Bravo majstore, pogodio si dva para ukupne kvote 1.89, a prije toga si ovdje takvih milion mizernih kvota postavio koje nisu prosle. Svaka cast. Kapa do poda.bevanda4 je napisao/la:bevanda4 je napisao/la: pikado:
Michael van Gerwen - Raymond van Barneveld 1 @1,35
Dva nizozemska rivala.. Jedan legenda pikada, a drugi na dobrom putu da to postane. Iako mnogo mnogo podcijenjen od strane kladiona, Barney teško da može išta ovakvome van Gerwenu. I u najboljim danima bi imao problema, a pogotovo sad kad ga ruka više ne služi kako smo navikli.. Gledao sam ga neku večer i na trenutke se mučio sa totalnim autsajderom.. Dok sunarodnjak van Gerwen ruši sve pred sobom, te po meni jedini koji ga trenutno može zaustavit je Phil Taylor. Da ne duljim - međusobni omjeri gerwen-barney 3:3, iako je gerwen dobio zadnja 3. Mislim da večeras prelazi u vodstvo, a barneveld će morat čekat novu priliku. Kvota mala, ali prihvatljiva!
Hamilton - Painter 1 @1,40
U padu tečaj na Andya. Ovaj par neću posebno analizirat, ako vas zanima zašto igram 1 vratite se par strana unazad kad sam pisao o "hammeru" Hamiltonu!
Ukupna kvota: 1,8900
Svi na forumu smo u stanju pripravnosti. Čekamo tvoj tiket da nas odvali s noguSTEVEN je napisao/la:Samo da mi je znati odakle ti ove gluposti iz pikada kopiras i predstavljas se ovdje kao neki strucnjak kad je taj sport upitanju
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
al iskreno sam mislio na starije francuze jer su osvojili svjetsko prvenstvo za mlade tek veceras sam vidio da je ovdje iso na U19 a ne U 21 nikad i ne bi odigrao U19 jer tu moze skoro svak svakog dobitbevanda4 je napisao/la:@bianconer, imas vise srece nego pameti(nista osobno)
nisi ispratio covjeka, on je promasio francuska - island.. i to jako nesretno sa 2-0 na poluvremenu zavrsi 2-2..
ti si uzeo starije francuze (očito slučajno) i prošao!
@GBO, šteta stari.. baš zayebano izgubljenih 50 KM
Al kako god nek je dobitni steta pravo sto nije dobio ovaj sa U19
Jos jedan fin info Cipar U21-Srbija U21 ,zbog toga sto je A tim Srbije izgubio sve sanse za neki plasman na SP,4 fudbalera iz A tima su vracena u mladju selekciju i sutra ce biti u konkurenciji za mec,a to su Matija Nastasic(Man.City),Lazar Markovic(Benfica),Filip Djuricic(Benfica),Aleksandar Mitrovic(Anderlecht) .Momci su starteri i u svojim klubovima,mislim da su i kod Mihajlovica bili u prvih 11 mislim da ce donijeti veliku prevagu svojim igranjem mada i bez njih Srbija bi opet bila favorit
Cipar-Srbija 2 1.45
Cipar-Srbija 2 1.45
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nastasic vracen u A, Markovic povrijedjen, mada se slazem da i pored toga trebala bi doci 2-ca.miky_hz je napisao/la:Jos jedan fin info Cipar U21-Srbija U21 ,zbog toga sto je A tim Srbije izgubio sve sanse za neki plasman na SP,4 fudbalera iz A tima su vracena u mladju selekciju i sutra ce biti u konkurenciji za mec,a to su Matija Nastasic(Man.City),Lazar Markovic(Benfica),Filip Djuricic(Benfica),Aleksandar Mitrovic(Anderlecht) .Momci su starteri i u svojim klubovima,mislim da su i kod Mihajlovica bili u prvih 11 mislim da ce donijeti veliku prevagu svojim igranjem mada i bez njih Srbija bi opet bila favorit
Cipar-Srbija 2 1.45
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Probati mozda nesto od ovoga:
BiH P2+ 1.70
BiH-Lih VG1 3,00 (vise golova pada u pp)
Grcka-Slovacka Hx2 1,40
Slo-Nor (oba daju pp)4.80
Island-Cipar(oba daju pp)5.20

BiH P2+ 1.70
BiH-Lih VG1 3,00 (vise golova pada u pp)
Grcka-Slovacka Hx2 1,40
Slo-Nor (oba daju pp)4.80
Island-Cipar(oba daju pp)5.20

- Hordas Doboj
- Kontakt:

Proberite

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Povali me sinoc Lewis na tiketu , evo sad odigra singl i tiket pa valjda se ubode nestoFordinjo je napisao/la:Moj listic od pikada je sinoc proso a na Baxteru sam pao , evo i veceras pikado listak ...
Lewis - Pipe , 1 @ 1.30
Hamilton - Painter , 1 @ 1.40
van Gerwen - van Barneveld , 1 @ 1.36
@2.54 Interwetten

Singl
Bosnia Herzegovina - Lihtenštajn (Hendikep 0:4) 1 @4.50
Tiket
Perth Wildcats - Adelaide 36ers 1
Wawrinka Stanislas - Nadal Rafael 2
Bosnia Herzegovina - Lihtenštajn (Hendikep 0:2) 1
Andy Hamilton - Justin Pipe 1
Estonija - Turska 2
Phil Taylor - Gary Anderson 1
Michael van Gerwen - Dave Chisnall 1
@7,89
- tuzlak1987
- Kontakt:
Gdje nalazite taj hendikep u kojoj kladionici? Kod mene 2.7 taj hendikep na pobjedu 5 razlike
to vam hendikep onaj da mora biti tacno 4 razlike, slab je taj hendikep

Kod mene je u Interwetten kladionici ..tuzlak1987 je napisao/la:Gdje nalazite taj hendikep u kojoj kladionici? Kod mene 2.7 taj hendikep na pobjedu 5 razlike![]()
kod nas je na taj tip koeficijent 2,7Fordinjo je napisao/la:Kod mene je u Interwetten kladionici ..tuzlak1987 je napisao/la:Gdje nalazite taj hendikep u kojoj kladionici? Kod mene 2.7 taj hendikep na pobjedu 5 razlike![]()

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- tuzlak1987
- Kontakt:
uplacuj tu ako je hendikep taj 5 i vise razlike, ja da mogu uplatio bih ali williams i premier mraka teska ebo ih ledFordinjo je napisao/la:Kod mene je u Interwetten kladionici ..tuzlak1987 je napisao/la:Gdje nalazite taj hendikep u kojoj kladionici? Kod mene 2.7 taj hendikep na pobjedu 5 razlike![]()
imate danas i lulic daje gol, koeficijent 2,20 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
- Kontakt:
evo nesta i od mene:
riskantno:
hrvatska - belgija x2
danska - italija x
grcka - slovacka x2
engleska - crna gora hcx (0:1)
ukraijna - polsjka 1
litvanija - latvija 1
svedska - austrija hc1 (0:1)
sigurno:
bosna - liechtenstein over 4+ ili over 7+ na veci ulog
riskantno:
hrvatska - belgija x2
danska - italija x
grcka - slovacka x2
engleska - crna gora hcx (0:1)
ukraijna - polsjka 1
litvanija - latvija 1
svedska - austrija hc1 (0:1)
sigurno:
bosna - liechtenstein over 4+ ili over 7+ na veci ulog

Ma vala kad sam vidio kvotu na ovaj Hendikep nisam mogo a da ne odigram , nek je sretno repki nasoj a ovaj Hendikep mislim da bi mogao doci ako nas krene lopta kao sto znamo .....LenBias je napisao/la:kod nas je na taj tip koeficijent 2,7Fordinjo je napisao/la:Kod mene je u Interwetten kladionici ..tuzlak1987 je napisao/la:Gdje nalazite taj hendikep u kojoj kladionici? Kod mene 2.7 taj hendikep na pobjedu 5 razlike![]()
Bosnia Herzegovina - Lihtenštajn (Hendikep 0:4) 1 @4.50uplacuj druze na to, odlicna ponuda
da bar uvijek ovako glatko prolazizgmiky je napisao/la:Yugra-Torpedo NN over 5.5 2.40

A inace su na Interwetten kladionici isto primamljivi i drugi Hendikepi na nasu Repku..
Bosnia Herzegovina - Lihtenštajn (Hendikep 0:2) 1 @1.50
Bosnia Herzegovina - Lihtenštajn (Hendikep 0:3) 1 @2.35
Bosnia Herzegovina - Lihtenštajn (Hendikep 0:2) 1 @1.50
Bosnia Herzegovina - Lihtenštajn (Hendikep 0:3) 1 @2.35
Ovaj sam stavio na listic Bosnia Herzegovina - Lihtenštajn (Hendikep 0:2) 1 @1.50
da pojacam kvotu

Island da tuce Cipra kv.1.4 ima li kvalitete vidim treba im
- tuzlak1987
- Kontakt:
Gledam imal u Premieru sta za 5+, izgleda nema ni to. Kod nas najgore kladionice, nece da puste covjeka da dobije nekad. U Srbiji su najbolje kladionice..
- tyler durden
- Kontakt:
uzece to island laganica.vecaveca je napisao/la:Island da tuce Cipra kv.1.4 ima li kvalitete vidim treba im
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.