Ovo sto su posebno Olimpija (jbt 2 poena za cetvrtinu

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Da ali cedevita ima domaceg koji kosta koliko 3 olimimpijina stranca, preciznije tomasa + ima nekoliko dobrih igraca od ranije preciznije naseg nurkica pa dobrog centra bilana pa polivaletnog sutona, perspektivnog babica i veterana bazdarica, a to je vec dobar kostur na koji su nadodali nekoliko solidnih igraca koji nisu bili skupi i odmah imas novac za izvrsnog igraca, a cak im je ostalo u budjetu prostora da dovedu jos jednog dobrog igracaultrasstyle_tz je napisao/la:kako je bolje dovest jednog ali pravog amera koji pravi razliku kao Cedevita nego 3 kao Olimpija ili Igokea, pa da uzima bezveze mjesto puno jeftinijim a neznacajno losijim domacim igracima.
luka babic, njima treba jedan dobar pley, a noel bi onda mogao provesti 5-10 min. na 2, ovako kako izadze tako pada igraultrasstyle_tz je napisao/la:Jaru je strasan u ovim prvim kolima...a to za Tomasa, bar meni licno je draze da jedan Tomas ima veliki ugovor u hrvatskom klubu , Katic ili neko u srpskom , Stojanovski u makedonskom itd itd nego da su na njihovom mjestu za taj isti novac neki stranci koji bi mozda imali i veci i bolji ucinak ali eto draze mi gledat sto vise domacih igraca u NLB..uvijek sam za domace igrace pa nek se i plati malo vise...mozda se nisam najjasnije izrazio ali poenta mi je bila ako ces vec dovoditi stranca daj jednog koji pravi razliku, koji ce pogurati ekipu a ne 3 koji u zbiru nemaju 15 poena...Olimpiji bi garantujem isti (ako ne i bolji -jer gori tesko) rezultat dali i jedan dobar stranac za novac one trojice i 2 mlada slovenska igraca da se uce i kale..posebno su bezveze bacali novac pod kos( iako ti igraci nisu toliko skupi) gdje imaju Omica, Bubnica i Drobnjaka. Ona dva crnca ih nista nisu unaprijedili pod kosem, za sad...
sto se tice Cedevite odlicna unutrasnja linija, ali vanjska mi je za sad malo tanka posebno kako je Tomas rovit...fali im dobar igrac na 2-3, konkretno srenije rjesenje od Ramljaka...
to je problem moderne kosarke i forsiranja fizickih superiornijih igracalumani je napisao/la:da,kada covjek vidi rezultat rekao bih igraju se jake odbrane,a ustvari niko ne moze otvoren sut da pogodi.
To je problem nedovoljno obucenih igraca.nerminh74 je napisao/la: to je problem moderne kosarke i forsiranja fizickih superiornijih igraca
Moze i tako da se kaze, ali moze da se kaze i da je kosarka evoluirala, te da za vrhunskog igraca vise nije dovoljno biti top u samo jednom smeru ili u samo jednom elementu igre.danas igrac tipa delibasica nebi mogao postati sta je on bio radi razno raznih mesara koji ugraju antipropagandu kosarke koju recimo forsira vujosevic na principu "nemogu nam svirati faulovo koliko ih mi mozemo napraviti"
a najbolji primjer ti je da jedan evans koji igra dobru odbranu i dobro skace ima prednost nad jednim izvrsnim suterom kao sto je teletovic
Buducnost je fizicka kosarka. Moguce je napraviti combo atletike u fundamenata, ali takvi igraci ce biti cenjeni kao suvo zlato. Bez atletike ce se jako tesko moci igrati kosarka na visokom nivou.i moje misljenje ja da sako ovako nastavi buducnost kosarke kao dinamicne i leprsave gospodske igre je veoma crna
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.