U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
jutros mu sestra na fb pise..brate nadam se da te juce vidio neko iz bih saveza.
ehoraje je napisao/la:Vidim branioci lika i tvojih postova su se odmah aktivirali!!!!Satro nije gledo tekmu,pa spavas nad tastaturom,a Cajic mu gurmo loptu, i Sasa Matic bi pogodio,i mi se sad trebamo diviti njegovom golu,a ne spomenu majstorski gol Grahovca!!!Halooo,on pise dobar je Toni,ekipa mu oderana ,razvaljena i ponizena!!!Kaze nije Kvesa njegov ,a tepa mu Maci ,Maci HAAAi!Da imas i malo mozga,ovako bi napisao>solidna igra,protiv najbolje ekipe na svijetu,majstorski gol grahovca,i drago mi je zbog Kvese sto ga zabi> i niko ti nista ne bi rekao maj.mune to ti je za ono kre.te.nu!!!!!imas dole hercegovina info i lijeci se!!i

koji si ti lik...
utakmicu nisam gledao i ne spavam nad tipkovnicom pošto imam i pametnijeg posla..
Grahovac je dao vrhunski gol, ali mi je drago zbog Kvesića, tj. Maćija kojeg tako zovu, a ne tepa mu se, koji si ti lik..njega znam osobno pa mi je zbog toga drago..ali on nije MOJ na način na koji ti to gledaš što tebi bode oči, znam ja, smeta ti al štaš..ko ti je kriv..dalje, za Tonija, najjači i najuspjesniji trener što je vodio U19 do sad, smetalo to tebi ili ne..vidjet ćemo rezultate kad on ode (ako ode)..Toni je jedan od nas! Dabogda vječno vodio U19
hercegovina info niti ne čitam

sad razguli od mene, pričaj priče okolo s nekim drugim, mene nemoraš quotat..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
http://www.r.e.p.r.e.z.e.n.t.a.c.i.j.a. ... svoj-posao" onclick="window.open(this.href);return false;
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Intelekt ti je neplaniran, vjeruj.ehoraje je napisao/la:Vidim branioci lika i tvojih postova su se odmah aktivirali!!!!Satro nije gledo tekmu,pa spavas nad tastaturom,a Cajic mu gurmo loptu, i Sasa Matic bi pogodio,i mi se sad trebamo diviti njegovom golu,a ne spomenu majstorski gol Grahovca!!!Halooo,on pise dobar je Toni,ekipa mu oderana ,razvaljena i ponizena!!!Kaze nije Kvesa njegov ,a tepa mu Maci ,Maci HAAAi!Da imas i malo mozga,ovako bi napisao>solidna igra,protiv najbolje ekipe na svijetu,majstorski gol grahovca,i drago mi je zbog Kvese sto ga zabi> i niko ti nista ne bi rekao maj.mune to ti je za ono kre.te.nu!!!!!imas dole hercegovina info i lijeci se!!i
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Kakvih likova ima majko moja mila.
Svi smo svjesni toga da su kvalifikacije otišle dovraga nakon poraza od Mađarske i izostanka nekih od najbitnijih igrača ove generacije. Ajmo sada zbiti redove, i nadati se da će ova mlada selekcija uspjeti da iznjedri koji produkt dovoljno dobar da bi mogao konkurisati za A selekciju.
Svi smo svjesni toga da su kvalifikacije otišle dovraga nakon poraza od Mađarske i izostanka nekih od najbitnijih igrača ove generacije. Ajmo sada zbiti redove, i nadati se da će ova mlada selekcija uspjeti da iznjedri koji produkt dovoljno dobar da bi mogao konkurisati za A selekciju.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
rezultati nisu važni-> produkti su najvazniji..zizu1991 je napisao/la:Kakvih likova ima majko moja mila.
**** rezultate u nizim selekcijama ako u A nemoze ni jedan igrac uci
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Produkt povlači rezultate. Svakako da ne možeš sa par produkta stvoriti rezultat, ali jedno drugo uslovljava, i jedno bez drugog ne može, jako teško.
ovog tankovica treba sto prije zvati 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
I to u U-21 repku odmah.Ionako nemamo vise sta da izgubimo,a barem mozemo dobiti perspektivnog i mladog napadaca.Bolje dati sansu i njemu nego gledati velemajstorije Amera BekicaLenBias je napisao/la:ovog tankovica treba sto prije zvati

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bolje mu je da igra tamo u u-21 nego kod nas, kod nas u-21 dodje za domace igrace da se prodaju u neku slabu ligu i to je to. djaba ce propadat..u svedskoj rep moze cak nesto i naucit pa onda neka uci od Pjanica i Dzeke za par godina 

Ako tada ne bi bio isto slucaj kao s Harisom Seferovicemtuzlak1987 je napisao/la:Bolje mu je da igra tamo u u-21 nego kod nas, kod nas u-21 dodje za domace igrace da se prodaju u neku slabu ligu i to je to. djaba ce propadat..u svedskoj rep moze cak nesto i naucit pa onda neka uci od Pjanica i Dzeke za par godina

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
a majko draga, pa šta je sad Beka kriv??? ne valja zato što je pogriješio i šutirao desnom nogom umjesto lijevom .. uostalom, prvi je strijelac PL, tako daAdi_Zepce je napisao/la:I to u U-21 repku odmah.Ionako nemamo vise sta da izgubimo,a barem mozemo dobiti perspektivnog i mladog napadaca.Bolje dati sansu i njemu nego gledati velemajstorije Amera BekicaLenBias je napisao/la:ovog tankovica treba sto prije zvati

P.S. Maletić se meni najviše dopada, previše podsjeća na Džeku stilom igre

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma Seferovic prvo sto je kukavica i sto je izbjegavao. Prvo to, on nije pruzio pravi stav i kada su ga zvali da dodje, a drugo potpisivao neke ugovore o sponzorstvima i to pa na kraju ispalo da je Swiss u njega ulozila velike pare. Kako su mogli Hajrovici, a on ne. Znaci sve je do njega, u prijevodu paksu je lik i etAdi_Zepce je napisao/la:Ako tada ne bi bio isto slucaj kao s Harisom Seferovicemtuzlak1987 je napisao/la:Bolje mu je da igra tamo u u-21 nego kod nas, kod nas u-21 dodje za domace igrace da se prodaju u neku slabu ligu i to je to. djaba ce propadat..u svedskoj rep moze cak nesto i naucit pa onda neka uci od Pjanica i Dzeke za par godina
Sa ovim je druga stvar jer daje naznake da hoce, a stranu na to sto nam je citava reprezentacija dijaspora. Svako ko zeli da zaigra zaigrat ce. A u nasoj mladoj rep se moze samo propast, ko sve nije igrao u njoj iz PL.
pa mi smo još i dobro prošli
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
- Kontakt:
Momak je na najjednostavniji nacin obezbjedio poziv u U21 a mozda i prvi tim. Uvalio 3 komada prvim konkurentimaBatko je napisao/la:Mozda ga zato ne zovu? Da malo pocne kalkulirati u medijima odma bi se mi digli...Virtu4l je napisao/la:Ovog Tankovića bi bilo šteta izgubiti. Dečko je opsjednut Bosnom, naš je od glave do pete.

- Principatus
- Kontakt:
Ma Tankovicu svaka cast, bas mi je drago za njega. Mislim da nema boljeg nacina od Hattricka, da poneki ostanu budni ili bolje reci, da se probude.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ovim putem bih htio samo da pohvalim obranu. Mada ni ona nije kriva toliko, vidim kod jedne prilike, ili je bio gol, zadnji vezni dodaje loptu u noge jednom od Šveđana, na 20 m od gola.
Ma ne.nije to igrac sa brojem 4 Corluka,inace igrac Sirokog,pulen gosp Tonija!!zadnja linija je iz ......,sve Tonijeve stele ,osim Gojkovica!!!!sreca pa ima ovaj komadic videa!!!!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, jasmin10 i 48 gostiju.