, a da ima miligram veze sa Hrvatskom ili hrvatskim drzavljanstvom, i podrzavam to u vecini slucajeva, al nee znam sta bi rekao za ovaj primjer. Ne znam gdje bi ga smjestio.England je napisao/la:To je znanje, kako god ti i ja mrzili ljude koji vode Savez, al' su sto se reprezntacije tice i nofca koji tu vrte u samom vrhu svijeta, pa dokaz ti je to da Platini cuga po zagorskim i prigorskim domacinstvima i da se rado vraca.ŠB_Fidelis je napisao/la:dafaq, odakle njega cupaju... Januzaj, OK otac ocito sa Kosova posto hrvatsko prezime sigurno nije, majka Hrvatica, mozda, i rodjen u Belgiji ili? Potentan mix.Al aajd.
Srebric ce mu majku rjesiti .? Bas i izgleda ko siptar.ŠB_Fidelis je napisao/la:Ah, moguce, nee bih znao, kazem, prezime nema veze sa nasim prostorima, ovo je Kosovo, Albanija, sta vec, znaci to je po ocu, a sta mu je majka, ne sumnjam da ce to Srebric rijesiti.
Belgiju je odbijao vise puta, mislim da nece igrat za njih. Najvjerovatnije je da ce igrat za Albaniju jet mu otac to zeli, a kad bi to ucinio rekao bih svaka cast. Vidjet cemo. Cisto sumnjam da ce igrat za nas jer su to sve samo nagadjanja...trxel je napisao/la:Ako vec nemoze igrati za BiH, po meni ostaju mu tri izbora: Belgija, Engleska i mozda Hrvatska. Albanski fudbal je kilometrima iza.. Inace, Belgija je nadolazeca sila, i mozda to treba da mu bude prvi izbor, plus tamo je rodjen. Sto se igraca tice, prosle godine najbolji mladi igrac Uniteda. Jedan od najboljih u pripremama. Do sad za United odigrao 4 zvanicne utakmice, od toga 2 u epl, a ovu zadnju zamo kako i na koji nacin... Naravno jos treba da pure jede, ali talenta ogromnog ima.
Tko kaže da su golmani Belgije tako dobri? Zašto Courtois nije ostao u Chelseaju ako je tako dobar? Mislim da je naš Lovre Kalinić jednako dobar, ako ne i bolji od njega, smatra Tomislav Ivković.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.