BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

asunsao
Kontakt:

Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post Postao/la asunsao » 11 okt 2013, 00:13

nerkolfc je napisao/la: Al' boli Papeta neka stvar sta ja mislim :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 11 okt 2013, 00:15

Ljudi mi igramo protiv Lichtensteina a ne Spanije ili Njemacke... Cemu tolika panika a pogotovo dal ce igrati Miske ili bilo ko drugi... Pogledaj te samo kladionice i sve ce vam biti jasno... Dakle, sutra je pobjeda sa par golova u njihovoj mrezi a u Utorak ovjera Mundijala... Hvala Pape, igraci, navijaci i svi ljudi koji volite i veselite se uspjehu nase repke... Cak mislim da ni na mundijalu necemo otici samo da vidimo Brazil, upamti te... Volim te BiH...

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 11 okt 2013, 00:18

miske heroj a ne zlocinac ! :mrgreen:

Tuti
Kontakt:

Post Postao/la Tuti » 11 okt 2013, 00:22

Da li Liht. moze da pobjedi nas u Zenici i Grcku u Atini :mrgreen: ili X obadvije.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 11 okt 2013, 00:30

nerkolfc je napisao/la:Nije bitan kredit koliko je bitno to da se najboljih 11 u ovom trenutku izvede na teren . Sad da Miske igra samo zbog toga sto je on zabio neke bitne golove ne treba da pije vodu . Ljudi su svojim golovima osvajali velika prvenstva pa su bili izostavljani i stavljeni na klupu kad ih nije islo , tako da ako igranje Misimovica znaci da nece biti u prvih 11 u ovom trenutku boljeg Hajrovica ja mislim da je to losa odluka i da to ne treba raditi . Al' boli Papeta neka stvar sta ja mislim :mrgreen:
Dje razum pocinje, tu Pape zavrsava :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 11 okt 2013, 00:34

ahahah pape heroj a ne zlocinac :mrgreen:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 11 okt 2013, 01:12

Napokon neko normalan i realan :mrgreen:

Giorgos Karagounis vjeruje da će naredno Svjetsko prvenstvo u Brazilu biti savršena prilika da se oprosti od reprezentacije.

Veznjak Fulhama će u petak i utorak igrati ključne utakmice za grčku reprezentaciju s ciljem da se plasiraju na smotru najboljih svjetskih reprezentacija.

Grčka trenutno ima isti broj bodova kao i naša reprezentacija, iako Zmajevi imaju mnogo bolju gol razliku. Grčka će u petak dočekati Slovačku, a protiv Lihtenštajna igraju u Utorak, a Karagounis očekuje maksimalan broj bodova i kiks BiH.

„Preostaju nam još dva meča, ali ovisimo i o rezultatima BiH. Vjerujem da možemo ostvariti svoj cilj i zatim čekati kiks BiH“, izjavio je Karagounis za oficijelnu stranicu Fulhama.

„Ukoliko pobijedimo u posljednje dvije utakmice, možemo doći do brojke od 25 osvojenih bodova, ali i da završimo kao drugi bile bi to uspješne kvalifikacije. Mislim da imamo dovoljno dobar tim za Brazil“, objasnio je ovaj grčki fudbaler.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 11 okt 2013, 01:22

Sutra ocekujem na stadionu tamo negdje oko 78-80. minuta, javlja se oficjelni spiker: "Grcka - Slovacka, nula - jedan". :mrgreen:

Delirijium bi nastao ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

IndependenT
Kontakt:

Post Postao/la IndependenT » 11 okt 2013, 01:26

slika

slika

slika

slika

Zenica je BOSNE ZJENICA !

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 11 okt 2013, 01:49

Bice ludilo. Samo info jedna za mene :lol: u posljednji sekund sam uspio sredit da na dan utakmice radim prvu a ne drugu smjenu kako me je sljedovalo.

Inace kontam raja pita gdje ce se utakmica prenosit pa se spominje BHT... ja ne znam jesam li ikad gledo tekmu repke u skorije vrijeme na BHT :lol:

NAPRIJED ZMAJEVIIII....

amer991
Kontakt:

Post Postao/la amer991 » 11 okt 2013, 01:51

FliX je napisao/la:Bice ludilo. Samo info jedna za mene :lol: u posljednji sekund sam uspio sredit da na dan utakmice radim prvu a ne drugu smjenu kako me je sljedovalo.

Inace kontam raja pita gdje ce se utakmica prenosit pa se spominje BHT... ja ne znam jesam li ikad gledo tekmu repke u skorije vrijeme na BHT :lol:

NAPRIJED ZMAJEVIIII....
Kad igramo domace prenosi BHT,a gostujuce FACE Tv.

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 11 okt 2013, 03:30

Elegant je napisao/la:Sutra ocekujem na stadionu tamo negdje oko 78-80. minuta, javlja se oficjelni spiker: "Grcka - Slovacka, nula - jedan". :mrgreen:

Delirijium bi nastao ...
nemoj bolan da tako javi,nek bude X da i kod nas sto u Litvaniju idemo bude malo adrenalina,da ne bude cisti izlet :lol:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 11 okt 2013, 07:35

*ebat cemo im majke.

Bolje da ni ne dolaze
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

bivsi
Kontakt:

Post Postao/la bivsi » 11 okt 2013, 07:46

Moramo pobjedit....

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 11 okt 2013, 08:14

joj momci, dok vas hvata trema oko tekme, mene hvata trema gdje da gledam tekmu.....pomozite mi?

da gledam:

a) kod komsije
b) kod starog
c) u kaficu s drustvom

?

scorpy
Kontakt:

Post Postao/la scorpy » 11 okt 2013, 08:36

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:joj momci, dok vas hvata trema oko tekme, mene hvata trema gdje da gledam tekmu.....pomozite mi?

da gledam:

a) kod komsije
b) kod starog
c) u kaficu s drustvom

?
d) komsinica :D :D

bit ce sve u dure.
Ocekujem dvije sigurne pobjede.

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 11 okt 2013, 09:26

scorpy je napisao/la:
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:joj momci, dok vas hvata trema oko tekme, mene hvata trema gdje da gledam tekmu.....pomozite mi?

da gledam:

a) kod komsije
b) kod starog
c) u kaficu s drustvom

?
d) komsinica :D :D

bit ce sve u dure.
Ocekujem dvije sigurne pobjede.

nemoze jarane, ozenjen sam :)......postoji jos opcija d) kod punca......pa sad neznam, to mi je najveca dilema danas.....a sto se tice tekme, nema uopste nervoze, dobicemo ih, pa makar piplica bio na golu :).......

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 11 okt 2013, 09:29

Imam jednog havera koji ima havera operisanog od lopte, znaci igra BIH njega boli qrac. I taj lik mu se fali da najvise guzi tudje zene dok BIH igra tekme... Kaze lik da su muzevi toliko opsjednuti tekmama da im prakticno mozes tarlahati zenu u drugoj sobi dok ovaj gleda tekmu... :lol:

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 11 okt 2013, 09:34

Batko je napisao/la:Imam jednog havera koji ima havera operisanog od lopte, znaci igra BIH njega boli qrac. I taj lik mu se fali da najvise guzi tudje zene dok BIH igra tekme... Kaze lik da su muzevi toliko opsjednuti tekmama da im prakticno mozes tarlahati zenu u drugoj sobi dok ovaj gleda tekmu... :lol:
AAAAHAHAHAHAHAH, ludiloooooo

Danas 7+, 5.00 kvota 8-)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 11 okt 2013, 09:48

7+ je najbolje odigrati danas! bice 7:0 100% zivi bili pa vidjeli!!!! a sto se tice grcke, bice X!!!!! hajmooooo momciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gdje su nam nasi forumasi: DREAMER, MONOLOG, CARTMAN i ostali hajmoooooooooooooo

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.