Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

miky_hz
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la miky_hz » 10 okt 2013, 21:16

miky_hz je napisao/la:Hajduk-Besiktas 2 2.40 jeste da se igra na Poljudu ali mislim da je i Besiktas bez ovih par igraca koji su odsutni zbog reprezentacije dosta jaci od Hajduka,Bilic je rekao da ce i bez ovih sastav biti dosta dobar i bez tih odsutnih,dok ovamo Tudor prica da ce dosta mjenjati i da ce dati sansu ovima sto su manje igrali do sada,uglavnom smatram da je gost bolji protivnik i sa ovim sto Tudor misli da isproba ove rezerve mislim da Hajduk tesko moze da parira gostima iz Turske,kvota dosta dobra pa sto ne pokusati
Inace kvota se do pocetka utakmice popela na 2.65 neznam iz kojeg razloga al kako god .Uvijek su njihovi tkz pokloni ovom u slucaju sa kvotom dobrodosli,uglavnom ako je ko uhvatio drago mi je
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

HaHu1x2
Kontakt:

Post Postao/la HaHu1x2 » 10 okt 2013, 21:22

džaba sto sam i uhvatio to kad padam na spaniji 1/1 -.-
B-I-R !

SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !

mirza_it
Kontakt:

Post Postao/la mirza_it » 10 okt 2013, 21:30

HaHu1x2 je napisao/la:džaba sto sam i uhvatio to kad padam na spaniji 1/1 -.-
hoce to hoce kad se igra kontra BiH :lol: :lol:

HaHu1x2
Kontakt:

Post Postao/la HaHu1x2 » 10 okt 2013, 21:34

mirza_it je napisao/la:
HaHu1x2 je napisao/la:džaba sto sam i uhvatio to kad padam na spaniji 1/1 -.-
hoce to hoce kad se igra kontra BiH :lol: :lol:
da je morata na nivou vec bi bilo 3 razlike a ionako ce nas dobiti .. Da izvuku remi nebi mi bilo zao al znam sta ce biti na kraju i zbog tog mi krivo ..

Upitno da li ce se igrati mec izmedju spanije i bjelorusije ..
B-I-R !

vendeta1921
Kontakt:

Post Postao/la vendeta1921 » 10 okt 2013, 22:24

kakav bi sistem bio 11 od 15 bez fikseva na marku kvote 1.5 do 1.7, mislim kakve bi cifre bile otprilike ne znam ja to racunat pa ako ima ko voljan da mi kaze
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 10 okt 2013, 22:26

vendeta1921 je napisao/la:kakav bi sistem bio 11 od 15 bez fikseva na marku kvote 1.5 do 1.7, mislim kakve bi cifre bile otprilike ne znam ja to racunat pa ako ima ko voljan da mi kaze

nikakav ;)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 okt 2013, 22:28

vendeta1921 je napisao/la:kakav bi sistem bio 11 od 15 bez fikseva na marku kvote 1.5 do 1.7, mislim kakve bi cifre bile otprilike ne znam ja to racunat pa ako ima ko voljan da mi kaze
Tanko,nebi ti max presao vjerovatno ni 250 kad bi skinuo svih 15 parova,a na 11 parova nebi uzeo ni 30-tak feninga,puno kombinacija ima za malu uplatu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

vendeta1921
Kontakt:

Post Postao/la vendeta1921 » 10 okt 2013, 22:30

ma onda ide par fikseva i veca uplata i cao

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 10 okt 2013, 22:32

vendeta1921 je napisao/la:ma onda ide par fikseva i veca uplata i cao

prijedlog,uplati 3 km odigraj 3 tekme ,dobi 10 i dobar si ;)

vendeta1921
Kontakt:

Post Postao/la vendeta1921 » 10 okt 2013, 22:34

ma nije brate u tom fazon, nego uvjek kad su reprezentacije i lp ja fol trpam i vazda los, sutra sam samo konto kakav sistemcic cisto da ispratim dan, dosta je bilo zavaljivanja

HaHu1x2
Kontakt:

Post Postao/la HaHu1x2 » 10 okt 2013, 22:35

Njemci hendikep, Spanija 3+, BiH 5+ laganica kvota malo jaca od 3.5
B-I-R !

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 10 okt 2013, 22:37

vendeta1921 je napisao/la:ma nije brate u tom fazon, nego uvjek kad su reprezentacije i lp ja fol trpam i vazda los, sutra sam samo konto kakav sistemcic cisto da ispratim dan, dosta je bilo zavaljivanja

BIH preko 3,5 gola ;) Iserlohn 1 :arrow: (tako mi javise),Svedska na 3 km ;)

vendeta1921
Kontakt:

Post Postao/la vendeta1921 » 10 okt 2013, 22:41

a bas hocu da te pitam sto si tolko siguran u njih

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 10 okt 2013, 22:50

vendeta1921 je napisao/la:a bas hocu da te pitam sto si tolko siguran u njih

ako mislis na Iserlohn :!: :?: povrede gostiju,koji su inace bili prvi a sada pali duboko.
Sve su to spekulacije,ja uvjek kazem,igraj kako osjecas :!: :!:

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 10 okt 2013, 22:57

Joj kako volim ove Irce, uvijek ispoštuju gg3+.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 okt 2013, 23:10

S obzirom da sutra necu imati kad pisati neke eventualne prijedloge,ovako na prvu na koje mislim malo jaci ulog baciti cisto vodeci se kome sta treba i koliko je to realno. Imam pik na neka tri para za sada ,kvote ce mozda do sutra rasti mozda i padati mozda se neki nadje i u super ponudi vjerovatno hoce Grci bar ja ocekujem

Grcka-Slovacka 1 1.50 Slovaci bez Hamsika dolaze to je samo po sebi veliki hendikep,zna se kome pobjeda vise treba. I sa Hamsikom mislim da Slovaci nebi mogli nista ovako sam jos vise sigurniji da je pobjeda Grka sasvim izvjesna

Estonija-Turska 2 1.40 sta reci za ovaj par,Turci pod vodstvom Terima druga reprezentacija,glavnog konkurenta za drugo mjesto Rumuniju uzimaju u gostima veoma lagano,i tako se vracaju u trku za drugo mjesto. Sutrasnjom pobjedom bi vjerovatno skocili na to zeljeno drugo mjesto,jel konkurent za to mjesto u ovom slucaju Madjarska ide u Holandiju i ocekuje se da ce dole kiksati i kazem Turci sa tom sutrasnjom eventualnom pobjedom bi dosli na to zeljeno drugo mjesto.Mada u iducem kolu Turskoj dolazi Holandija i ko zna sta ce biti,ali sada u ovom trenutku nevjerujem da ce isputiti neku eventualnu sansu za prolaz na ovome gostovanju kod Estonaca,pa sta god da se desi u zadnjem kolu

Engleska-Crna Gora 1.35 Englezi kuci za potvrdu prvog mjesta.Kvota mozda i jeste mala mozda i nije s obzirom da Crnogorci dobro stoje,vjerovatno je mala s obzirom u kakvim su problemima gosti a to je da sutra dolaze bez dvije najvece zvijezde a to su Mirko Vucinic i Stevan Jovetic uz njih ima jos par izostanak ali eto samo ova dva imena su dovoljan razlog da kazem da su mnogo mnogo oslabljeni i uz sve te probleme koje imaju nevjerujem da ce Engleska propustiti sansu da pobjedom zadrzi to prvo mjesto

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 10 okt 2013, 23:36

bevanda4 je napisao/la: pikado:

Michael van Gerwen - Raymond van Barneveld 1 @1,35
Dva nizozemska rivala.. Jedan legenda pikada, a drugi na dobrom putu da to postane. Iako mnogo mnogo podcijenjen od strane kladiona, Barney teško da može išta ovakvome van Gerwenu. I u najboljim danima bi imao problema, a pogotovo sad kad ga ruka više ne služi kako smo navikli.. Gledao sam ga neku večer i na trenutke se mučio sa totalnim autsajderom.. Dok sunarodnjak van Gerwen ruši sve pred sobom, te po meni jedini koji ga trenutno može zaustavit je Phil Taylor. Da ne duljim - međusobni omjeri gerwen-barney 3:3, iako je gerwen dobio zadnja 3. Mislim da večeras prelazi u vodstvo, a barneveld će morat čekat novu priliku. Kvota mala, ali prihvatljiva!

Hamilton - Painter 1 @1,40
U padu tečaj na Andya. Ovaj par neću posebno analizirat, ako vas zanima zašto igram 1 vratite se par strana unazad kad sam pisao o "hammeru" Hamiltonu!

Ukupna kvota: 1,8900

STEVEN je napisao/la:Samo da mi je znati odakle ti ove gluposti iz pikada kopiras i predstavljas se ovdje kao neki strucnjak kad je taj sport upitanju :?
Svi na forumu smo u stanju pripravnosti. Čekamo tvoj tiket da nas odvali s nogu ;)
U desetom selu živi Antuntun!

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 10 okt 2013, 23:44

miky_hz je napisao/la: Engleska-Crna Gora 1.35 Englezi kuci za potvrdu prvog mjesta.Kvota mozda i jeste mala mozda i nije s obzirom da Crnogorci dobro stoje,vjerovatno je mala s obzirom u kakvim su problemima gosti a to je da sutra dolaze bez dvije najvece zvijezde a to su Mirko Vucinic i Stevan Jovetic uz njih ima jos par izostanak ali eto samo ova dva imena su dovoljan razlog da kazem da su mnogo mnogo oslabljeni i uz sve te probleme koje imaju nevjerujem da ce Engleska propustiti sansu da pobjedom zadrzi to prvo mjesto

Negdje maloprije na internetu pročitao da je engleska bez welbecka, sturridgea, ronneya i jos par igraca.
Jel se zna nesto vise o tome!?

bianconer
Kontakt:

Post Postao/la bianconer » 11 okt 2013, 00:02

GBO je napisao/la:Inace dugo vec pratim ovaj podforum,pozz svim pravim kladionicarima,evo moj maxbet za sutra

Francuska U19 - Islan U19 1.35
Spanija U21 - BiHU21 4+ 1,80

Ja licno pratim sa 50 km,sretno svima
slika

Svaka cast ispratio al s manjim ulogom pametni parovi

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 11 okt 2013, 00:07

@bianconer, imas vise srece nego pameti :) (nista osobno)

nisi ispratio covjeka, on je promasio francuska - island.. i to jako nesretno sa 2-0 na poluvremenu zavrsi 2-2..
ti si uzeo starije francuze (očito slučajno) i prošao!

@GBO, šteta stari.. baš zayebano izgubljenih 50 KM

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.