nerkolfc je napisao/la: Al' boli Papeta neka stvar sta ja mislim

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
nerkolfc je napisao/la: Al' boli Papeta neka stvar sta ja mislim
Dje razum pocinje, tu Pape zavrsavanerkolfc je napisao/la:Nije bitan kredit koliko je bitno to da se najboljih 11 u ovom trenutku izvede na teren . Sad da Miske igra samo zbog toga sto je on zabio neke bitne golove ne treba da pije vodu . Ljudi su svojim golovima osvajali velika prvenstva pa su bili izostavljani i stavljeni na klupu kad ih nije islo , tako da ako igranje Misimovica znaci da nece biti u prvih 11 u ovom trenutku boljeg Hajrovica ja mislim da je to losa odluka i da to ne treba raditi . Al' boli Papeta neka stvar sta ja mislim
Kad igramo domace prenosi BHT,a gostujuce FACE Tv.FliX je napisao/la:Bice ludilo. Samo info jedna za meneu posljednji sekund sam uspio sredit da na dan utakmice radim prvu a ne drugu smjenu kako me je sljedovalo.
Inace kontam raja pita gdje ce se utakmica prenosit pa se spominje BHT... ja ne znam jesam li ikad gledo tekmu repke u skorije vrijeme na BHT![]()
NAPRIJED ZMAJEVIIII....
nemoj bolan da tako javi,nek bude X da i kod nas sto u Litvaniju idemo bude malo adrenalina,da ne bude cisti izletElegant je napisao/la:Sutra ocekujem na stadionu tamo negdje oko 78-80. minuta, javlja se oficjelni spiker: "Grcka - Slovacka, nula - jedan".![]()
Delirijium bi nastao ...
d) komsinicagringonjaOnajDrugi je napisao/la:joj momci, dok vas hvata trema oko tekme, mene hvata trema gdje da gledam tekmu.....pomozite mi?
da gledam:
a) kod komsije
b) kod starog
c) u kaficu s drustvom
?
scorpy je napisao/la:d) komsinicagringonjaOnajDrugi je napisao/la:joj momci, dok vas hvata trema oko tekme, mene hvata trema gdje da gledam tekmu.....pomozite mi?
da gledam:
a) kod komsije
b) kod starog
c) u kaficu s drustvom
?![]()
![]()
bit ce sve u dure.
Ocekujem dvije sigurne pobjede.
AAAAHAHAHAHAHAH, ludilooooooBatko je napisao/la:Imam jednog havera koji ima havera operisanog od lopte, znaci igra BIH njega boli qrac. I taj lik mu se fali da najvise guzi tudje zene dok BIH igra tekme... Kaze lik da su muzevi toliko opsjednuti tekmama da im prakticno mozes tarlahati zenu u drugoj sobi dok ovaj gleda tekmu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.