Ja bih rekao da je Arslanagic najzanimljiviji (Susic je navodno obavio razgovore sa njim) a ostalima je jedina kvalifikacija to sto igraju u inostranstvu, trenutno nista drugo. Ono da makar neko od njih dominira pa da kazes zasluzio je dobiti sansu, ali slabo je to sve.bacelonafan je napisao/la:od ovih bi se dalo samo sa Djuricem probat,a ovi ostali smjesno je pricat uopste trenutno o njimazgembo89 je napisao/la:Enis NAdarevic , MIlan DJuric , Eldin HAdzic , Sanjin Prcić , JAsmin Šćuk , Dino Arslanagić(promjena sportskog) treba ih ubacivati u A-tim jer to zasluzuju,Pape je vrlo lijen po tim stvarima drzi jedan te isti kostur ekipe iako igraci ili ne igraju u klubovima ili nisu u formi ili imaju već pozne igracke godine kada smao mogu nazadovati u karijeri,a to ce se kasnije obiti svima nama o glavu..
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
ZAvisi sve i od jacine lige,druga stvar naprimjer ZAhirovic ne igra u drugoj Njemackoj ligi,a ovaj JAsmin Scuk sa 23g svaku utakmicu po 90 min za tu Mladu Boleslav sada su 3ci na poziciji..Ili naprimjer ovaj Sanjin Prcić trenutno igra za mladu rep. ali cinjenica da igra u Francuskoj koliko-toliko standardno sigurno daje za pravo da zaigra u nekom"laksem" mecu i za A-tim..
Nadarevic ima 26g slazem se mozda da je u nekoj situaciji kada mu stagnira karijera ali opet to je seria B ne moze biti los sigurno ali izmedju njega i Višće prije bi uzeo Višću,Eldin HAdzic ima 23g igra za HErculess i zasto ne bi mogao dobiti sansu ako je dobija STevanovic koji nije ni na klupi..Znamo da Salihovic ima 28,MEdunjanin 28,Misimovic 30,Ibricic 27,Vrsajevic 26,SPahic 32,Ibisevic 28,Lulic 27,Dzeko 26..Djuric bi vec odavno trebao biti na spisku jer ne vidim smisla zasto pozivati svaki put RAhimica ako on nece igrati,neka RAhimic dodje ali poziv dati nekom mladjem
Nadarevic ima 26g slazem se mozda da je u nekoj situaciji kada mu stagnira karijera ali opet to je seria B ne moze biti los sigurno ali izmedju njega i Višće prije bi uzeo Višću,Eldin HAdzic ima 23g igra za HErculess i zasto ne bi mogao dobiti sansu ako je dobija STevanovic koji nije ni na klupi..Znamo da Salihovic ima 28,MEdunjanin 28,Misimovic 30,Ibricic 27,Vrsajevic 26,SPahic 32,Ibisevic 28,Lulic 27,Dzeko 26..Djuric bi vec odavno trebao biti na spisku jer ne vidim smisla zasto pozivati svaki put RAhimica ako on nece igrati,neka RAhimic dodje ali poziv dati nekom mladjem
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ne znam samo jesi li svjestan koliko bi to pretumbavanje pola ekipe bilo beskorisno i vjerovatno bi lose uticalo na igru i atmosferu u reprezentaciju. Ako zelite dobro ovoj reprezentaciji, prestanite traziti polovnjake i praviti frku jer nisu pozvani. To sto vec imamo neke polovnjake u reprezentaciji ne znaci da svaki polovnjak sa bh pasosom mora biti pozvan. Neka se prvo dokazu u klubovima.
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Nezavisi no od jacine lige, ni o individualnim kvalitetima kao sto zavisi od toga sta ce taj igrac pridonjeti nasoj igri!!!! Ali kako primjetim ti mjesas kruske i jabuke ili ti pozicije pojedinih igraca nista neznace?!zgembo89 je napisao/la:ZAvisi sve i od jacine lige,druga stvar naprimjer ZAhirovic ne igra u drugoj Njemackoj ligi,a ovaj JAsmin Scuk sa 23g svaku utakmicu po 90 min za tu Mladu Boleslav sada su 3ci na poziciji..Ili naprimjer ovaj Sanjin Prcić trenutno igra za mladu rep. ali cinjenica da igra u Francuskoj koliko-toliko standardno sigurno daje za pravo da zaigra u nekom"laksem" mecu i za A-tim..

NE mijesam ja kruske i jabuke ja smoa govorim o postepenom uvodjenju mladjih igraca u nekim manje vaznim tekmama umjesto onih koji ce nazadovati ili stagnirati u svojim karijerama..Zato sma i rekao umjesto Rahimića DJurić nek Rahimic bude specijaan gost kao pomocni trener,kao sto je Pape sad umjesto Mujdze zvao Kvrzica itd..
Nijedan nije za A-repku.zgembo89 je napisao/la:Enis NAdarevic , MIlan DJuric , Eldin HAdzic , Sanjin Prcić , JAsmin Šćuk , Dino Arslanagić(promjena sportskog) treba ih ubacivati u A-tim jer to zasluzuju,Pape je vrlo lijen po tim stvarima drzi jedan te isti kostur ekipe iako igraci ili ne igraju u klubovima ili nisu u formi ili imaju već pozne igracke godine kada smao mogu nazadovati u karijeri,a to ce se kasnije obiti svima nama o glavu..
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kakav crni Đurić... Jedina mu referenca što igra nekoliko sezona bez većeg uspjeha po italijanskim niželigašima. Doduše de iure je Parmin igrač ali koliko to znači govori činjenica da Parma ima 226 igrača pod ugovorom + svoju akademiju koja redovno stvara nove takve.
Evo sad mi nije bilo mrsko izbrojati napadače - 36 napadača u vlasništvu Parme su mu konkurencija, ne računajući one koji su u suvlasništvu s drugim klubovima.
Evo sad mi nije bilo mrsko izbrojati napadače - 36 napadača u vlasništvu Parme su mu konkurencija, ne računajući one koji su u suvlasništvu s drugim klubovima.

Štilić braćo, Štilić 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Umjesto koga Štilić? Od koga je to trenutno bolji Štilić na svojoj poziciji u reprezentaciji?AsharaK je napisao/la:Štilić braćo, Štilić
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Neki se stvarno provaljuju sa ovim pojacanjima za repku a neki sa svojim formacijama sa PS-a! Odma se da vidijeti da nisi iz struke

Od Višće ? Stevanovića ? Ibro ? Pa mogu i Vršajevića stavit ove jer je i on po prirodi srednjakEthel je napisao/la:Umjesto koga Štilić? Od koga je to trenutno bolji Štilić na svojoj poziciji u reprezentaciji?AsharaK je napisao/la:Štilić braćo, Štilić

Ne mislim da je bolji od Stevanovića, nego on nikako ne igra

Stevanović je desno krilo, Višća može igrati i desno i lijevo krilo, Ibričić u reprezentaciji ima ulogu trećeg napadača ( Susiceva logika), Semir Štilić je ofanzivni vezni, a na toj poziciji smo popunjeni.AsharaK je napisao/la:Od Višće ? Stevanovića ? Ibro ? Pa mogu i Vršajevića stavit ove jer je i on po prirodi srednjakEthel je napisao/la:Umjesto koga Štilić? Od koga je to trenutno bolji Štilić na svojoj poziciji u reprezentaciji?AsharaK je napisao/la:Štilić braćo, Štilić![]()
Ne mislim da je bolji od Stevanovića, nego on nikako ne igra
Za sada Štilić za 2 mjeseca koliko je u novom klubu je odigrao 3 ligaške utakmice i to je jednu ušao sa klupe.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Pjanić i Miske mogu igrati i po strani, dobro Miske sad nee, jer je u godinama 

Pa buraz neće frajer Pjanića gušit na drugim pozicijama neprirodnim da bi Štilića zvao da mu on igra ofanzivnog veznog, mislim van pameti je to.
Uostalom dok je Miske u repci frajer ce igrati prvu postavu sviđalo se to kome ili ne. Susic tako hoce i sta mozemo. Suti i gledaj patnju.
Uostalom dok je Miske u repci frajer ce igrati prvu postavu sviđalo se to kome ili ne. Susic tako hoce i sta mozemo. Suti i gledaj patnju.
Hvala Bogu i da igra Miske svaku od pocetka.Ok,jest trom i sve,ali je prijasnjim partijama "zaduzio" mjesto u timu.Misketov jedan potez moze rijesiti utakmicu i to je to.Uostalom,rekorder je po broj nastupa za reprezentaiju i bilo bi tragi-komicno ga slati na klupu zbog Semira Stilica.Siguran sam da taj Stilic nece imati ni 5% karijeru kakvu je imao Miske.Uz sve to smo vidjeli prosle kvalifikacije u Zenici protiv Bjelorusije na cijoj je strani kvaliteta.Silic je usao u toj utakmici oko 20 minute i nije se prakticki ni vidio,a majstor Miske usao pocetkom drugog poluvremena i rijesio utakmicu.Zato o tome covjeku s maksimalnim postovanjem treba pricati

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Kakav Štilić ? O čemu vi ? Mislim da imamo i previše tehničara - guzičara u reprezentaciji.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Safet Susic Pape likes this.zizu1991 je napisao/la:Kakav Štilić ? O čemu vi ? Mislim da imamo i previše tehničara - guzičara u reprezentaciji.

- Goalgetter
- Kontakt:
Arslanagic u prvih 11 reprezentacije U21 Belgije protiv Sjeverne Irske.
Pa ja, tamo može igrati, kod nas ne može, mi smo velesila za Belgiju, pogotovo za U21Goalgetter je napisao/la:Arslanagic u prvih 11 reprezentacije U21 Belgije protiv Sjeverne Irske.

eeee jbem te zivoteeee
- fk bosna sarajevo
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, dedo26, Goalgetter, Hansestadt, myself, riki46, Voland i 46 gostiju.